Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@22:24:08 GMT

26 شرکت در مرکز علم و فناوری دزفول فعالیت دارند

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۲۹۲۳

26 شرکت در مرکز علم و فناوری دزفول فعالیت دارند

مهدی هودگر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال 6 هسته فناور جدید در حال استقرار در مرکز علم و فناوری واقع در دانشگاه آزاد اسلامی دزفول هستند که در زمینه های کشاورزی، الکترونیک و کامپیوتر فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه این هسته های فناور در حال طی مرحله رشد هستند، اظهار داشت: چهار طرح نیز طول دوره رشد را طی کرده و درحال رسیدن به مرحله دانش بنیان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر داخلی مرکز رشد دزفول افزود: امسال فقط طرح غذادهی به ماهیان در مرکز علم و فناوری دزفول به مرحله تجاری سازی رسیده است.
وی گفت: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در طول سال پذیرای ایده های جدید مخترعان، مبتکران و جوانان صاحب ایده در سطح شهرستان است و با پرورش ایده ها در مسیر تبدیل ایده به ثروت از آنها حمایت می کند.
هودگر با تاکید بر لزوم رسیدن به درآمد و سرمایه گذاری از طریق دانش، علم و ایده افزود: کسب درآمد از طریق علم و دانش دغدغه‌ ای است که در چند سال اخیر در کشور شروع شده است.
به گزارش ایرنا فروردین ماه امسال دستگاه هوشمند غذادهی به آبزیان که به همت شرکت ارشدکاران صنعت روناش یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد دزفول طراحی و ساخته شده رونمایی شد.
ناصر آریایی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در این خصوص به ایرنا گفت: ایده تولید دستگاه غذادهی به آبزیان از سال 91 پیگیری شده که امسال به مرحله تولید و تجاری سازی رسیده است.
وی که از سال 93 تاکنون زیر نظر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی دزفول فعالیت می کند، افزود: در این دستگاه غذای آبزیان در مخزن مخصوصی قرار داده شده و در فاصله زمانی معین برای آبزیان پرتاب می شود.
وی گفت: این دستگاه به گونه ای طراحی و ساخته شده که برای همه ماهیان موجود در استخر به طور یکسان و یکنواخت غذا با حجم دلخواه پرتاب می کند.
در طول سالهای 95 تا 97، 9 طرح زیرنظر مرکز رشد دانشگاه آزاد دزفول به مرحله تجاری سازی رسیده و وارد شهرک صنعتی دزفول شدند و تسهیلاتی برای توسعه کار به آنها پرداخت شده و برخی دیگر نیز در حال بازاریابی و راه اندازی خط تولید هستند.
مرکز رشد علم وفناوری دانشگاه آزاد دزفول در سال 91 تاسیس شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در سال ۱۳۹۶ به‌عنوان مرکز رشد نمونه کشور شناخته شده است.
7278/3022
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی ثروت دانشگاه آزاد اسلامی صنعت علم و دانش علم و فناوری راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۲۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است