Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن محمدی کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت آینده برجام در مذاکرات با طرف‌های اروپایی متعاقب خروج آمریکا از آن قرارداد، اظهارداشت: اتفاق خوبی که افتاده این است که پایبندی ایران به تعهدات بین‌المللی و برجام توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید شده و این مساله در کنار مواضع مثبت طرف های اروپایی، روسیه و چین نسبت به ایران، باعث ایجاد فضایی مثبت برای ایران در عرصه بین المللی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مدل رفتاری ترامپ در دو سال اخیر به نحوی است که جامعه جهانی ایران را مقصر شرایط فعلی نمی داند و بالعکس حق را به ما می‌دهد، به همین دلیل اروپایی‌ها مسیر همکاری با ایران را برای خود برگزیدند. 

محمدی بیان کرد: همکاری ایران با بخش سیاست‌های کلان سیاسی و اقتصادی اروپا که در اختیار دولت‌های آنها است به نحوی خواهد بود که منافع ایران را تامین کند، اما در حوزه‌هایی که بخش خصوصی کشورهای اروپایی اختیاردار هستند، شرایط برای ما چندان مناسب نیست. ما در کوتاه مدت نباید توقع داشته باشیم که با شرکت‌ها و بانک‌های بزرگ اقتصادی اروپا همکاری کنیم ولی می‌توانیم با شرکت‌ها و بانک‌های کوچک و متوسط آنها کار کرده و شرایط را تا جایی که می‌توانیم به سود خود کنیم.

همچنین مصطفی ملکی کارشناس مسائل بین‌الملل هم در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی توانمندی‌های دولت‌ها افزایش پیدا می‌کند. ایران هم در یک موقعیت خاصی به عنوان قدرت منطقه ای قرار دارد و از طرفی هم تحت شدیدترین تحریم های اقتصادی از سوی آمریکا قرار گرفته است. آمریکا با خروج یکجانبه از برجام به اروپایی‌ها این پیام را داد که از منظر کاخ سفید، آنها موقعیت و وزن چندانی در عرصه بین‌الملل برخوردار نیستند. 

وی افزود: ما باید اروپایی‌ها را تحریک کنیم که از هویت و استقلال اروپایی خود در برابر زیاده خواهی‌ها و یکجانبه گرایی‌های آمریکا دفاع کنند که این می‌تواند برای ما ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی را داشته باشد که بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.

این کارشناس مسائل بین الملل در پایان خاطرنشان کرد: ما باید نگاه تازه‌ای را از ایران به جهانیان نشان دهیم و این امر با تلاش و برنامه‌ریزی هدفمند قابل تحقق است و خارج از این چارچوب چندان تاثیرگذار نیست.

کد خبر 4431026 محمد مهدی ملکی

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران برجام مذاکرات هسته ای اربعین ۹۷ مجلس شورای اسلامی ایران حسن روحانی وزارت امور خارجه ایران علی لاریجانی ارتش جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور اسلامی ایران کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم سپاه پاسداران ایالات متحده آمریکا محمد شریعتمداری اربعین 97 عبدالرضا رحمانی فضلی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات دو سند همکاری با رئیس اماراتی این کمیسیون امضا کرد.

به گزارش ایسنا، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن دو سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تاسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه اولین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسئولیت وزارت صمت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، سومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات در شهر ابوظبی آغاز کرد که آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده و این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار شده است.

در ابتدای این جلسه طرف اماراتی ضمن اعلام تمایل دولت امارات متحده عربی به توسعه روابط با ایران نکاتی درباره میزان حجم تجارت و مبادلات بین تهران و ابوظبی بیان کرد.

این در حالی است که مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • امری: سطح بالای لیگ برتر مانع موفقیت تیم‌های انگلیسی در اروپا است
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • رئیس جدید اداره امور شعب استان گلستان معرفی شد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه