Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های صهیونیستی ابتدا مدعی بودند که این سرهنگ اسرائیلی در اروپا ربوده شده، اما حزب الله با ترفندی ویژه این فرد را به لبنان کشانده بود.

به گزارش مشرق، سال پایانی موجودیت رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان با ضربات سختی از سوی محور مقاومت و حزب الله لبنان به رژیم صهیونیستی همراه بود. اشغالگران حتی بعد از خروج از لبنان هنوز زنگ سیلی حزب الله در اسارت سه نظامی خود در مزارع اشغالی شبعا را در گوش خود احساس می کردند که در چارچوب جنگ اطلاعاتی فراگیر با حزب الله لبنان، سیلی بی‌نظیر دیگری را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در تاریخ 15 اکتبر سال 2000 در جریان سخنرانی در نشست افتتاحیه مجمع فوق العاده کنفرانس قومی عربی و قومی اسلامی در هتل کارلتون در بیروت از اسارت یک افسر ارشد رژیم صهیونیستی با درجه سرهنگی خبر داد که از سرزمین‌های اشغالی به اروپا کشانده شده بود و پس از آن وارد لبنان شده بود که در دام نیروهای مقاومت افتاد.

بیشتر بخوانید: تحلیل جنگ ۳۳ روزه با افعال معکوس!

اعلام این موضوع شوک سنگینی برای حاضران در این کنفرانس بود و آنها با تشویق مکرر خود این دستاورد بی‌سابقه در برابر اشغالگران را به مقاومت اسلامی تبریک گفتند. سید حسن نصرالله در ادامه سخنانش تاکید کرد که مقاومت اسلامی موفق شد در جریان یک عملیات امنیتی پیچیده که جزئیات آن بعدها اعلام خواهد شد، به اسارت این افسر اسرائیلی دست پیدا کند. وی در پاسخ به سوالی در خصوص جزئیات این عملیات گفت که بگذارید اسرائیلی‌ها را در حال حیرت باقی بگذاریم.

مواضع شتازده و تناقض‌گویی صهیونیست‌ها در خصوص عملیات

کابینه رژیم صهیونیستی سراسیمه این خبر را تکذیب کرد، اما مدتی نگذشت که اعلام کرد یک تیم امنیتی را به منطقه اشغالی در جنوب لبنان ارسال کرد تا نسبت به این مسئله اطلاع حاصل کند. رژیم صهیونیستی مدتی بعد بیانیه‌ای صادر کرده و در آن اعلام کرد که حزب الله ممکن است یکی از رهبران سابق گروه‌های شبه نظامی را به اسارت گرفته باشد.

ایهود باراک نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی که این رژیم تا ساعاتی قبل عملیات اسارت افسران خود را به کلی رد می‌کرد، با عقب نشینی از مواضع خود گفت: ما بعید نمی دانیم یک اسرائیلی از میان ده‌ها هزار اسرائیلی موجود در گوشه و کنار جهان ربوده شده باشد و همچنین بعید نمی‌دانیم که این شخص یکی از ژنرال‌های نیروهای ذخیره باشد.

وی ادامه داد که به نظر می‌رسد این شخص برای حضور در منطقه خاصی در اروپا فریب خورده و سپس از آنجا ربوده شده است.

وزارت جنگ رژیم ‌صهیونیستی با دروغ پردازی در این پرونده سعی کرد، این عملیات اطلاعاتی حزب‌الله لبنان را کم‌اهمیت جلوه دهد. این وزارتخانه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به نظر می‌رسد موضوع مربوط به یک غیرنظامی اسرائیلی است که یک هفته قبل و با اراده شخصی خود یا بر اساس عوامل شخصی به اروپا فرار کرده بود. این وزارتخانه در عین حال گفت که او کارمند بود و یک مأموریت رسمی داشت. شلومو بن عامی قائم مقام وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز در یک نشست عمومی تاکید کرد که اسرائیل اطلاعات قطعی در اختیار ندارد که نشان دهد حزب‌الله یک فرد اسرائیلی را به تازگی بازداشت کرده باشد، با این وجود رهبر حزب‌الله معمولاً دروغ نمی‌گوید.

بعد از مدت کوتاهی، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به انجام عملیات اسارت‌گیری اذعان کرده و در بیانیه‌ای اعلام کرد که این فرد یکی از عناصر ذخیره ارتش است که در یک عملیات تروریستی در خارج از سرزمین های اشغالی ربوده شده است. این بیانیه بازهم با دروغ پردازی تلاش کرد سفر این جاسوسی اسرائیلی به اروپا را بنا به دلایل شخصی نشان دهد.

مدتی بعد رادیو رژیم صهیونیستی اظهار داشت که افسر مذکور الحنان تننباوم (54 ساله) است که سرهنگ ذخیره نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بوده و با یک شرکت مشاوره‌ای مرتبط با شرکتهای تادیران و رافائل همکاری می‌کرده است. این شرکت‌ها دو مورد از بزرگترین شرکت‌های الکترونیک و تسلیحات اسرائیلی بودند. این بیانیه می‌افزاید که فرد مذکور حدود 10 روز پیش در شهر لوزان سوئیس ربوده شده است.

شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی با اعلام اینکه این عملیات 12 روز قبل اتفاق افتاده، مدعی شد که به نظر می‌رسد این عملیات به دست تعدادی از عرب‌های ناشناس انجام شده که اختلافات مالی با وی داشته‌اند. آنها بعد از این عملیات این فرد را به حزب الله لبنان تحویل داده‌اند.

مدتی بعد از تناقض‌گویی‌های رژیم صهیونیستی، سرویس امنیت داخلی این رژیم انتشار هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص اسارت این جاسوس صهیونیست و فعالیت‌های وی در خارج از سرزمین های اشغالی را ممنوع اعلام کرد.

تناقض‌گویی صهیونیست‌ها سرزمین‌های اشغالی را به هم ریخت

مدتی بعد روزنامه السفیر لبنان جزئیات کامل و درستی از عملیات اسارت افسر اطلاعاتی سرویس جاسوسی موساد را منتشر کرد. این روزنامه تاکید کرد که فرد مذکور عضوی از موساد بوده و مأمور انجام ماموریت‌های مشخص مرتبط با نیروهای مقاومت در لبنان و مناسبات خارجی حزب‌الله بوده است.

این روزنامه نوشت که این فرد در دام نیروهای مقاومت گرفتار شده است. بر اساس اطلاعات این روزنامه لبنانی مقصد سرهنگ تننباوم بعد از خروج از سرزمین‌های اشغالی، سوئیس بوده است.

منابع اسرائیلی بعید ندانستند که حزب‌الله لبنان عملیات پوشش گسترده‌ای را برای انجام این عملیات تدارک دیده باشد. همچنین این احتمال وجود داشت که وی بنا به مشکلات مالی از سوی طرف‌های عربی گرفتار شده باشد و آنها او را به حزب‌الله تحویل داده باشند.

از سوی دیگر احتمال به اسارت گرفته شدن وی در شهرک‌های صهیونیست‌نشین شمال سرزمین‌های اشغالی زندگی عمومی در این مناطق را با مشکل مواجه کرد و آنها همواره زمزمه‌هایی از وقوع عملیات اسارت گیری در نزدیکی منطقه داشتند. در همین راستا شوراهای محلی شهرک‌های صهیونیست نشین از ساکنانی که در این مناطق زندگی می‌کردند بازدید کرده و آمار دقیق آنها را جمع آوری کردند. کشاورزان صهیونیست نیز در نتیجه احتمال عملیات اسارت گیری، مزارع خود را رها کرده بودند و نیروهای امنیتی نیز تدابیر جدیدی را برای کنترل نوار مرزی در پیش گرفته بودند.

افشاگری سید حسن نصرالله درباره جزئیات عملیات

مدتی بعد سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان بخشی از دروغ‌پردازی های رسانه های رژیم صهیونیستی در خصوص نحوه اجرای این عملیات را برملا کرد. وی تأکید کرد که عملیات در لبنان بوده و در یک کشور خارجی صورت نگرفته است.

او ابراز داشت که طراحی این عملیات هنگامی کلید خورد که سرویس‌های اطلاعاتی خارجی از طریق یک میانجی اقدام به تماس با یکی از عناصر کادر حزب الله می‌کند که با یک شخصیت سیاسی در حزب نزدیک است. این اولین باری نبود که سرویس‌های اطلاعاتی با پوشش خارجی با لبنانی‌ها تماس می‌گیرند تا بتوانند آنها را در فعالیت‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی وارد کنند. در پی این اتفاق این فرد موضوع را به کادر امنیتی محور مقاومت اطلاع داد و سرویسهای امنیتی حزب الله طرحی را ساماندهی کردند تا بتوانند این موضوع را برای شناسایی هویت فرد دنبال کرده و او را به دام بیندازند.

