Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به وضعیت نیروی انسانی برای آموزش دانش آموزان طیف اتیسم گفت: متاسفانه در دانشگاه ها نیروی انسانی متخصص در این حوزه تربیت نمی شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن غفوریان روز سه شنبه در آیین افتتاح مدرسه «فرشتگان آسمانی» نخستین مدرسه دانش آموزان دختر اُتیستیک در منطقه 2 آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به تحصیل بیش از 2 هزار و 100 دانش آموز اتیستیک در کشور اظهارداشت: از این تعداد یکصد نفر در مدارس عادی و به صورت تلفیقی تحصیل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اُتیسم به اختلالات عصبی شناختی گفته می شود که مبتلایان را از روابط اجتماعی دور می سازد و تخیل، تفکر و تکلم آنان را دچار اختلال می کند.
غفوریان گفت: ادعا نمی کنیم که استاندادهای لازم آموزشی را برای دانش آموزان با نیازهای ویژه از جمله اتیستیک داریم اما معلمان شایسته ای در این حوزه با ما همکاری می کنند که از شرایط و نیازهای این دانش آموزان آگاهی دارند و با عشق، علاقه و عطوفت به دانش آموزان اتیستیک آموزش می دهند.
معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اختصاص مدرسه ای ویژه برای دانش آموزان اتیستیک افزود: در تلاش هستیم که این دانش آموزان در مدرسه ای با امکانات مناسب تر و استاندارتر تحصیل کنند و وجود مدرسه «فرشتگان آسمانی» ویژه دانش آموزان دختر اتیستیک ضروری بود که تاکنون چنین مدرسه ای نداشتیم.
وی ابراز امیدواری کرد: در سال های آینده، تعداد مراکز و مدارس ویژه دانش آموزان اتیستیک به ویژه پوشش تحصیلی در طیف دختران افزایش پیدا کند.
غفوریان از توزیع محتوای آموزشی مهارت آموزی برای دانش آموزان طیف اتیسم خبر داد و گفت: با همکاری سازمان نوسازی مدارس، استانداردسازی مراکز آموزشی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه در دستور کار قرار گرفته است.
معاون سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار امیدواری کرد بتوان با بهره مندی از تشکل های غیردولتی و مراکز علمی و آموزش دیدگاه جامعه را نسبت به این افراد با نیازهای ویژه تغییر دهیم و زمینه ای برای ایجاد امکانات برای این قشر فراهم شود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نیز در این آیین، یکی از شاخص های عدالت را فرصت برابر برای آموزش و یادگیری دانست و گفت: اگر بخواهیم بدانیم در کشوری عدالت برقرار است، یکی از شاخصه های مهم آن، برقرای فرصت یادگیری برای همه افراد است.
عباسعلی باقری با اشاره به ایجاد امکانات و شرایط لازم برای تحصیل دانش آموزان با نیازهای ویژه در کنار دانش آموزان عادی افزود: در جامعه هم افراد با نیازهای ویژه با افراد عادی زندگی می کنند که باید شرایط تحصیل نیز اینگونه باشد.
وی با اشاره به تعداد قابل توجه دانش آموزان اتیستیک در تهران نسبت به کل کشور است، گفت: براین اساس مدارس ویژه و مستقلی را برای برطرف کردن بهتر نیازها و یادگیری آنان راه اندازی کردیم.
مدرسه «فرشتگان آسمانی» نخستین مدرسه دانش آموزان دختر اُتیستیک (دارای اختلالات عصبی) امروز-سه شنبه- با حضور محسن غفوریان معاون برنامه‌ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش و شهناز کریمی رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران در منطقه 2 پایتخت افتتاح شد.
تهرام/7245//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش دانش آموزان اتيستيك محسن غفوريان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۴۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند

استاندار خراسان شمالی با اشاره به فعالیت ۹۲ هنرستان در استان گفت: این مجموعه‌ها متناسب با نیاز استان، نیرو تربیت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد رضا حسین‌نژاد امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در آئین افتتاح نمایشگاه معرفی مشاغل اظهار کرد: تقویت هنرستان‌ها متناسب با زیست بوم استان ضروری است تا علم و مهارت جوانان در مسیر توسعه استان قرار گیرد.

وی وجود ۹۲ هنرستان در خراسان شمالی با ۱۴ هزار دانش‌آموز را مورد توجه قرار داد و افزود: تولید با دستان توانمند کسانی امکان پذیر خواهد بود که دانش لازم را داشته باشند و دولت هم در بخش تجهیزات به افراد دارای مهارت کمک خواهد کرد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه استان در بخش‌های تولید فرش و پرورش اسب پتانسیل‌های قابل توجهی دارد، خاطرنشان کرد: تربیت و پرورش نیروهای غنی و اثرگذار در تولید توسط هنرستان‌ها و هنرجویان اجرایی شود.

حسین‌نژاد با تاکید بر اینکه متناسب با نیاز استان باید هنرجو تربیت شود، گفت: هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها باید متناسب با نیازها، نیروی انسانی را تربیت کنند.

وی افزود: با تاکید در جلسات شورای آموزش و پرورش استان و سفر رئیس‌جمهور و تصویب ایجاد هشت هنرستان، در مسیر عملیاتی شدن جهش تولید گام‌های مؤثری را خواهیم برداشت.

کد خبر 747499

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد