Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر استرالیا گفت که قصد دارد سیاست این کشور در سال‌های گذشته در حمایت از توافق هسته‌ای با ایران را مورد بازبینی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، اسکات مریسون، نخست‌وزیر استرالیا روز سه‌شنبه (امروز) در جمع خبرنگاران گفت که قصد دارد سیاست‌های کشورش در قبال یک سری مسائل از جمله برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را مورد بازبینی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر گزارش ام‌اس‌ان نیوز، مریسون گفت: استرالیا در طول سه سال گذشته از توافق هسته‌ای با ایران حمایت کرده است. من به عنوان نخست‌وزیر این روند را مورد بازبینی قرار می‌دهم که شامل ارزیابی گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دیگر نهادها در خصوص پایبندی ایران به توافق هسته‌ای است.

وی در ادامه یکی دیگر از این موضوعات را آن چه فعالیت‌های بی‌ثبات کننده ایران در منطقه خواند، برشمرد و همچنین گفت که استرالیا کماکان متعهد به یافتن راه حل دو دولتی میان اسرائیل و فلسطینیان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ایران و استرالیا برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی براى حمله قريب الوقوع به رفح

به گزارش جام جم آنلاین، یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، با اعلام این که به زودی به شهر رفح در جنوب باریکه غزه حمله خواهد کرد، در ادعایی بی پایه جنبش حماس را به عدم تمایل به دستیابی به توافق در خصوص مبادله اسرا متهم کرد.

به گزارش روزنامه عبری "یدیعوت آحرونوت"، گالانت این سخنان تلویزیونی را در جریان بازرسی خود از نیرو‌های ارتش در کریدور گذرگاهی "نتساریم" در نزدیکی شهر غزه، بیان کرد.

گالانت همچنین ادعا کرد "شاخص‌های نگران‌کننده‌ای را "به گفته‌ی او"، شناسایی کرده‌اند که بیانگر عدم قصد و نیت حماسى‌ها براى رسیدن به توافقی برای تبادل زندانیان است".

وی افزود: این به معنای یک عملیات نظامی قوی در مدت زمانی بسیار نزدیک در رفح و در سایر نقاط این باریکه است.

در حالی که جنبش مقاومت فلسطین " حماس"، تا ساعت ۱۳:۱۰ به وقت محلی (به وقت گرینویچ) در مورد آنچه وزیر جنگ رژیم اسرائیل مطرح کرده بود، اظهار نظر نکرد، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش، اوایل صبح امروز گفت که حماس برای دستیابی به یک توافق جامع که به توقف جنگ در باریکه غزه پایان دهد، تمایل دارد، اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تلاش است تا تلاش‌های صورت گرفته را خراب کند.

هنیه در بیانیه‌ای افزود: جهان گروگان یک کابینه افراطی است که بسیاری از مشکلات سیاسی و جنایات در غزه را مرتکب شده است.

در همین زمینه امروز (یکشنبه) کانال خبری "القاهره" به نقل از یک منبع بلندپایه گزارش داد که "پیشرفت مثبتى" در مذاکرات بین [اسرائیل]و حماس برای دستیابی به توافق آتش بس در غزه حاصل شده است.

با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا، رژیم صهیونیستی و حماس ماه‌هاست که مذاکرات غیرمستقیم ناپایداری را برای دستیابی به توافق جهت تبادل اسرا و آتش‌بس انجام می‌دهند.

به گزارش رسانه‌های مصری در پنجشنبه گذشته، قاهره پس از افزایش تماس‌های خود با حماس و رژیم صهیونیستی در مورد "نقاط مناقشه" بین دو طرف، مسئولیت پیشنهادی را که اخیرا در مورد این توافق ارائه کرده است، می‌پذیرد.

تل آویو تخمین می‌زند که ۱۳۳ اسیر اسرائیلی در غزه وجود دارد، در حالی که حماس اعلام کرده که ۷۰ نفر از آن‌ها درپی حملات رژیم صهیونیستی کشته شده اند.

حماس متعهد به پایان دادن به جنگ جاری از ۷ اکتبر، خروج ارتش اشغالگر، آزادی و بازگشت آوارگان به مناطق خود، و همچنین ورود کمک‌های بشردوستانه کافی و پایان محاصره، به عنوان بخشی از هر معامله مبادله اسرا و زندانی‌ها است.

این در حالی است که ارتش رژیم اشغالگر حدود ۷ ماه است که به جنگ ویرانگر خود علیه غزه ادامه می‌دهد، جنگی که تاکنون ده‌ها هزار شهید و مجروح که اکثر آن‌ها کودک و زن هستند بر جای گذاشته است امرى که تل آویو را ملزم به حضور در برابر دیوان دادگاه بین المللی کرد.

با آنکه هشدار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی درباره پیامد‌های تهاجم احتمالی به شهر رفح رو به افزایش است ونیز باوجود حدودا ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در این شهر، اما ارتش صهیونیستی بار‌ها شهر رفح را مورد حملات هوایی قرار داده و تا کنون شمار زیادی از ساکنان آواره فلسطینی را در این منطقه شهید و زخمی کرده است.

دیگر خبرها

  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • شهادت حداقل ۲۱ نفر از جمله ۴ کودک در بمباران بامدادی رفح
  • تهدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی براى حمله قريب الوقوع به رفح
  • محورهای سفر ویژه رئیس سازمان سیا به قطر
  • نتانیاهو: شروطی را که به معنای تسلیم‌شدن ما باشد، نمی‌پذیریم
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • نقشه نتانیاهو برای غزه پس از جنگ فاش شد/ نیویورک تایمز: طرح نخست وزیر اسرائیل به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد
  • طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه