Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش "دانشجوی نوآور، مولد اشتغال پایدار" در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش ایسنا، همایش "دانشجوی نوآور، مولد اشتغال پایدار" از سوی سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر روز دوشنبه ۲۳ مهر ماه با سخنرانی مسعود تاج‌بخش "مدیر بخش روابط دانشگاهی فدراسیون جهانی مخترعان" (IFIA) در سالن فجر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد که مبحث اصلی آن پرداختن به چگونگی توسعه‌ مهارت‌های فردی و فنی در دنیای نوآوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای همایش، سید علی محمدپور، سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر ضمن معرفی فعالیت‌های معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی از برگزاری دوره‌های نوآوری و کارآفرینی به دنبال این همایش و هم چنین تاسیس "کانون کارآفرینی و اشتغال" در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد.

در ادامه دکتر تاجبخش، سخنران این همایش در مورد تعاریف اساسی خلاقیت و نوآوری و یافتن مبانی چهارگانه موفقیت در کسب و کار گفت: خلاقیت، فرآیند ذهنی نو و نوآوری، عملیاتی کردن کارهای جدید است. برای طراحی ایده‌های جذاب، قدرت تحلیل خود را بالا ببرید. نقاط قوت و ضعف، تهدیدها و فرصت‌ها را به خوبی بشناسید. قبل از ورود به هرکاری، مهارت‌های مربوط به آن را بیاموزید و فراگیری اصول مدیریت، مبانی مدیریت اقتصادی، دانستن اصول بازاریابی و مهندسی روابط انسانی را سرلوحه‌ کار خود قرار دهید.

تاجبخش ضمن تاکید بر «مدیریت روابط انسانی» به عنوان محور دنیای نوآوری به معرفی ۲۰ مهارت لازم جهت توسعه مهارت‌های فردی و فنی پرداخت و گفت: برای ورود به مسیر موفقیت و اجرایی شدن ایده‌ها، خودشناسی، سلامت جسمی و روحی، تغییر سبک زندگی و باورها، هدف‌گذاری، تصمیم‌گیری صحیح، اعتماد به نفس، عزت نفس، خلاقیت و ایده‌پردازی، تقویت قدرت ذهن و حافظه، ارتباطات قوی، مدیریت صحیح هیجان و استرس، فراگیری مهارت‌های آنلاین، تسلط بر زبان انگلیسی، تلاش برای موفقیت در تحصیل، شارژ انگیزه، مدیریت زمان، طراحی مسیر کسب ثروت و تقویت ارتباط‌های گفتاری الزامی است.

وی در بخش پایانی صحبت های خود خطاب به دانشجویان خاطرنشان کرد: تیم سازی را خوب یاد بگیرید و برای جلوگیری ازکپی شدن ایده‌ها، مالکیت فکری و معنوی آنها را ثبت کنید.

در این همایش چهار ساعته علاوه بر مسعود تاجبخش، بخشی از کارآفرینان و برندگان جوایز بین‌المللی اختراعات نیز به صحبت پرداختند و دانشجویان حاضر در جلسه نیز در بخش‌های کارگاهی این همایش در قالب ایده پردازی و پرسش و پاسخ مشارکت فعال داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اشتغال پایدار جهاد دانشگاهي نوآوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۴۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، شبکه‌ مجازی به یکی از تأثیرگذارترین ابزارها در زندگی افراد تبدیل‌شده است که بر جنبه‌های مختلف زندگی تأثیر می‌گذارد. در رشته‌های علوم پزشکی با توجه به پیشرفت‌های فراوان، استفاده از شبکه‌ مجازی در حال افزایش است؛ اما شبکه‌ مجازی می‌تواند سبب اتلاف­ وقت دانشجویان و کاهش ساعت مطالعه شود که بر دانش و مهارت عملی دانشجویان تأثیر منفی دارد.

در رابطه با این موضوع، پژوهشگرانی در دانشگاه علوم پزشکی (تهران، مشهد، گناباد، تربت جام) مطالعه‌ای انجام داده‌اند تا تأثیر استفاده از شبکه‌ مجازی بر دانش و مهارت عملی دانشجویان اتاق عمل را ارزیابی کنند.

این پژوهش از نوع توصیفی-تحلیلی بوده و بر روی ۶۰ نفر از دانشجویان ترم ۶ و ۸ اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی ایران سال ۱۳۹۹ به روش سرشماری انجام شده است. دانشجویان در پایان ترم تحصیلی به‌منظور بررسی دانش تئوری به آزمون جامعی که شامل ۴۰ سوال بود و به‌منظور بررسی میزان استفاده از شبکه‌ی مجازی، به پرسش‌نامه­‌ پژوهشگرساخته پاسخ دادند. همچنین، مهارت عملی دانشجویان توسط نمره کارآموزی آنان سنجیده شد. در نهایت، از آزمون کولموگروف اسمیرنف و ضریب همبستگی پیرسون برای سنجش نرمال بودن داده‌ها استفاده‌شده و تجزیه‌وتحلیل داده‌ها با نرم‌افزار SPSS انجام شد.

از یافته‌ها نتیجه‌گیری شد که میان دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معناداری وجود دارد و دانشجویان با دانش تئوری بالاتر، مهارت عملی بهتری در بیمارستان‌ها داشته‌اند

 بر اساس یافته‌های این پژوهش، بین میزان استفاده از شبکه مجازی و دانش تئوری رابطه معنی‌دار منفی وجود دارد. بدین‌صورت‌که با افزایش استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان کاهش می‌یابد. از سوی دیگر، بین دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معنادار مثبتی وجود دارد. ازطرفی بین میزان استفاده از شبکه­‌ مجازی و مهارت عملی دانشجویان رابطهی معنی‌داری مشاهده نشد.

نتایج این پژوهش، تفسیری بر ویژگی‌های شبکه مجازی است؛ به این معنی که در کنار داشتن اثرات مثبت آموزشی، می‌تواند سبب تضعیف دانش تئوری دانشجویان شود که این امر ضرورت فرهنگ‌سازی مناسب و آموزش استفاده بهینه از شبکه مجازی را نشان می‌دهد.

از نتایج دیگر این پژوهش، می‌توان به ارتباط دانش تئوری و عملی دانشجویان اشاره کرد؛ چراکه از یافته‌ها نتیجه‌گیری شد که میان دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معناداری وجود دارد و دانشجویان با دانش تئوری بالاتر، مهارت عملی بهتری در بیمارستان‌ها داشته‌اند.

از محدودیت‌های این پژوهش می‌توان به کم بودن جامعه آماری اشاره کرد. همچنین این پژوهش بر روی دانشجویان دوره کارشناسی رشته اتاق عمل انجام گرفت؛ بنابراین، قابلیت تعمیم‌دهی به همه مقاطع تحصیلی را ندارد.

در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، استفاده از شبکه‌ مجازی سبب تضعیف دانش تئوری دانشجویان می‌شود. بدین‌صورت­‌که، با افزایش نمره‌ پرسش‌­نامه­ پژوهشگرساخته (میزان استفاده از شبکه‌ مجازی)، نمره­‌ آزمون جامع کاهش‌ می‌یابد. از نتایج دیگر پژوهش می‌توان به ارتباط معنادار مثبت میان دانش تئوری و مهارت عملی اشاره کرد که با افزایش نمره‌ آزمون جامع، نمره‌­ به‌دست‌آمده در کارآموزی نیز افزایش می‌یابد.

گفتنی است، این یافته‌ها، به صورت یک مقاله علمی پژوهشی باعنوان «ارزیابی اثر استفاده از شبکه‌ی مجازی بر دانش و مهارت عملی دانشجویان اتاق عمل» تهیه شده که در دوماهنامه «پیاورد سلامت» منتشر شده است. این نشریه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • نقش هولدینگ‌های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری بررسی می‌شود
  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟
  • شرکت دانشجویان نُخبه اصفهان در طرح مهارت‌پرور رفعت
  • حمایت ۳.۵میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از صنعتی سازی پایان نامه
  • تغییرات نوآوری و خدمت‌رسانی با ایده‌های جدید را به دنبال دارد
  • حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی
  • طراحی و راه اندازی سامانه مهارت افزایی هدفمند و نوآورانه به منظور شناسایی مهارت‌های بازار کار
  • رونمایی از سامانه مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ شرط صدور گواهینامه معتبر برای دوره‌های مهارت‌آموزی