بعد از مدت کوتاهی از پیگیری‌ها نیروهای امنیتی از مجموع سوالهای پرسیده شده و اطلاعاتی که خواسته می‌شد، احتمال دادند که این فرد اسرائیلی است. فرد مذکور در حزب الله برای این که مناسبات مستحکم‌تری با این فرد پیدا کند، اطلاعات مهم و در عین حال بی‌خطری را به این فرد گزارش داد.

در پی دریافت این اطلاعات، فرد مذکور تلاش کرد تا با این کادر حزب الله دیدار کند. وی اصرار داشت که این دیدار باید در یک کشور خارجی و به ویژه اروپایی انجام شود. اما این فرد این درخواست را رد کرده و گفت که باید این دیدار در لبنان صورت گیرد. علاوه بر اینکه اگر دیدار مستقیم بین آنها انجام نشود، فرد روابطش را با عامل اسرائیلی قطع خواهد کرد.

این کادر حزب‌الله در عین حال برای جلب اعتماد بیشتر فرد مذکور اطلاعات امنیتی بیشتری به او داد. در پی کش‌وقوس های فراوان بالاخره فرد مذکور قانع شد که به لبنان بیاید. او خود را یک فرد غیر اسرائیلی جا زد و با گذرنامه جعلی به صورت قانونی از بروکسل وارد لبنان شد.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: بعد از چندین اقدام متوجه شدیم که احتمال‌های ما در رابطه با این فرد درست بوده و او یک سرهنگ عضو ارتش اسرائیل بوده که با سرویس جاسوسی موساد همکاری می‌کرده است. به این ترتیب این فرد در لبنان به اسارت درآمد.

نصرالله گفت که نام این فرد الحنان تننباوم است و پیش از این فرمانده واحد توپخانه ارتش بوده و در تجاوز اسرائیل به لبنان در سال 1982 در موشک باران شهر بیروت و حومه آن حضور داشته است. او به همراه خانواده‌اش در تل‌آویو زندگی می‌کند.

بنا بر اظهارات دبیرکل حزب الله وی بعد از اینکه از مدت‌ها پیش با موساد همکاری کرده و به دنبال نفوذ در سطوح بالای حزب‌الله لبنان بود، مورد پیگیری امنیتی قرار گرفت و با طرح آرام به لبنان کشیده شد و با پای خود به لبنان آمد.

سید حسن نصرالله همچنین گفت که عملیات به اسارت گرفتن تننباوم فقط چند ماه طول کشید. یعنی وقت زیادی نگرفت. آغاز پروژه به پیش از آزادی جنوب لبنان بر می‌گشت. لذا در سال آزادسازی تماس اولیه با وی انجام شد. اما بعد از آزادسازی این تماس ها جدی‌تر شد زیرا ما روی دو مسیر کار می‌کردیم. مسیر اول، رسیدن به تننباوم و مسیر دوم انجام عملیات اسیرگیری در مزارع شبعا.

وی افزود: بعد از این که اطلاعات و داده‌ها در مورد این مرد کامل شد، نقشه‌ای هم برای جذب او طراحی شد. برنامه این بود که به او گفته شود تو می‌توانی از طریق تماس با یکی از مسئولین اصلی حزب‌الله اطلاعاتی حساس و دقیق درباره خلبان اسراییلی ران آراد به دست بیاوری.

نصرالله افزود: علاوه بر اینکه هنگامی که یک افسر ارتش اسرائیلی در لبنان حضور پیدا می کند و ما نسبت به این موضوع اطمینان داریم، حق قانونی و شرعی ما است که او را به اسارت گرفت و در نزد خود نگه داریم.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد هدف ما از اسارت این فرد اسرائیل انجام عملیات تبادل اسرا برای آزادسازی زندانیان بازداشتگاه ها و زندان های رژیم صهیونیستی است. به این ترتیب ما علاوه بر سه نظامی اسرائیلی این فرد را نیز در اختیار داریم تا از آنها برای آزادسازی اسرای خود استفاده کنیم.

جزئیات مذاکرات تبادل اسرا به روایت سید حسن نصرالله

سید حسن نصرالله بعدها در خصوص تبادل اسرا در ازای آزادی الحنان تننباوم و جنازه سه نظامی اسرائیلی که نهایتا در 29 ژانویه 2004 رخ داد، گفت: ما در مذاکرات از آن جا شروع کردیم که آن‌ها فقط پیکر شهدایمان را به ما بدهند، بدون هیچ اسیری. بعد از چند ماه مذاکره آن‌ها مطرح کردند که تنها لبنانی‌هایی را آزاد می‌کنند که خودشان انتخاب کنند و ما نمی‌توانیم نام آن‌ها را مشخص کنیم. آن‌ها با این که مبادله شامل افراد فلسطینی و یا عرب دیگر هم باشد مخالفت کردند.

وی می‌افزاید: ما سرنوشت سه نظامی را مخفی نگه داشتیم، نه فقط برای این که کشته شده بودند، بلکه اگر زنده هم بودند مسئله را پنهان می‌کردیم. چون تجارب مذاکرات گذشته نشان می‌دهد که در مقابل ارائه اطلاعات می‌توان تعدادی از اسرا را آزاد کرد. پس برای چه اطلاعاتی که می‌توان بابت آن بهای انسانی گرفت، مجانی تقدیم کنیم؟

نصرالله افزود: آنها قبل از انتخابات به رقم 75 اسیر فلسطینی رسیده بودند، اما به دلیل نیاز انتخاباتی باراک تا رقم 200 نفر رسیدند، اما باز هم ما قبول نکردیم و بیش از این تعداد خواستیم. باراک هم قبول نکرد. انتخابات انجام شد و باراک شکست خورد.

آریل شارون به ریاست حکومت رسید و از آن روز مذاکرات وارد کما شد. دیگر کسی نبود که به توافق سریع نیاز داشته باشد. برخلاف آن چه در اسراییل می‌گذشت در لبنان کسی تحت فشار نبود و نیازی به مانور دادن نبود. پرونده تنها در اختیار حزب الله بود البته حکومت در جریان آن چه اتفاق می افتاد قرار داشت اما خارج از دایره تصمیم گیری بود.

دبیر کل حزب الله افزود که آن چه که شارون بعد از مدت‌ها توقف مذاکرات با آن موافقت کرد و آلمانی‌ها به ما ابلاغ کردند موافقت شارون با آزاد کردن تمام اسرای لبنانی بدون هیچ استثنایی بود. چه شیخ عبید و چه ابوعلی (دیرانی) و چه سمیر قنطار و چه لبنانی‌هایی که متهم بودند دستهایشان به خون (اسراییلی‌ها) آلوده است. اما بعدا با تصمیم دشمن، که سمیر قنطار را از عملیات مبادله استثنا کرد، غافلگیر شدیم.

با نزدیک شدن به نقطه توافق، جبهه‌گیری‌های سیاسی در اسرائیل تشدید شد. اختلاف در مورد اصل توافق با ربایندگان سربازان و اختلافات بر سر بهای آن ادامه داشت. شارون تمام خواسته‌های لبنانی‌ها را پذیرفت. اما این امر به تصویب در داخل کابینه نیاز داشت.

دبیرکل حزب الله گفت: ما در مقابل دو راهی بودیم یا باید این نتیجه را می پذیرفتیم و روی مرحله دوم کار می‌کردیم یعنی بعد از تکمیل مرحله اول وارد مرحله دوم می‌شدیم، یا این نتیجه را کاملا رد می کردیم. با این همه ما بعد از اعلام این نتیجه تلاش‌های بسیار زیادی انجام دادیم. تا 3 ماه مذاکره می‌کردیم، کار می‌کردیم، فشار می‌آوردیم و حتی تهدید می‌کردیم، اما هیچ امکانی برای تغییر نتیجه نبود و بر عکس، زمان به نفع مخالفان توافق در داخل کابینه دشمن می‌گذشت.

این گونه بود که بر سر مبادله نهایی توافق شد و طی آن،‌ آزاد شدن 400 فلسطینی و عرب تضمین گردید همچنین بازگشت پیکر 49 تن از اعضای مقاومت که در اسرائیل مدفون بودند و اخیرا تل‌آویو به وجود آن‌ها اعتراف کرده بود قطعی شد. به علاوه اینها  17 اسیر لبنانی و یک اسیر آلمانی نیز آزاد شدند. توافق به این ترتیب بود که اسرای غیر فلسطینی، ابتدا به آلمان منتقل شوند و از آنجا به کشورشان یا هر کشور دیگری که مایلند بازگردند.

در اسرائیل از تننباوم استقبال بسیار آرام و سردی انجام گرفت. به او فرصت کوتاهی داده شد تا خانواده‌اش را ببیند و سپس برای بازجویی به مقر پلیس منتقل شد. حزن و اندوه بر فضای عمومی اسرائیل حاکم بود، اما در لبنان خوشحالی وصال اسرا و پیکر شهدا با غرور پیروزی افتخار آفرین بر دشمن صهیونیستی عجین شده و مردم را غرق در شور و شادی کرده بود.

نقش عملیات اسارت تننباوم در موازنه قدرت منطقه‌ای

عملیات اسارت این افسر رژیم صهیونیستی نقش عمده ای در تزلزل محافل تصمیم‌گیری و فرماندهی رژیم صهیونیستی به ویژه محافل نظامی و امنیتی داشت. آنها این عملیات را نشان‌دهنده قدرت بالای نیروهای مقاومت در ایستادگی در برابر اشغالگری اسرائیل می‌دانستند. علاوه بر این که این عملیات امکان دسترسی حزب الله لبنان برای نفوذ به نیروهای امنیتی اسرائیل را نشان می‌داد. علاوه بر اینها رژیم صهیونیستی در واکنش به اسارت نظامی خود نتوانسته بود عملیات مشابهی ضد نیروهای مقاومت انجام دهد. این موضوع نشان می‌دهد که نیروهای مقاومت فارغ از بزرگنمایی‌های رژیم صهیونیستی تاثیر عمده‌ای بر تصمیم سازان اسرائیل داشتند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز اربعین اسرائیل جاسوسان موساد حزب الله لبنان دبیرکل حزب الله لبنان رژیم صهیونیستی سید حسن نصرالله موساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۱۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شلیک وعده صادق‌ به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل

  روزنامه یدیعوت آحارانوت دلیل استعفای رئیس بخش اطلاعات نظامی رژیم اسرائیل را شکست در ۷ اکتبر و حمله این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق عنوان کرده‌است. این اولین مقام ارشد نظامی اسرائیلی است که بعد از آغاز جنگ در غزه استعفا می‌دهد.در ۷اکتبر (۱۵مهرماه) گروه‌های مقاومت غزه عملیات طوفان‌الاقصی را در دفاع از مسجدالاقصی در برابر اقدامات و یورش‌های صهیونیست‌ها آغاز کردند که طی آن مقاومت توانست به داخل اراضی ۱۹۴۸ نفوذ کند.این عملیات ترکیبی از عملیات زمینی، هوایی، دریایی و موشکی بود و بنا به اذعان صهیونیست‌ها و ناظران، بی‌سابقه‌ترین عملیات ضد‌اسرائیلی در طول تاریخ اشغال اراضی فلسطین در هفت دهه گذشته بود. رژیم اسرائیل در واکنش به این عملیات، دیوانه‌وار غزه را از زمین و آسمان هدف قرار داد و این جنگ پس از۱۹۹روزهمچنان ادامه داردورژیم صهیونیستی که مدعی بود کاررا درمدت زمان کوتاهی یکسره خواهد کرد، حالا نه‌فقط به پیروزی دست نیافته، بلکه دررسیدن به اهداف خود(نابودی حماس و آزادی اسیران)شکست خورده است.
 
شوک امنیتی به واشنگتن و تل‌آویو 
صهیونیست‌ها که در جنایت علیه مردم نوار غزه تمامی مرزها را پشت سر گذاشتند با نشان دادن حجم تخریب‌ها و ورود به برخی مناطق تلاش کردند به افکار عمومی القا کنند که کار تمام شده و در آستانه برگزاری جشن پیروزی هستند. اما استعفای بلندپایه‌ترین مقام امنیتی ــ ‌نظامی این رژیم به‌وضوح بیانگر عمق فاجعه در اراضی اشغالی است. آمریکا و رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر با تبعات ناشی از دو شکست همزمان دست‌وپنجه نرم می‌کنند: یکی شکست در اهداف تعیین‌شده در جنگ غزه و دیگری، عدم پیش‌بینی واکنش قاطعانه و گسترده ایران و در نتیجه، شکست نظامی ــ عملیاتی در برابر تهران. بودجه نظامی کشورهای اروپایی به بالاترین رقم از زمان جنگ سرد رسید. دستور العمل رسانه‌های وابسته به لابی صهیونیسم در آمریکا و اروپا، آن هم در قبال عملیات مقتدرانه وعده صادق از ابتدا مشخص بود: سانسور، تحریف و کتمان ابعاد فرامتنی و میدانی این عملیات با هدف القای کاذب برتری راهبردی رژیم اشغالگر در منطقه. با این حال هر اندازه زمان می‌گذرد، شاهد روایتگری‌های ناخواسته‌ای هستیم که این سیاست خبری و تبلیغاتی رسانه‌های طرفدار اسرائیل را به چالش می‌کشد.

بایدن هم بهت‌زده است!
وال‌استریت ژورنال در تازه‌ترین گزارش خود، ماجرای عملیات موشکی و پهپادی ایران به عمق استراتژیک اراضی اشغالی را این‌گونه روایت می‌کند: «پرزیدنت بایدن و تیم امنیت ملی او در روز ۱۳ آوریل بانگرانی فزاینده گزارش‌های ناظران در اتاق وضعیت کاخ سفید را دریافت می‌کردند. جایی که ابتدا ۳۰پهپاد، سپس ۸۰ پهپاد و بعد ۱۰۰ پهپاد در آسمان منطقه قابل مشاهده بود. دسته‌ای از پهپادها از قبل در هوا بود و زمان رسیدن آنها همزمان با موشک‌ها بود و رگبار عظیمی که بایدن و دستیارانش از آن بیم داشتند که بتواند دفاع تقویت‌شده‌ای را که آنها و اسرائیل بیش از یک هفته برای آماده‌سازی آن صرف کرده بودند، تحت تأثیر قرار دهد.»این روایتگری بسیار معنادار است، زیرا نشان می‌دهد برخلاف آنچه مقامات آمریکایی و صهیونیستی در روزهای منتهی به عملیات وعده صادق روایت کرده‌اند، اساسا قدرت بازدارندگی واشنگتن و تل‌آویو در تقابل با جمهوری اسلامی ایران به اندازه‌ای نبوده که به اطمینان آنها نسبت به مدیریت بحران منجر شود.این مسأله خود را در جریان عملیات وعده صادق نشان داد، جایی که اهداف مدنظر جمهوری اسلامی ایران در نقب، مورد اصابت هدفمند موشک‌ها قرار گرفت و بنا بر اذعان صریح بن گویر، وزیر امنیت داخلی و دیگر منابع سیاسی،نظامی وامنیتی در اراضی اشغالی تلفات بسیار سختی را به دشمن صهیونیستی وارد ساخت. مروری بر ادبیات و متن گزارش وال‌استریت ژورنال نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها، در برابر یک صحنه عجیب و بهت‌آمیز قرار گرفته‌اند که قدرت پیش‌بینی و آینده‌نگاری آن را از قبل نداشته‌اند.

قدرت ایران در مدیریت میدان
مقامات آمریکایی و صهیونیستی در زمان اقدام وقیحانه و تجاوزکارانه رژیم اشغالگر علیه حریم سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، هرگز تصور پاسخ ایران، آن هم در این سطح را نمی‌کردند.  بنا به تعبیر گویای رهبر معظم و حکیم انقلاب اسلامی، کلیت این عملیات و ابعاد فرامتنی آن، نشان‌دهنده تسلط ایران بر قواعد منازعه با دشمن صهیونیستی در منطقه و فراتر از آن، قدرت مدیریت صحنه توسط ایران است. این همان گزاره‌ای است که دشمنان این مرز و بوم سال‌ها در‌صدد مخدوش‌سازی و عدم تحقق آن بودند اما عملیات وعده صادق، نقطه آشکارساز برتری راهبردی و تاکتیکی جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با سخت‌ترین اقدامات دشمن است.  کمترین شبهه‌ای وجود ندارد که کاخ سفید و تل‌آویو نه‌فقط در زمان وقوع عملیات وعده صادق، بلکه در روزهای پس از آن نیز دچار شوک و بهت‌زدگی شده‌اند و این استیصال مطلق همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.

دیگر خبرها

  • واکنش حزب‌الله به ادعای عجیب تل‌آویو
  • هجمه مسئولان صهیونیست ضد گالانت درباره وضعیت جبهه شمال
  • ۱۶۵۰ عملیات حزب‌الله لبنان علیه رژیم صهیونیستی طی ۲۰۰ روز
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: نبرد آتی در جبهه شمال تعیین کننده است
  • جاسوس سابق موساد: اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد
  • حزب الله: مرکز تجمع دشمن صهیونیست را در حرش نطوعه هدف قرار دادیم
  • ضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصرالله
  • چشم اسرائیل را در عملیات وعده صادق نشانه گرفتیم
  • دومینوی استعفاها در ارتش اسرائیل بعد از شکست در طوفان الاقصی
  • شلیک وعده صادق‌ به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل