Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین دوره آموزشی و تمرین عملیاتی فرماندهی حادثه برای شرکت های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی آغاز شد.  پس از برگزاری ۵ دوره توانمند سازی مدیران و کارشناسان بحران شرکتهای منطقه، برای نخستین بار دوره آموزشی ویژه فرماندهی حادثه آغاز شد.

فرمانده ارشد HSE، پدافندغیرعامل و مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در مراسم افتتاحیه این دوره گفت: امروز شاهد برگزاری دوره ای خاص ویژه فرماندهی حادثه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قلب تصمیم گیری در هر حادثه هسته ICS است و آنچه که عملیات را اداره خواهد کرد این گروه هستند بنابراین تقویت این بخش در کسب نتایج موفق در حوادث می‌تواند بسیار موثر باشد.

سید امید شهیدی نیا، افزود: تیم مدیریت فرماندهی حادثه تیمی متشکل از بخشهای عملیاتی است که باید بسیار هماهنگ باشند و درک مشترک خوبی از یکدیگر داشته باشند. بنابراین هدف از این دوره ایجاد این هسته ها بصورت یک کار عملیاتی و کارگاهی است که تدریس محتوای آن، بر عهده ی کارگروه تخصصی است که از بدنه HSE شرکتها تشکیل شده است.
وی، خاطر نشان کرد: خرسندیم که این حرکت که از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است کماکان ادامه دارد و امیدواریم در اقدام جدید همچون گذشته بتوانیم در مسیر ارتقای توانمندی ها پیش برویم. دوره های گذشته باعث شد که انسجام و همیت جدیدی در مجموعه شرکتها ایجاد شود که مطابق نظر سنجی های به عمل آمده آثار و نتایج خوبی داشت و در عرصه میدانی هم شاهد این بهبود عملکرد بودیم.

شهیدی نیا، شفاف سازی وظایف تیم های مختلف فرماندهی و عملیات و شناخت آسیب پذیری ها و روشهای مقابله با هرکدام را از دستاوردهای جانبی دوره های قبلی عنوان کرد و خاطر نشان کرد: بخش مهمی از مقابله با حوادث، آمادگی ما از منظر ایمنی فرایند است و تحولاتی که در چند ساله اخیر منطقه رخ داده است، بخوبی نمایانگر موج جدیدی از توجه به مدیریت ایمن فرایندها است.

وی، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی را در میان تمامی صنایع نفت و گاز و پتروشیمی کشور از نظر اقدامات سیستمی در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران منحصر به فرد دانست و گفت: از دیگر اقداماتی که طی دوسال اخیر انجام شد، تشکیل کارگروهی تخصصی از بهترین افراد حوزه ایمنی و آتش نشانی شرکتهای منطقه است که به هسته ای دانشی و برنامه ریزی برای منطقه تبدیل شدند.

وی، گفت: در ادامه ی این حرکت و پس از برگزاری دوره فرماندهی حادثه، سعی می‌کنیم در لایه های عملیاتی تشکیل دهنده ی اجزای ICS نگاهی عمیق تر داشته باشیم و با برگزاری دوره های آموزشی تمام عوامل موثر در یک حادثه بصورت تخصصی و عمیق مورد آموزش قرار گیرند.

پس از وظیفه ای که وزارت نفت در رابطه با مناطق حساس این وزارتخانه به مدیرعامل سازمان منطقه ویژه ابلاغ کرد، یک حرکت همه جانبه جهت آمادگی مقابله و مواجهه با شرایط بحران شکل گرفت.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۴۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده در این منطقه را مورد بررسی قرار داد و از راه‌اندازی "ابر دولت" در قطب مرکز داده پیام خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی اصغر انصاری؛ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده‌سازی کنیم.

هوشمندسازی، ارتباطات و ماهواره؛ اولویت‌های ستاد اتصال‌پذیری

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه‌گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور؛ مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت 2 نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • برگزاری دوره سواد رسانه‌ای برای ۱۵۰ معلم در قزوین
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • برگزاری آیین واگذاری مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس
  • برگزاری نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنردرآذربایجان غربی
  • برگزاری مرحله مقدماتی پانزدهمین و بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان ویژه مجموعه منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران