Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایکنا؛ رحیم خاکی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی وابسته به سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، بعد از ظهر امروز سه‌شنبه 24 مهرماه، در افتتاحیه رویداد استارت‌آپی اسلامی ـ قرآنی «طلوع برکت» در محل مجتمع شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته به صندوق نوآوری و شکوفایی، ضمن خیر مقدم به حضار عنوان کرد: این برنامه استارت آپی که برای شما تدارک دیده شده، فرصتی برای همفکری و هماهنگی در زمینه ارائه ایده‌های جدید و به ثمر رساندن آنهاست تا این ایده‌ها بتوانند در کشور موثر واقع شده و بازدهی لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با اینکه چنین کاری هنوز مراحل اولیه خود را طی می‌کند و به تازگی آغاز شده و تنها چند دوره از آن می‌گذرد، اما موفقیت‌های خوبی داشته و سعی ما بر این است که با همکاری شما به پویای و پیشرفت برسد.

خاکی خطاب به شرکت‌کنندگان یادآور شد: اقدامات و ایده‌های شما در این رویداد برای برنامه‌های بعدی ثبت خواهد شد و باید سعی کنیم قدم به قدم این کار را با یکدیگر پیش ببریم و امیدوارم با تلاش و همکاری یکدیگر بتوانیم روز به روز پویاتر شویم.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی اظهار کرد: همه گروه‌های فناور و میان‌رشته‌ای باید سعی کنند با فعالیت‌های مشترک در آینده اهداف کلان کشور را محقق کنند و باید همه توان خود را در مسیر توسعه کشور بکار ببریم و این مسیر را نیز به خوبی طی کنیم.

خاکی در پایان تصریح کرد: از همه اساتید بزرگواری که دعوت ما را پذیرفته و به اینجا آمده‌اند و همچنین از صندوق نوآوری و شکوفایی تشکر و قدردانی می‌کنم. همچنین از همکاران خود در سازمان قرآنی دانشگاهیان و سایر نهادهای همکار از جمله خبرگزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا)، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی، جهاد دانشگاهی واحد الزهرا، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مرکز علمی کابردی جهاد دانشگاهی کرج، ستاد توسعه فناوری‌ها نرم و هویت‌ساز، مرکز رشد دانشگاه علامه، وزارت علوم و شتاب‌دهنده فرهنگی ـ مذهبی و قرآنی شفق تشکر کرده و از شما شرکت‌کنندگان در این رویداد می‌خواهم که هر نظر و نکته‌ای که لازم می‌دانید به صورت مستقیم با بنده در میان بگذارید.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بابک پورقهرمانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در دیدار با هادی خرسندی، رئیس جدید جهاد کشاورزی شهرستان مراغه با معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، دامی و شیلات این واحد دانشگاهی اظهار کرد: واحد مراغه با دارا بودن ۵۰ هکتار اراضی دیم، ۸ هکتار اراضی آبی، ۱۲ هکتار باغ و حدود ۳ هکتار مجتمع دام‌پروری آماده مشارکت در اجرای طرح‌های خلاقانه، دانش‌بنیان، فراسودمند و ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات است.
 
وی با ابراز خرسندی از وجود مرکز تحقیقات دیم در این شهرستان عنوان کرد: فعالیت چنین مراکزی با محور مدیریت جهاد کشاورزی در کنار مراکز آموزش عالی می‌تواند راهگشای اصلاح و بهینه‌سازی ارقام محصولات کشاورزی منطقه باشد.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بیان کرد: سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی این واحد دانشگاهی با پشتوانه استادان در گروه کشاورزی و دام‌پروری با تکیه‌بر سند تحول و تعالی دانشگاه از دانش‌آموختگان این حوزه برای مشارکت در طرح‌های نوین این حوزه دعوت به همکاری کرد.

دانشگاه آزاد پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فعالان حوزه کشاورزی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مراغه نیز با مؤثر خواندن وجود رشته‌های تحصیلی کشاورزی، باغبانی و دام‌پروری در دوره تحصیلات تکمیلی گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی مراغه می‌تواند پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فنون به‌روز این حوزه با کشاورزان و دامداران منطقه بوده و در ترویج یافته‌های جدید دانشمندان و محققان نقش مؤثری ایفا کند.
 
هادی خرسندی تعامل و بین دانشگاه، حوزه کشاورزی و صنعت را لازمه پیشرفت و توسعه شهرستان عنوان کرد و همکاری بیش‌ازپیش این حوزه‌ها را خواستار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل