Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - چهار پروژه آموزشی با مشارکت نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان و بنیاد علمی فرهنگی قلم چی در شهرستان های بانه، قروه، کامیاران و دیواندره به بهره برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان گفت: برای احداث این مدارس در مجموع 12 میلیارد ریال هزینه شده که هفت میلیارد و 820 میلیون ریال آن توسط نوسازی و مابقی از سوی موسسه قلم چی تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماجد احمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پروژه های آموزشی شامل مدرسه 2 کلاسه زیویه در کامیاران، سه کلاسه روستای دره وزان دیواندره، 2 کلاسه روستای سلطان آباد قروه و 2 کلاسه روستای کانی هه لوژه بانه است.
وی همچنین به زیربنای این فضاهای آموزشی اشاره کرد و اظهار داشت: زیربنای آموزشی واحدهای 2 کلاسه 97 متر و سه کلاسه نیز 129 متر بود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان یادآور شد: علاوه بر این تعداد، 2 پروژه مشارکتی نوسازی و موسسه قلم چی شامل مدرسه 2 کلاسه روستای خاو در شهرستان مریوان و مدرسه 2 کلاسه روستای احمدکَر از توابع شهرستان دیواندره نیز در هفته های آینده به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: همچنین در سال جاری 160 مدرسه با یک هزار و 80 کلاس درس با زیربنای 115 هزار و 989 متر مربع در استان کردستان مقاوم سازی شده است.
احمدی گفت: علاوه بر این واحدها، در حال حاضر 153 پروژه آموزشی با 884 کلاس درس و 147 هزار و 198 متر مربع زیربنا در سطح استان در دست اجراست که تعداد زیادی از این پروژه ها نیمه تمام است.
سال تحصیلی جدید در استان کردستان با حضور 290 هزار دانش آموز و بیش از 24 هزار نفر پرسنل در سه هزار و 800 مدرسه با 15 هزار کلاس درس آغاز شد.
7348/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي نوسازي مدارس مشاركتي مدرسه روستايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۵۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد محمدی شامگاه چهارشنبه در جلسه هماهنگی بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در استانداری اردبیل اظهار کرد: با همکاری مجمع خیرین مدرسه ساز و جذب اعتبارات ملی اردیبهشت ماه شاهد تکمیل و تجهیز اولین مدرسه اوتیسم در اردبیل خواهیم بود و قرار است مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار اولیه به ۱۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: این مدرسه به مدرن ترین امکانات و فضای آموزشی خاص بیماران اوتیسم مجهز شده و افتتاح آن را در نیمه اول سال شاهد خواهیم بود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل به برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در اردبیل اشاره کرد و گفت: این جشنواره ۲۷ اردیبهشت ماه در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد و تلاشمان بر این است تا با همکاری استانداری اردبیل و مجمع خیرین مدرسه ساز میهمانان گرانسنگی را از تهران و حتی خارج از کشور دعوت کنیم تا در این جشنواره حضور پیدا کنند.

محمدی بیان کرد: در حال رایزنی هستیم تا از صنوف مختلف به ویژه صنعتگران و کارآفرینان در قالب مسئولیت اجتماعی دعوت کنیم تا در این مراسم کمکی را به امر مدرسه سازی داشته باشند.

وی افزود: رویکرد سازمان نوسازی مدارس در بهره گیری از ظرفیت خیرین تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است و ما سعی خواهیم کرد تا در این راستا از ظرفیت اتاق بازرگانی، صنعتگران، دانشگاهیان، مهندسان و اطبا و سایر گروه‌های توانمند مالی دعوت کنیم تا در این جشنواره حضور پیدا کنند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل از تولید و پخش برنامه‌های رسانه‌ای، تبلیغات و فضاسازی‌های شهری برای برگزاری این جشنواره خبر داد و اظهار کرد: در سالی که مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» است کمک خیرین و آحاد مردم می‌تواند جهش آموزشی و تربیتی را به دنبال داشته باشد.

در این جلسه رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اردبیل نیز گفت: برای ساخت و تکمیل مدرسه اوتیسم خیرین دست به کار شده‌اند و در تجهیز آن از مجموعه خیرین پایتخت نیز استفاده خواهیم کرد.

جواد قرآن نویس اضافه کرد: خیرین در این سه دهه در ساخت مدارس شهری و روستایی و افزایش سرانه آموزشی سنگ تمام گذاشته و ما قدردان همکاری خوب اداره کل نوسازی مدارس هستیم که در برگزاری جشنواره بیست و ششم برنامه ریزی مناسب و منسجمی را انجام داده است.

وی تصریح کرد: برای جشنواره بیست و ششم از خیرین سایر استان‌ها به ویژه خیر خوشنام جهرمی دعوت خواهیم کرد تا ساخت چندین مدرسه ۶ و ۹ کلاسه را تعهد کرده و در سال‌های آینده شاهد بهره برداری از این پروژه‌ها باشیم.

کد خبر 6081590

دیگر خبرها

  • راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • برگزاری جلسه تحویل خط انتقال آب روستای آغبلاغ ولدیان شهرستان خوی
  • بهره برداری و آغاز ساخت ۴ مدرسه در میناب
  • ساخت مدرسه ۶ کلاسه در صالح شهر گتوند
  • بهره برداری از مدرسه شش کلاسه روستایی در چابهار
  • احداث مدرسه ۶ کلاسه صالح شهر در دستور کار قرار گرفت
  • ۱۰۳ مدرسه در استان بوشهر تکمیل و به بهره برداری رسید
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه دستان مهربان روستای ماندیرو منطقه پلان