Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفاری نیا مدیرکل اداره دانشجویی دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: پرداخت وام‌های شهریه صندوق رفاه و بنیاد علوی به منظور ایجاد زمینه سازی مناسب برای رشد استعداد‌ها و کمک به وضع تحصیلی و معیشتی دانشجویان مستعد و کم بضاعت بومی و غیربومی در تمام مقاطع تحصیلی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه شرایط اعطای وام‌های صندوق رفاه تحت قوانین و مقررات و به شرط تامین اعتبار از سوی این صندوق خواهد بود، گفت: وام شهریه دانشجویان کارشناسی با احتساب سنوات مجاز تا 8 نیمسال تحصیلی و هر نیمسال مبلغ 5/000/000ریال، وام شهریه دانشجویان کارشناسی ارشد با احتساب سنوات مجاز تا 4 نیمسال تحصیلی و هر نیمسال مبلغ 11/500/000 ریال و وام شهریه دانشجویان مقطع دکتری با احتساب سنوات مجاز تا 8 نیمسال تحصیلی و هر نیمسال مبلغ 25/000/000ریال است.

مدیرکل اداره دانشجویی دانشگاه پیام نور اضافه کرد: مسئول امور دانشجویی مرکز یا واحد باید قبل از درخواست وام دانشجو شرایط وام را به صورت کامل برای دانشجو توضیح دهد و به دانشجو اعلام کند که بعد از ثبت وام، پیگیری‌هایی از قبیل: (پرداخت 10 درصد کل بدهی و صدور دفترچه اقساط) به عهده خود دانشجو است.

جزئیات وام بنیاد علوی ویژه دانشجویان

صفاری نیا درخصوص وام بنیاد علوی نیز اظهار داشت: وام بنیاد علوی برای کمک به دانشجویان متاهل و مجرد که توانایی مالی برای پرداخت شهریه ندارند، با مبالغ یکسان در تمامی مقاطع تحصیلی پرداخت می‌شود.

وی با عنوان اینکه وام بنیاد علوی بدون کارمزد است، به جزئیات مبالغ وام اشاره کرد و گفت: این وام با احتساب سنوات مجازبرای دانشجویان کارشناسی تا 8 نیمسال تحصیلی، دانشجویان کارشناسی ارشد با احتساب سنوات مجاز تا4 نیمسال تحصیلی و دانشجویان مقطع دکتری با احتساب سنوات مجاز تا 8 نیمسال تحصیلی برای دانشجویان متاهل کلیه مقاطع تحصیلی مبلغ 8/000/000 ریال و برای دانشجویان مجرد کلیه مقاطع تحصیلی مبلغ 6/000/000  ریال است.

مدیرکل اداره دانشجویی دانشگاه پیام نور با اشاره به مزایای وام بنیاد علوی گفت: از مزایای این وام این است که با یک گواهی کسر از حقوق مبلغ وام مذکور به حساب خود دانشجو در یکی از شعب بانک تجارت پرداخت می‌شود و در پایان تحصیل به پرداخت 10درصد کل بدهی جهت تسویه حساب نیازی نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی

سابق بر این افراد زمانی بازنشسته می‌شدند که سال‌های خدمت آنها به ۳۰ سال می‌رسید اما درحال حاضر قانون در حوزه بازنشستگی تغییراتی داشته است. افزایش سن بازنشستگی از مصوبات مجلس در ۲۸ آبان ماه بود.

به گزارش اکونگار این مصوبه در واقع یکی از بندهای ماده ۲۹ برنامه هفتم توسعه بود. مصوبه‌ای که البته هنوز زمان اجرای آن مشخص نشده است اما با توجه به اهمیت این مصوبه، در این مطلب مهم‌ترین مواد مربوطه را بررسی می‌کنیم:

۱. بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمی‌شود.

۲. بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می گردد.

۳‌. بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می گردد.

۴. بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می گردد.

۵. بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می گردد.

همچنین تبصره یک این ماده اجرای تمام یا بخشی از این مواد را مشروط بر این کرده است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد. تبصره شش این ماده هم قرر کرده است که افرادی که با تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بندهای(۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.

روایت رییس مجلس از میزان افزایش سن بازنشستگی

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس نیز توضیح داده است که براساس این مصوبه سقف افزایش سنوات خدمتی برای آقایان «حداکثر۳۵ سال یا ۶۲ سال سن» است و سقف سن بازنشستگی برای خانم‌ها ۵۵ سال است. همچنین گفته شده که در این مصوبه میزان افزایش سنوات خدمت پلکانی است و بیشتر افراد در حد چند ماه به سنوات خدمت‌شان اضافه می‌شود و به میزان سنوات خدمت افرادی که به‌تازگی شروع به کار کنند نیز حداکثر ۵ سال اضافه می‌شود.

نگاهی به سن بازنشستگی در قانون تامین اجتماعی

البته ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی نیز به موضوع بازنشستگی پرداخته است بر اساس این ماده، مشمولان این قانون با داشتن شرایط حداقل ۱۰ سال پرداخت حق بیمه مقرر، قبل از تاریخ تقاضای بازنشستگی و رسیدن سن مرد به ۶۰ سال و زن به ۵۵ سال تمام امکان استفاده از خدمات بازنشستگی برای این افراد فراهم است. ماده ۷۷ این قانون نیز به میزان مستمری پرداخته است. بر اساس این ماده مقدار مستمری یک‌سی و پنجم متوسط مزد یا حقوق بیمه شده ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه است مشروط بر آنکه از صددرصد متوسط مزد یا حقوق تجاوز نکند. در تبصره قانونی آن نیز متوسط مزد یا حقوق برای محاسبه مستمری آمده که متوسط آن عبارت است از مجموع مزد یا حقوق بیمه شده که براساس آن حق بیمه پرداخت شده ظرف ۲ سال آخر پرداخت حق بیمه تقسیم بر ۲۴ خواهد بود.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903815

دیگر خبرها

  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی