Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@14:53:49 GMT

بیمارستان البرز به راه های دسترسی مناسب نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۲۰۳۸

بیمارستان البرز به راه های دسترسی مناسب نیاز دارد

کرج-ایرنا-رئیس بیمارستان البرزکرج با بیان اینکه این بیمارستان روزانه بیش از پنج هزار نفر مراجعه کننده دارد، گفت: برای روان سازی ترافیک ، احداث سه مسیر جدید در این محدوده ضروری است.

به گزارش ایرنا، دکتر فرهاد حمزه زاده روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران ، اظهارداشت: متاسفانه با این حجم مراجعه کننده به بیمارستان البرز زیاد است اما مشکل راه دسترسی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بارها این مشکل را با مدیریت شهری کرج مطرح کرده ایم اما تا کنون اقدام موثری در این زمینه صورت نگرفته است.
حمزه زاده افزود: راه دسترسی به بیمارستان البرز می تواند از یک مسیر به چهار تبدیل شود که همت مسئولان شهری را می طلبد.
این مسئول با اشاره به اینکه بیمارستان البرز یکی از بیمارستان های مهم استان البرز محسوب می شود، بیان داشت: متاسفانه دسترسی مراجعه کنندگان به بیمارستان با مشکل صورت می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: ترافیک سنگین در تنها مسیر دسترسی به بیمارستان البرز سبب شده تا برخی بیماران
در مسیر انتقال به این بیمارستان ، جان خود را از دست بدهند.
حمزه زاده گفت: به عنوان نمونه چندی پیش یک جوان 19 ساله حین انتقال به این بیمارستان در ترافیک مسیر جان خود را از دست داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به خدمات بیمارستان فوق تخصصی البرز اشاره کرد و اظهارداشت: اکنون در این بیمارستان 35 پزشک فوق تخصص، 150 پزشک متخصص، 25 پزشک عمومی و سه دندانپزشک حضور دارند.
حمزه زاده، حمایت رسانه ها را دلگرمی برای کارکنان بیمارستان البرز عنوان کرد و گفت: کار در بیمارستان برای پزشکان منفعت مالی ندارد و تنها هدف خدمت به مردم و مراجعه کنند گان است .
وی خاطر نشان کرد: بیمارستان البرز، تنها و بهترین بیمارستانی است که همه جانبه در خدمت مردم است تنها کاستی آن نداشتن بخش آنژیوگرافی و قلب است که راه اندازی این بخش نیز در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: بیمارستان البرز دارای پد بالگرد بوده که هر هفته 30 سورتی پرواز دارد و بیماران و مصدومانی که آسیب های جدی دارند توسط بالگرد به این بیمارستان انتقال می یابند.
حمزه زاده با بیان اینکه تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان البرز بسیار زیاد است، گفت: برخی نارضایتی هم وجود دارد که با برنامه ریزی منسجم و نظم دهی مناسب درصدد افزایش رضایتمندی مردم هستیم.
وی اظهارداشت: اکنون تعداد عمل های جراحی در بیمارستان البرز افزایش یافته وهیچ یک از بیماران و مراجعه کنندگان به محض ورود به بیمارستان معطل نخواهند شد.
این مسئول بیمارستان البرز را بیمار محور خواند و گفت: در بخش های تصویربرداری، ام. آر.ای ، رادیولوژی و سونوگرافی بهترین هستیم، چرا که از به روز ترین دستگاه ها برای خدمات دهی به بیماران استفاده می کنیم.
حمزه زاده گفت: البته تعداد متقاضیان در بخش سونوگرافی زیاد است که دراین بخش نارضایتی هایی وجود
دارد و درصدد رفع کاستی هستیم.
وی ، شمار مراجعه کنندگان روزانه به بخش های ام.آر آی ، سی تی اسکن، سونوگرافی و رادیولوژِی را 700 نفرعنوان کرد و افزود: البته بیماران اورژانسی بدون نوبت و معطلی می توانند خدمات لازم را بگیرند.
حمزه زاده خاطر نشان کرد: روزانه 150 بیمار در بخش های مختلف بیمارستان بستری می شود و 110 مورد اعمال جراحی بزرگ و کوچک انجام می شود.
رئیس بیمارستان البرز اظهارداشت: درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی نیز در این بیمارستان فعال است و در 2 نوبت صبح و عصر حدود 2 هزارو 500 بیمار را پذیرش می کنند.
وی گفت: آزمایشگاه هر روز 900 مریض را پذیرش می کند و 800 نفر از خدمات اورژانس بیمارستان بهره مند می شوند.
حمزه زاده افزود: بیمارستان البرز در بحث خدمات دهی به مادران پر خطر اقدامات ارزشمندی را انجام داده است .
وی بیان داشت: جدیدترین مورد خاص هفته گذشته در بیمارستان البرز رخ داد که یک مادر باردار با مشکل هموفیلی نوع A جهش یافته به این بیمارستان انتقال یافت که توسط پزشکان متخصص زنان، هماتولوژیست ، تیم متخصصان داخلی و بیهوشی بیماری و به موقع تشخیص داده شد و مادر و نوزاد ازمرگ حتمی نجات یافتند.
وی ادامه داد: ماهانه به طور متوسط یک تا 2 مادر پرخطر در این بیمارستان از مرگ نجات پیدا می کنند.
حمزه زاده با بیان اینکه وضعیت اقتصادی که اکنون در کشور حاکم است بر روی درآمد های مردم تاثیر گذار بوده، گفت: این وضعیت سبب شده تا آمار مراجعه کنندگان به بیمارستان افزایش یابد و اعمال جراحی مختلف نیز در این بیمارستان بالا رود.
اکنون انواع اعمال جراحی مختلف ،جراحی عمومی و مغز و اعصاب و انواع تومورها و مشکلات ستون فقرات در این بیمارستان انجام می شود.
وی تاکید کرد: بهترین متخصصان اورژانس در بیمارستان البرز به کار گرفته شده اند و بهترین امکانات در اختیاربیماران قرار می گیرد ضمن آنکه با بسیاری از بیمه های تکمیلی نیز قرارداد داریم.
این مسئول گفت: سیستم نوبت دهی خط ایوان بر روی 40 خط نصب شده و مردم می توانند با گرفتن شماره 02634128 وقت بگیرند.
دکترفرنوش سیاحی معاون درمان بیمارستان البرز کرج در پاسخ به سئوال خبرنگارایرنا در خصوص کاهش عرضه دارو در این بیمارستان، گفت: کاهش 80 قلم داروی او. ای. تی که یک سری اقلام دارویی نیازمند نسخه پزشک را داریم که اکنون در داروخانه بیمارستان وجود ندارد.
وی بیان داشت: برخی داروها مانند دیفن هیدارمین از فهرست داروهای تحت پوشش خارج شده است .
وی اظهارداشت: هدف سازمان تامین اجتماعی در این زمینه نگاه خیر خواهانه بوده چرا که تلاش براین است که داروهای پرهزینه و کمیاب جایگزین داروهای دیگر شود.
سیاحی گفت: این اقدام در سطح کلان صورت گرفته است و هدف تهیه و توزیع داروهای حیاتی است تا در اختیار بیماران قرار گیرد.
این مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عرضه خدمات یونیک در مرکز تصویر برداری بیمارستان البرز، اظهارداشت: بسیاری از مردم از امکانات این مرکز مطلع نیستند.
سیاحی بیان داشت: اکنون غربالگری ماموگرافی، تراکم استخوان و غیره در بیمارستان البرز انجام می شود و این بیمارستان تنها مرکزی است که به صورت رایگان و با بهترین کیفیت خدمات رسانی می کند.
وی بیان داشت: اکنون 344 تخت فعال در بخش های مختلف داریم .
داور سیاوشی رئیس پذیرش بیمارستان البرز در این نشست گفت: 90درصد ضریب اشغال تخت در بیمارستان البرز داریم.
وی افزود: با مدیریت انجام شده کمتر از 6 ساعت تخت ها پر می شود که نشان می هد خدمات رسانی به بیماران و مراجعه کنندگان بالا است .
وی اظهارداشت: متوسط اقامت بیماران حدود 2 روز و نیم است.
بیمارستان فوق تخصصی البرز دارای بخش های تخصصی و فوق تخصصی است که خدمات مناسبی را علاوه بر مردم البرز به استان های همجوار ارائه می دهد.
این بیمارستان به بیمه شدگان تامین اجتماعی خدمات رایگان فوق تخصصی ، تخصصی و عمومی ارائه می دهد ضمن آنکه سایر قشرها از خدمات آن بهره مند می شوند.
بخشی از مراجعه کنندگان به این بیمارستان از سایر استان های کشور مانند قزوین و غرب استان تهران هستند.
7410/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بيمارستان البرز كرج تامين اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۲۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت

استاندار آذربایجان شرقی تسریع در ساخت بیمارستان یک هزار تخت‌خوابی تبریز، تجهیز بیمارستان سرطانی، پرداخت معوقات کادر بهداشت، ساخت بیمارستان در شهر جدید سهند و مرند را از معاون وزیر بهداشت مطالبه کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، مالک رحمتی در دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت ‌خواستار تامین اعتبار مورد نیاز برای تسریع در ساخت بیمارستان یک هزار تخت‌خوابی تبریز و تجهیز بیمارستان سرطانی از سوی این وزارتخانه شد.

وی با اشاره به تحولات چشمگیر انجام‌گرفته در عرصه بهداشت و درمان افزود: انقلابی که در حوزه بهداشت و درمان پس از انقلاب اسلامی به وجود آمده است، باید در جامعه به درستی تبیین شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تقدیر از فعالان نظام سلامت، خواستار توجه به تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت معوقات کادر بهداشت و درمان شد و تصریح کرد: مشکل عمومی در حوزه بهداشت و درمان بحث معوقات نیروهای پرستاری و کادر بهداشت و درمان است که انتظار می رود با تامین منابع مربوطه شاهد رفع این مشکل باشیم.

وی همچنین خواستار تخصیص اعتبار مورد نیاز برای ادامه ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی شد و اضافه کرد: آذربایجان شرقی در حوزه بهداشت و درمان به مردم شمال غرب کشورمان خدمات ارائه می‌کند و خوشبختانه با ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی مشکلی در زمینه تخت‌های بیمارستانی در شهر تبریز نخواهیم داشت، اما سرعت کار در این پروژه پایین است و باید بتوانیم ضمن سرعت بخشی نسبت به تکمیل این پروژه اقدام کنیم.

تامین تجهیزات بیمارستان جامع سرطان دیگر مطالبه استاندار از معاون وزیر  بهداشت بود و گفت: پیشرفت فیزیکی ساخت این بیمارستان قابل توجه است و در خصوص تامین تجهیزات مورد نیاز نیازمند حمایت جدی وزارت بهداشت هستیم.

رحمتی، ساخت بیمارستان در شهر جدید سهند را دیگر مطالبه عمومی دانست و افزود: باتوجه به جمعیت شهر جدید سهند ساخت بیمارستان در این شهر مطالبه عمومی است وزارت بهداشت در این عرصه ورود جدی داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی ساخت بیمارستان در شهر مرند را نیز یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه سرانه بستری در شهرستان مرند پایین‌تر از متوسط کشور است، ساخت بیمارستان در این شهر باید به طور جدی پیگیری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات مناسب به مسافران نوروزی و کاهش ۴۴ درصدی تصادفات شهر تهران
  • تجهیزات شهرداری اردکان مناسب نیست
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • دسترسی آسان سرمایه‌گذاران خارجی به خدمات فراجایی در قم
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • تأکید شرکت نفت فلات قاره بر ارائه خدمات مناسب پروازی به کارکنان مناطق عملیاتی
  • صندوق ذخیره فرهنگیان بستری مناسب برای سرمایه‌گذاری است
  • بازار صالح آباد کجای تهران است و مناسب کیست؟
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • افزایش شعب پرداخت خسارت بدنه خوردو بیمه البرز