Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: خدمات رسانی آموزش و پرورش به زائران به گونه‌ای است که به فعالیت آموزشی مدارس مهران خدشه وارد نشود. ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷ استانها ایلام نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، یکی از دغدغه‌های اولیای دانش آموزان در ایام راهپیمایی اربعین، تعطیلی مدارس و فاصله گرفتن از تعلیم و تربیت به سبب حضور میلیونی زائران در شهر مهران است که در سنوات گذشته آن را تجربه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ارتباط ایوب محسنی یکی از شهروندان مهران در گفت‌و گو با خبرگزاری تسنیم در ایلام اظهار داشت: در اربعین سال‌های قبل به علت حجم گسترده تردد و حضور زائران اربعین مدارس شهرستان مهران تعطیل می شدند و این تعطیلی موجب افت تحصیلی دانش آموزان و نگرانی خانواده‌ها می شد.

وی گفت: علت تعطیلی‌ها عدم حضوربه موقع معلمان به این علت که ساکن ایلام بودند و حجم ترافیک اجازه حضور به موقع را نمی‌داد، بود.

شفیعی شهروند دیگر مهرانی نیز در ادامه اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان مهرانی تعطیلی مدارس است که امیدواریم در اربعین امسال برای آن چاره اندیشی کرده باشند.

وی گفت: اختصاص مدارس برای اسکان زوار، تردد سخت معلمان غیر بومی و حضور میلیونی در شهر مهران باعث این تعطیلی خود خوانده می‌شد.

این شهروند مهران حضور زائران اربعین در مهران را افتخار و عنایت الهی دانست و خاطر نشان ساخت: اگر مسئولان استانی و شهرستانی به خواسته اولیا توجه کنند بسیاری از خانواده‌ها دغدغه ای برای احصیل فرزندان خود ندارند

خدمت به زائران به فعالیت آموزشی مدارس مهران خدشه وارد نمی کند

اسفندیار رستم زاد  در گفت و‌گو با خبرگزاری تسنیم در ایلام گفت: در اربعین امسال روند برنامه ریزی به گونه‌ای است که علاوه برارائه خدمات حداکثری به زائران اربعین حسینی خدشه‌ای به امور آموزشی شهر مهران وارد نشود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام افزود:  استقرار معلمان غیربومی در این ایام در محل خدمت، و عدم استفاده از مکان آموزشی جهت اسکان در اربعین امسال مد نطر قرار گرفته  و   تعطیلی مدارس و امور آموزشی را در ایام اربعین در شهر مهران نداریم.

به گزارش تسنیم، در اربعین سنوات گذشته دانش آموزان مهرانی با تعطیلی 17 روزه مواجه که در روند آموزشی آنان ایجاد اختلال شده است.

انتهای پیام/ ع

R7718/P1494/S6,52/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

30 درصد مدارس اردبیل خیّرساز است

بهزاد محمدی خلفلو در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در دولت مردمی آیت الله رییسی جای جای استان اردبیل به کارگاه مدرسه سازی تبدیل شده و از شمال تا جنوب این استان ساخت و تکمیل واحدهای آموزشی در جریان است.

وی خاطرنشان کرد: امسال در دو نوبت تجهیزات آموزشگاهی و هنرستانی تهیه و توزیع شده که در مجموع ۴۱ میلیارد تومان برای خرید و تهیه این تجهیزات آموزشی و هنرستانی هزینه شد و در ابتدای سالتحصیلی و اسفندماه این امکانات و تجهیزات در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل با بیان اینکه امیدواریم دانش آموزان از این تجهیزات و امکانات به بهترین شکل استفاده کنند، افزود: وضعیت مشارکت خیرین مدرسه ساز در استان اردبیل در سال جاری اعم از تعهدات، میزان تحقق و سهم مشارکت های مردمی در فضاهای تحویلی سال گذشته مطلوب است و استان اردبیل به وجود خیرین مدرسه ساز ایثارگر به خود می بالد و همواره از چهره هایی همچون مرحوم علیپور در سطح ملی و حتی بین المللی به نیکی یاد می شود.

محمدی خلفلو ادامه داد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد مدارس احداثی در استان اردبیل خیرساز است ما تلاش کردیم تا پروژه های نیمه تمام خیرساز را با تزریق اعتبارات دولتی تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دهیم و برای سال آینده نیز چنین هدفگذاری انجام شده تا با ارتقای مشارکت خیرین و احداث پروژه ها از محل مسئولیت اجتماعی نهادهای مختلف بتوانیم کمک کار نظام تعلیم و تربیت باشیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۷۳ پروژه خیرساز در سطح استان در حال اجراست و تعدادی از خیرین نیز در کنار ساخت مدرسه در مناطق پرتراکم دانش آموزی در خرید تجهیزات و امکانات آموزشی نیز آستین همت بالا زده اند تا بتوانند رضای الهی را کسب کنند.

کد خبر 6063625

دیگر خبرها

  • توسعه هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش غیردولتی در سال ۱۴۰۳
  • ۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود
  • ۴۲۴ پروژه آموزشی در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید
  • توانمندسازی ۱۸۳ آموزگار ابتدایی در طرح افق شاهد
  • مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 
  • علت تعطیلی درمانگاه خاتم الانبیا چیست؟ فرماندار مهاباد: ممانعتی برای فعالیت نیست
  • ۳۰ درصد مدارس اردبیل خیّرساز است
  • 30 درصد مدارس اردبیل خیّرساز است
  • تردد ۱۸۱ هزار نفر از مرز مهران
  • تعطیلی مدارس و ادارات دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳؟!