Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@13:46:03 GMT

فراتر از بازی های پارا آسیایی اندونزی

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۱۰۷۲

فراتر از بازی های پارا آسیایی اندونزی

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛  نگاهی به شرایط اجتماعی معلولان در عمده کشورهای این منطقه نشان می دهد که میلیون ها نفر در این بخش از جهان با سدهای بسیاری برای حفظ بقای خود و کسب شرایط بهتر زندگی روبه رو هستند.

**وضعیت معلولان در اندونزی و کشورهای جنوب شرق آسیا
افراد کم توان و یا ناتوان و معلول به ویژه ناتوانان ذهنی در کشورهای جنوب شرق آسیا نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر دارای مشکلات متعددی در زندگی روزمره اعم از آموزش، اشتغال، بازتوانی برای زندگی مستقل، فقدان امکانات اموزشی،شهری- تاسیساتی و ورزشی و امنیتی لازم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گزارش های سازمان های جهانی عمدتا حاکی است توفیقات معلولان در عرصه های منطقه ای و جهانی در بسیاری از کشورهای جهان سوم و آسیایی نه به طور سیستماتیک بلکه عمدتا به دلیل تلاش های فردی آنها با پیگیری ها و حمایت های خانواده و یا مجامع مدنی از آنها بوده و کمک دولت ها عمدتا مقطعی بوده است.
معلولان در کشورهای آسیایی عمدتا به دلیل فقدان آگاهی و درک بالای عمومی ، نبود تسهیلات و خدمات درمانی عمدتا برای رفع چالش ها و موانع در جوامع عمدتا بدون حمایت هستند.
طبق بررسی سازمان های بین المللی ، در بسیاری از این کشورها، افراد معلول حتی در خانواده های خود به صورت افراد زندانی در بدترین شرایط به سر می برند و خانواده ها یا توان و یا فرهنگ حمایت از معلول خود را نیز ندارند.
سازمان دیده بان حقوق بشر در این زمینه همزمان با برگزاری بازی های پارا آسیایی جاکارتا گزارش داد، دراندونزی بیش از 12هزار و 800 نفر از بیماران و معلولان ذهنی در شرایطی مانند زندان در فضاهای محصور قفل شده به سر می برند.
طبق این گزارش این رقم در سال 2016، شامل 18 هزار و 800 نفر بوده اما به رغم کاهش این آمار شرایط همچنان برای معلولان ذهنی در این کشور بهتر نشده است.
طبق این گزارش افراد معلول در اندونزی و بسیاری ازکشورهای جنوب شرق آسیا توان مالی و فکری لازم را برای رفع نیازها و مقابله با مشکلات و چالش های خود در خانواده و اجتماع ندارند.

**آمار جهانی و منطقه ای معلولان
طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی حدود 15 درصد از جمعیت حدود هشت میلیارد نفری جهان را افراد معلول با درجات مختلف از ناتوانی جسمی یا ذهنی تشکیل می دهند.
طبق این گزارش ، حدود 90 میلیون نفر از جمعیت افزون بر 650 میلیون نفری منطقه جنوب شرق آسیا را افراد معلول تشکیل می دهند.
بر این اساس آمار کشورهای آسیایی از افراد معلول عمدتا پایین تر از براوردهای جهانی ارائه می شود.
طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ، آمار جمعیت معلولان در اندونزی با جمعیت بیش از 260 میلیون نفر بسیار بالاست.
بر این اساس جمعیت معلولان بین 2.5 تا 12.5 درصد ازجمعیت کل این کشور (6 تا 30 میلیون نفر) را شامل می شود.
اما فقدان سیستم آمارگیری صحیح دراین زمینه سبب شده تا این سازمان جهانی براساس استاندارها برآوردهایی دراین زمینه ارائه کند.
'آریا ایندیاواتی' رئیس گروه مدنی 'پرتونی' از حامیان نابینایان در اندونزی به رسانه های این کشور گفت که افراد معلول در اندونزی همچنان یکی از منابع اصلی دریافت کننده کمک از صندوق های خیریه و مردمی هستند و از فرصت های برابر با افراد سالم برای رفع نیازها و مسائل اجتماعی خود بهره مند نیستند.
وی درعین حال تاکید کرد اندونزی از سال 2016 تاکنون برنامه بازتوانی معلولان را در دست اجرا دارد اما این کشور کنوانسیون حمایت ازحقوق معلولان سازمان ملل را به طور کامل اجرایی نکرده است.
طبق این گزارش مدارس دولتی در اندونزی مانند سایر کشورهای جنوب شرق آسیا همچنان تمایل ندارند دانش آموزان معلول در سیستم عادی آموزش و پرورش آنها وارد شوند.
علاوه بر این تعداد مدارس ویژه معلولان برای آموزش صحیح معلولان نیز در سراسر این کشورها بسیار کم است.
طبق گزارش سازمان ملل صرفا 12.6 درصد از کودکان معلول مداخلات اولیه برای ارائه کمک دریافت می کنند که این رقم در تیمور شرقی 50 درصد، درسنگاپور63 درصد است.

*** مالزی، سنگاپور، تایلند
طبق گزارش سازمان ملل وضعیت معلولان در برخی از کشورهای جنوب شرق آسیا مانند مالزی، سنگاپور و تایلند بهتر از سایر کشورهای این منطقه است.
معلولان دراین کشورهای سه گانه کمک هزینه های ویژه معلولیت مانند برخی تجهیزات مورد نیاز خود مانند صندلی چرخدار و عصای نابینایان را دریافت می کنند. در اتوبوس ها و سیستم حمل ونقل شهری نیز جایگاه ویژه ای برای معلولان در نظر گرفته شده است.
مضاف بر اینکه در این کشورها استفاده از خطوط حمل و نقل شهری برای معلولان رایگان بوده و این افراد از پوشش های بیمه ای تحت حمایت دولت برای درمان خود استفاده می کنند.
در مجموع اگرچه کشورهای حوزه آسیا- پاسفیک چشم انداز 2022 را برای اجرای برخی مفاد کنوانسیون حمایت از حقوق معلولان را در برنامه های ملی خود مطرح کرده اند اما میلیون ها نفر از افراد کم توان و ناتوان جسمی و روحی در این منطقه از جهان همچنان برای کسب آموزش، شغل، استقلال اجتماعی و کسب فرصت های برابر نسبت به افراد سالم در تلاش و رنجی مضاعف هستند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازی های پارا آسیایی اندونزی معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری تیم‌های آسیایی خطرناک است/ فوتسال بچه سرراهی نباشد

به گزارش خبرنگار، تیم ملی فوتسال ایران موفق شد به دنبال برتری پر گل ۴ بر صفر برابر کویت با کسب ۹ امتیاز از سه دیدار مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا به عنوان صدرنشین گروه D راهی مرحله یک چهارم نهایی شود و خود را برای دیدار با قرقیزستان آماده کند.

رضا ناصری دروازه بان سابق تیم ملی فوتسال ایران در گفت و گو با خبرنگار مهر به بررسی وضعیت تیم ملی در این مسابقات پرداخت و خواستار توجه بیشتر به این رشته ورزشی شد.

می‌توانیم تا فینال برویم

رضا ناصری در مورد وضعیت تیم ملی گفت: اینکه در دیدارهای مرحله گروهی بعضی بازی‌ها گره بخورد طبیعی است. در بازی برابر تیم‌های ضعیف معمولاً مربیان تلاش می‌کنند که از همه بازیکنان استفاده کنند و تیم و بازیکنان را بسنجند که این مساله موجب می‌شود گاهی در بازی گره ایجاد شود. اما در تقابل با تیم‌های بزرگ شرایط بازی و تمرکز بازیکنان متفاوت است. شرایط تیم ملی را خوب می بیند. مهره‌های جدیدی به تیم اضافه شده‌اند که در کنار بازیکن‌های باتجربه موجب شده است تیم خوبی داشته باشیم و می‌توانیم تا فینال برویم.

وی ادامه داد: ایران یک تیم هجومی است و به این دلیل که حملات زیادی انجام می‌دهد طبیعی است که در خط دفاعی با مشکلاتی مواجه شوند. این مساله تنها مختص به ایران نیست و فوتسال برزیل هم همین مشکل را دارد اما تیم‌هایی مثل اسپانیا که با هدف دفاع از دروازه بازی می‌کنند گل‌های کمتری می‌خورند. تیم ملی ایران همیشه هجومی بازی می‌کند و گل‌های زیادی می‌زند و طبیعی است گاهی در ضد حملات گل بخورد. اما معتقدم همین مساله هم بازی به بازی برطرف می‌شود و نمی‌توان براساس دیدارهای مرحله گروهی نظر داد.

دروازه بان های خوبی داریم

ناصری در خصوص دروازه بان های تیم ملی افزود: دروازه بان های خوبی در تیم داریم. فوتسال ورزشی است که توپ‌های زیادی روی دروازه می‌آید و نمی‌توان براساس گل‌های خورده، یک تیم را قضاوت کرد و باید در بازی با تیم‌های بزرگ عیار واقعی مشخص شود. با توجه به شناختی که از وحید شمسایی دارم می دانم که جنس تفکرات او هجومی است و معتقد است تیم باید گل بزند تا مردم از دیدن بازی فوتسال لذت ببرند.

افغانستان و قرقیزستان تیم‌های باکیفیتی هستند

او در خصوص تیم قرقیزستان که رقیب ایران در مرحله یک چهارم نهایی است گفت: قرقیزستان تیم بسیار خوبی است و ژاپن را به استرس انداخت و موجب شد این تیم حذف شود. به هیچ عنوان نباید قرقیزستان را دست کم بگیریم اما بازیکنان ما هم قطعاً برابر قرقیزستان آنچه در خور نام ایران است را ارایه می‌دهند. بازی‌های حذفی سخت است و ان‌شاالله تیم ملی ایران خوب بازی می‌کند و از سد قرقیزستان می‌گذرد.

او در خصوص تیم ملی افغانستان که با هدایت مجید مرتضایی توانست شگفتی ساز مسابقات باشد گفت: بازیکنان تیم افغانستان در ایران بازی می‌کنند و این تیم بازیکنان بااستعداد و توانایی دارد و به نوعی تیم دوم ایران است. مجید مرتضایی توانسته است تیم خوبی را بسازد.

باید به فوتسال توجه ویژه ای شود

دروازه بان پیشین تیم ملی فوتسال به بازیکنان تیم ملی هم توصیه‌هایی کرد و گفت: به بازیکنان تیم ملی توصیه می‌کنم بازی خودشان را انجام بدهند و درست است که آسیا پیشرفت کرده است عرصه را برای تیم‌های قدرتمند تنگ کرده است و برای مثال ژاپن از گردونه مسابقات حذف شد اما جایگاه ایران همواره یک گام جلوتر از فوتسال آسیا است. ازبکستان بسیار قدرتمند شده است و ویتنام به یک تیم بی نظیر تبدیل شده است. ما ایران هستیم و اعتماد به نفس ما بالاتر از هر تیمی است و باید یک گام جلو تر از دیگر تیم‌ها باشیم.

ناصری به توجه ویژه مسؤولان به رشته فوتسال تاکید کرد و گفت: فوتبال دیگر یک ورزش نیست بلکه ابزاری برای معرفی کشورها است. عربستان تمام بازیکنان خوب دنیا را به کشور خودش آورده است. در فوتبال پیشرفت کرده است و در فوتسال هم به زودی به پیشرفت‌های بزرگی می‌رسد. نباید به فوتسال مثل بچه سرراهی نگاه کنیم.

سرمایه گذاری تیم های دیگر خطرناک است

وی تاکید کرد: سرمایه گذاری دیگر تیم‌ها زنگ خطری برای فوتسال ما است. اگر در خواب قهرمانی بخوابیم به درد نمی‌خورد. هر تیمی سرمایه گذاری بهتری انجام دهد موفق تر است. دنیا روی فوتبال و فوتسال سرمایه گذاری می‌کند و ورزش نشان دهنده کیفیت یک کشور است. برزیل و آرژانتین به واسطه فوتبال به دنبال معرفی شدند و کشور ما دارد از دنیا جا می‌ماند.

دروازه بان پیشین تیم ملی فوتسال ایران افزود: در لیگ برتر فوتسال پخش زنده نداریم و توقع قهرمانی دنیا را از این تیم داریم. توقع دارم شبکه ۳ هم مثل شبکه ورزش بازی‌های جام ملت‌ها را پخش کند. بالاخره امروزه اینگونه القا شده است که بازی‌های مهم را شبکه ۳ پخش می‌کند و اینگونه کیفیت گذاری شده است و با پخش بازی‌های تیم ملی در شبکه ۳ انگیزه بازیکنان هم بیشتر می‌شود.

کد خبر 6085911

دیگر خبرها

  • وحید شمسایی: بازی با ازبکستان جذاب می‌شود؛ رویای آنها فراتر از آسیاست
  • در استان های واحد های سیار با کیفیت مطلوب مستقر می کنیم
  • علیرضا فغانی یکی مثل کولینا برای آسیایی‌ها
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • آخرین وضعیت ایران برای میزبانی از بازی‌های آسیایی ناشنوایان
  • سرمایه‌گذاری تیم‌های آسیایی خطرناک است/ فوتسال بچه سرراهی نباشد
  • پرتاب اوت های دقیق و دیدنی پراتاما آرهان، بازیکن جوان تیم ملی اندونزی / فیلم
  • سرمربیان تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان معرفی شدند
  • سرمربی قرقیزستان: قبل از بازی با ایران هم فراتر از انتظار بودیم