Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

 در  جلسه  تجهیز درآمد استان تهران  به ریاست نعمت الله ترکی و حضور مدیرکل اقتصاد و دارایی استان تهران آمار دقیقی از آمار دریافت مالیات های مستقیم و غیرمستقیم در استان تهران قرائت شد.  بر اساس این گزارش در 6 ماهه نخست سال جاری 75 درصد تحقق درآمد داشتیم که نسبت به مشابه سال قبل 8.9 درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تسنیم،  یکی از انتقادات به نحوه دریافت مالیات از کسبه و اصناف تهران بود به نحوی که تیم مالیات می گفتند آمار دقیقی از اصناف ندارند.

نعمت الله ترکی گفت: از منابع اطلاعاتی مشترکین برق، آب و گاز می توانید یک به یک سراغ آنها بروید. رئیس سازمان مدیریت تهران تاکید کرد تا 7 روز دیگر به سرعت این تطبیق اطلاعاتی اجرایی شود.

*شگردهای جدید فرار مالیاتی

کارشناسان مالیاتی با ارائه گزارشی در این جلسه گفتند: متاسفانه شگردهای تقلب برای فرار مالیاتی در تهران وجود دارد. مثلا یک فروشگاه یا صنف چندین دستگاه پز دارد که همه به یک حساب متصل نیستند و این کار را خراب می کند چون برخی حساب ها برای دیگران است.

نیمی از ماموران مالیاتی فقط 5درصد مالیات تهران را وصول میکنند

همچنین نیمی از نیروهای سازمان مالیاتی برای دریافت مالیات کسبه و اصناف می روند که فقط 5 درصد مالیات تهران از این گروه ها تامین و دریافت می شود.

ترکی گفت: یک اتاق بعنوان محل ستاد درآمد تجهیز استان در سازمان ایجاد شود تا این موارد به سرعت با تعامل برطرف شود.

براساس گزارش اداره کل اقتصاد و دارایی استان تهران؛ طی 6 ماهه نخست سال 1397، از میزان 504 هزار و 244 میلیارد ریال مصوب درآمد عمومی استان تهران، مبلغ 252 هزار و 122 میلیارد ریال محقق شده که از این میزان عملکرد منابع عمومی استان 989 هزار و 522 میلیارد ریال یعنی معادل 75 درصد و رشدی معادل 8 درصدی نسبت به سال قبل داشته است.

همچنین درآمدهای مالیاتی 8.5 درصد وصولی داشته و  8 درصد نسبت به سال قبل رشد داشته و سایر درآمدهای استان 30 درصد وصولی داشته حدود 26 درصد رشد نسبت به سال قبل داشته است.

براساس گزارش ستاد تجهیز درآمد استان تهران، 97 درصد درآمدهای تحقق یافته استان مربوط به درآمدهای مالیاتی است که به تفکیک 54 درصد مالیات های مستقیم و 43 درصد مالیات های غیر مستقیم است تنها 3 درصد از مجموع منابع عمومی استان سهم سایر درآمدها است.

**بیشترین درآمدهای استان تهران در 6 ماه نخست سال جاری متعلق به نیروی انتظامی است

در بخش سایر درآمد های استان، در میان دستگاه های اجرایی نیروی انتظامی بیشترین رقم وصول درآمد را دارد. (صدور و تمدید گذرنامه، صدور و تمدید گواهینامه، انگشت نگاری، صدور کارت معافیت مشمولان وظیفه، خدمات انتظامی، عواید داخل پادگانی، درآمد حاصل از جرایم رانندگی)

پس از نیروی انتظامی، سازمان ثبت اسناد و گمرک به ترتیب با تحقق 105 و 184 درصدی درآمد ها در رتبه دوم و سوم قرار داشته و موفق به وصول کامل سهم تعیین شده خود شدند. در حالی که نیروی انتظامی موفق به وصول 27 درصد سهم درآمدی خود شده است. درآمد این دستگاه با همین میزان تحقق 35 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

**کمترین درآمدهای استان تهران در 6 ماه نخست سال جاری متعلق به محیط زیست و بهزیستی است

سازمان محیط زیست و بهزیستی کمترین میزان تحقق درآمدی را داشتند که علت کاهش آن از سوی کارشناسان اقتصاد و دارایی بررسی و مشخص شد، این دستگاه ها در میزان تعرفه خدمات، افزایش نداشته اند.

براساس آمار اداره کل اقتصاد و دارایی استان تهران، تنها دستگاهی که درآمد هایش مکانیزه وصول می شود، نیروی انتظامی است و در مابقی دستگاه ها ارتباطی بین وصول درآمد و بخش مالی وجود ندارد و نمی شود آن را کنترل کرد.

 

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی دستفروشان در قالب طرح ویژه شهرداری تهران

در قالب طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در نواحی شهر تهران قرار است آسیب‌های از جمله متکدیان، معتادین متجاهر، جمع‌آوری پسماند خشک غیر مجاز و دستفروشان ساماندهی شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در نواحی شهر تهران این بار در منطقه 7 با حضور سید محمد فیاض؛ مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران ، عبدالمجید رحمانی؛ دبیر مرکز رصد پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران، شهردارمنطقه 7 برگزار شد.

در ابتدای جلسه نصراله آبادیان؛ شهردار منطقه 7 ضمن تاکید بر اینکه طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با همه توان در منطقه 7 در حال اجراست به  ارائه گزارشی از فعالیت‌های اجرا شده در این منطقه پرداخت و گفت: شناسایی کلونی‌ها و پاتوق‌های تجمیع افراد جامعه هدف، تامین گشت حامی شهر و اتوبوس، ناامن سازی معابر و چهارراه‌ها، از حیث حضور و فعالیت افراد جامعه هدف، اجرای طرح ساماندهی کلونی‌ها و پاتوق‌های ویژه شهر تهران توسط واحد گشت فوریت‌های اجتماعی سازمان، مراقبت دائمی از نقاط آسیب نواحی به منظور صیانت از معابر، میادین و کلونی‌های پاکسازی شده، بهسازی فضاهای بی دفاع شهری و پاتوق‌های تجمیع مددجویان جامعه هدف، شناسایی زباله‌گردها و محل دپوی ضایعات، شناسایی مراکز غیرمجاز و فروش ضایعات تنها بخشی از اقدامات منطقه در فرآیند اجرایی شناسایی بود.

در ادامه سید محمد فیاض؛ مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران ضمن تشریح روند وظایف دستگاه‌های اجرایی مرتبط با طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی افزود: این طرح باید در سه قالب گشت مشترک شهربان و نواحی، گشت پسماند و گشت آسیب‌های اجتماعی در مناطق اجرا شود.

مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه گشت شناسایی و مستندسازی، اطلاع به گشت‌های اجرایی ذیربط، ضبط و تحویل بار به ایستگاه‌های میانی از وظایف گشت مشترک شهربان و نواحی و همچنین جمع‌آوری و مستندسازی ضبط و تحویل بار به ایستگاه میانی، ارجاع عوامل به گشت‌های آسیب و توقیف و برخورد قضایی و انتظامی از وظایف گشت پسماند خواهد بود، گفت: اجرای مراحل جمع‌آوری زباله‌گردها و خودروهای غیر مجاز در چهارگام انجام می‌پذیرد.

فیاض افزود: در گام اول توسط شهردار ناحیه محل‌های غیرمجاز دپوی پسماند در محدوده ناحیه شناسایی و پس از انجام مستندسازی، مراتب جهت اخذ حکم قضایی به شهردار منطقه ارسال می‌شود، سپس در گام دوم باید با راه‌اندازی گشت حریم‌بان در هر ناحیه و در دو شیفت کاری جهت مشارکت در طرح و انجام گشت‌زنی و جمع‌آوری و اطلاع‌رسانی درباره محل‌های حضور زباله‌گردها و خودروهای غیرمجاز به واحدهای گشت پسماند صورت می‌پذیرد.

مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه راه‌اندازی 25 واحد گشت پسماند در دو شیفت با همراهی ضابطین قضایی یگان حفاظت توسط سازمان مدیریت پسماند جهت جمع‌آوری زباله‌گردها و توقیف خودروهای غیرمجاز حمل پسماند بر اساس احکام مطرح شده در گام سوم در صورت می‌گیرد.

وی در ادامه با تشریح گام چهارم این طرح تأکید کرد؛ در صورت اثبات و احراز وابستگی عوامل زباله‌گرد و خودروی غیرمجاز حمل پسماند با پیمانکار طرف قرارداد با مجموعه شهرداری، در اسرع وقت برخورد قانونی با متخلف انجام خواهد شد.

ماموریتی برای ساماندهی دستفروشان در مترو نداریم

در ادامه عبدالمجید رحمانی دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران به تشریح چگونگی راه‌اندازی طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پرداخت و گفت: با توجه به اهمیت رسیدگی و کاهش مباحث مرتبط با آسیب‌های اجتماعی، نیازمند هماهنگی و همکاری بین بخشی سازمان‌ها و نهادهای ذیربط هستیم.

رحمانی با اشاره به اینکه به منظور ساماندهی بصری شهر تهران در بحث متکدیان، معتادین متجاهر، جمع‌آوری پسماند خشک غیر مجاز و دستفروشان، در یک اقدام اصولی، باید چهره پایتخت اصلاح شود، افزود: طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی زمانی در شهر تهران به نتیجه مطلوب و دلخواه خواهد رسید که حمایت و همراهی تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌های متوالی را به دنبال داشته باشد.

دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران خاطرنشان کرد: از مجموعه کارهایی که در این طرح دنبال می‌شود؛ بحث ساماندهی مشاغل و زباله‌گردها با معاونت خدمات شهری است. بحث متکدیان، معتادان متجاهر، کودکان کار و خیابان و ساماندهی بی‌خانمان‌ها هم با سازمان خدمات اجتماعی است که ذیل معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران باید کار را دنبال کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۱۰ هزار میلیارد تومانی دولت از وصول معوقات و فرارهای مالیاتی
  • توجه ویژه دولت برای رفع عقب ماندگی های بخش آب در مازندران
  • کاهش مالیات در کنار مشوق های مالیاتی باعث رقابت‌پذیری تولید و افزایش سرمایه گذاری خواهد شد
  • ساماندهی دستفروشان در قالب طرح ویژه شهرداری تهران
  • پرداخت چهار هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال از محل مالیات به شهرداری‌های ایلام
  • خاندوزی: ضمانت بانکی و اوراق گام جایگزین مالیات و عوارض نقدی تولیدکنندگان می‌شود
  • احتمال کاهش اینتاکدهای مالیاتی تا خرداد
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳ هزار میلیارد تومانی
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳ هزار میلیارد تومانی در خراسان رضوی
  • پرداخت ۴۲۹ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های ایلام