Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان قم با انتقاد از استقرار انبوه و بی‌ضابطه واحدهای شیمیایی و اشتعال‌زا در شهرک‌های صنعتی استان گفت: استقرار بی‌ضابطه و انبوه واحدهای صنعتی شیمیایی و اشتعال‌زا می‌تواند در آینده‌ای نزدیک به بحران بزرگی برای استان تبدیل شود. ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۵ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محسن اروجی ظهر امروز در هشتمین جلسه کارگروه عمرانی و زیربنایی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: برای صدور نظر نهایی برای نحوه استفاده از آب اراضی کشاورزی در تغییر کاربری به‌عنوان واحدهای دامداری شرکت آب منطقه‌ای مخالف بوده بنابراین باید این مسئله برمبنای موازین قانونی بررسی‌شده و نظر نهایی درباره آن صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از مشکلات حل‌نشده بین شرکت آب منطقه‌ای استان و سازمان جهاد کشاورزی قم درزمینهٔ نحوه محاسبه آب اراضی کشاورزی برای تغییر کاربری به‌عنوان واحدهای گاوداری افزود: نحوه محاسبه استفاده کشاورزانی که از آب کشاورزی اراضی شخصی خود برای تغییر کاربری به دامداری  استفاده می‌کنند یکی از اختلاف‌نظرهای بین شرکت آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی قم  بوده که متأسفانه هنوز این مشکل در استان حل‌نشده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان قم با بیان برخی از مهم‌ترین اختلاف‌نظرهای موجود درزمینهٔ تغییر کاربری اراضی کشاورزی به دامداری و چگونگی استفاده از آب، گفت: شرکت آب منطقه‌ای استان درزمینهٔ تغییر کاربری اراضی کشاورزی شخصی به دامداری خواستار بررسی‌های بیشتر برای محدودیت استفاده از آب و توزیع عادلانه آن دارند که جهاد کشاورزی استان با آن مخالف بوده و اصولاً آن را از مصادیق تغییر کاربری نمی‌داند.

اروجی ادامه داد: باید تمام اقدامات حوزه سازمان جهاد کشاورزی بر مبنای نقشه آمایش سرزمینی استان صورت گیرد، چراکه این سند، سند بالادستی توسعه استان را بر مبنای ظرفیت‌های موجود به‌عنوان ملاک عمل مشخص و در اختیار تمام دستگاه‌های استان قرار داده است.

وی عنوان کرد: در برخی از شهرک‌های صنعتی حجم قابل‌توجهی از اراضی برای استقرار برخی واحدهای تولیدی واگذارشده اما هنوز اقدامی برای این مورد انجام‌نشده است، می‌توان از بخشی از ظرفیت‌های شهرک صنعتی چاپ و نشر برای استقرار واحدهای جدید در بخش کفش و دمپایی استفاده کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان قم با انتقاد از استقرار انبوه و بی‌ضابطه واحدهای شیمیایی و اشتعال‌زا در شهرک‌های صنعتی استان گفت: استقرار بی‌ضابطه و انبوه واحدهای صنعتی شیمیایی و اشتعال‌زا می‌تواند در آینده‌ای نزدیک به بحران بزرگی برای استان تبدیل شود.

اروجی خاطرنشان کرد: در صورت بروز آتش‌سوزی‌های گسترده در شهرک صنعتی شکوهیه با توجه به نوع کاربری واحدهای مستقر در آن، عملاً کارایی شهرک از بین رفته و امکان مهار آتش در آن بسیار دشوار می‌شود.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته برای انتقال واحدهای سنگ‌بری و گچ‌بری مجوزهایی صادرشده که باید درک درستی از موفقیت و  یا عدم موفقیت این واحدها برای انتقال مجدد واحدهای کفش و دمپایی داشته باشیم تا از این طریق مشکلات زیست‌محیطی بیشتری گریبان گیر استان نشود.

مدیرکل مدیریت بحران استان قم عنوان کرد: واحدهای کفش و دمپایی باید در فاصله 50 کیلومتری استان و در محدوده شهرک نمونه مستقر شوند تا امر صادرات آن‌ها به استان‌ها و شهرهای مرکزی نیز با تسهیل بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/  ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۵۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ از اجرای آزاد سازی بیش ار ۲۹۵۲ هکتار از اراضی و باغات در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر می دهد ولی متاسفانه ساخت و سازها در اراضی و باغات همچنان ادامه دارد.   بسیاری از بنگاه داران  با خرید اراضی و باغات ارزان قیمت آن را تفکیک و تبدیل به شهر ک های غیر مجاز می کنند و با استفاده  از فضای مجازی و تبلیغات مبادرت به فروش قطعات با قیمت پائین تر می کنند    میرزایی گفت: ما هیچ شهرک مصوبه که داخل اراضی کشاورزی باشد را تا کنون مجوز مسکونی ندادیم و آنهایی که ساختند فاقد مجوز های قانونی و بسیاری از متخلفان دارای پرونده در محاکم قضایی  هستند.   وی گفت: در سال جاری ۱۲۵ مورد شناسایی اراضی کشاورزی که تغییر کاربری و ساخت و ساز شده شناسایی و اخطار لازم را دریافت و به زودی اعمال قانون خواهد شد.   رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ گفت: اراضی کشاورزی قابلیت ساخت و ساز را ندارد مردم فریب بعضی از املاکی ها را نخورند.    وی گفت: عده ای سود جو با تفکیک غیر قانونی باغات و اراضی کشاورزی مبادرت به ساخت و ساز می کنند که خسارت جدی به بخش تولید وارد کرده است.   وی گفت: در تبصره دو ماده ده قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها باتوجه به دستورالعمل تعیین مصادیق تغییر کاربری غیرمجاز موضوع ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها مصوب سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی و در اجرای ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرائی قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها کلیه تغییرکاربری های غیرمجاز در اراضی زراعی و باغ ها بدون رعایت ضوابط و مقرر مربوطه و اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک و یا موافقت سازمان جهاد کشاورزی در قالب طرح‌های تبصره ۴ الحاقی قانون مذکور ممنوع اعلام شده است.   میرزایی افزود: با استناد تبصره دو ماده ده قانون نسبت به قلع و قمع کلیه مستحدثات ساخته شده اقدام و فرد خاطی به دادگاه معرفی می گردد.   وی تاکید کرد: اگر افرادی تمایل به داشتن ویلا یا زمینی در روستا ها را دارند بهتر است ابتدا ملک مورد نظر را از امور اراضی. جهاد کشاورزی استعلام کنند اینکه افراد فروشنده با چرب زبانی اراضی کشاورزی را جسبیده به بافت می دانند و به زودی به بافت روستا الحاق می شود اصلا در حیطه مسئولیت آنان نیست و صرفا"قصدشان فروش اراضی کشاورزی با قیمت های نجومی به افرادی است که آگاهی لازم را ور مورد این قوانین ندارند.    

دیگر خبرها

  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • رفع تصرف ۱۲ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان