Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@13:29:26 GMT

خشکسالی جمعیت دامی درمیان را کاهش داد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۳۲۸۰

خشکسالی جمعیت دامی درمیان را کاهش داد

وحید ضیائیان احمدی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، قیمت پایین خرید شیر و قیمت بالای نهاده های دامی را از مهمترین مشکل دامداران این شهرستان ذکر کرد.
وی ادامه داد: در 6 ماه گذشته دامداران شهرستان پنج هزار تن شیر به ارزش 6 میلیارد و 350 میلیون تومان تولید کردند.
ضیائیان احمدی یادآور شد: دامداران درمیان 2 هزار راس دام سنگین و 150 هزار راس دام سبک را پرورش می دهند و در این زمینه رتبه چهارم استان را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: سال گذشته دامداران این شهرستان 9 هزار و 276 تن شیر تولید کردند که پیش بینی می شود امسال این رقم به 9 هزار و 300 تن افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان اضافه کرد: در سال جاری 170 تن سبوس یارانه ای بین دام های دامداران توزیع شد که باید برای کاهش هزینه تولید، نهاده دامی مدت دار و یارانه ای بیشتری به دامداران اختصاص یابد.
ضیائیان احمدی، بحران کم آبی را از دیگر مشکلات دامداران منطقه ذکر کرد و از مسئولان استان خواست با اختصاص ردیف بودجه به داد دامداران شهرستان برسند تا در آینده شاهد کوچ اجباری آنان به حاشیه کلان شهرها نباشیم.
وی از آغاز سرشماری کلنی های زنبور عسل در شهرستان خبر داد و گفت: براساس آخرین سرشماری در مهرماه سال گذشته 442 کلنی زنبور عسل در درمیان وجود دارد.
وی با بیان اینکه وجود عسل تقلبی در بازار، تغییرات محیطی و وزش بادهای موسمی مهمترین مشکل زنبور داران درمیان است، افزود: 38 نفر در زمینه تولید عسل در شهرستان فعالیت دارند که با توجه به هزینه کم، پرورش زنبور عسل سود زیادی برای تولید کننده در بر دارد.
شهرستان درمیان با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
7556*605
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی افغانستان جهاد کشاورزی شیر کاهش هزینه یارانه راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۳۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • آبراهه‌های چند صدساله خراسان‌شمالی تشنه برف و باران
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری در پی بارندگی‌های بهاری