Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر  > محیط زیست ایران - همشهری آنلاین:
روز چهارشنبه ۲۵ مهر ماه در بوشهر، جزایر واقع در خلیج فارس، برخی مناطق استان فارس و جنوب کهگیلویه و بویراحمد، رشد ابر، رگبار، رعدو برق، وزش باد شدید موقت، و سیلابی شدن موقت‌ مسیل‌ها و رودخانه‌ها در ساعات بعدازظهر و اوایل شب‌ پیش‌بینی می‌شود. به گزارش فارس، بر اساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه‌های پیشیابی هواشناسی، در سه روز آینده به طور متناوب در بعدازظهر و اوایل شب در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب، ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی و برخی نقاط جنوب شرق کشور رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط باد و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجله ايران

در این مدت خلیج فارس به ویژه شرق آن مواج خواهد بود و برای جزایر واقع در خلیج فارس رگبار و رعدوبرق، گاهی باد و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

امروز با توجه به وزش باد شدید موقت در جنوب غرب کشور پدیده گردوغبار و کاهش دید افقی در بوشهر و خوزستان پیش‌بینی می‌شود و در ۲۴ ساعت آینده در غرب، سواحل خزر، برخی نقاط استان تهران، ارتفاعات البرز و برخی نقاط شمال شرق بارش باران، گاهی رعدوبرق به صورت پراکنده رخ خواهد داد.

روز سه‌شنبه در غرب کردستان و کرمانشاه، جنوب اصفهان، شرق فارس، جنوب کرمان، شمال و غرب هرمزگان، برخی نقاط سیستان و بلوچستان، بارش‌ها شدت بیشتری دارد.

روز چهارشنبه در برخی مناطق فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، غرب اصفهان و جزایر واقع در خلیج فارس بارش‌ها شدت بیشتری خواهد داشت.

روز چهارشنبه در بوشهر و جزایر واقع در خلیج فارس، برخی مناطق فارس و جنوب کهگیلویه و بویر احمد، رشد ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد موقتی شدید و احتمال سیلابی شدن موقت‌ مسیل‌ها و رودخانه‌ها در بعدازظهر و اوایل شب‌ پیش‌بینی می‌شود.

روز پنج‌شنبه در خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس و جنوب کرمان و جزایر واقع در خلیج فارس شدت بارش‌ها بیشتر خواهد بود.

فردا آسمان تهران صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود که این شرایط روز پنج‌شنبه نیز ادامه دارد، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۲۳ و ۱۵درجه خواهد بود.

فردا اهواز و بندرعباس با بیشینه دمای ۳۷ درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان، و بجنورد با کمینه دمای یک درجه بالای صفر و همچنین شهرکرد با کمینه دمای ۲ درجه بالای صفر سردترین مراکز استان خواهند بود.

روز آینده اهواز با بیشینه دمای 36 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 2 درجه بالای صفر و همچنین بجنورد با کمینه دمای یک درجه بالای صفر سردترین مراکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی 98-97 (یکم مهر ماه 97) تا 20 مهر ماه سال زراعی جاری، 5.7 میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 6.3 میلی‌متر بود که بارش سال جاری 9.5 درصد کمتر از سال گذشته است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور 3.5 سال بوده است که بارش سال زراعی جاری (98-97)، 60.1 درصد بیشتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته سوم سال زراعی متعلق به منطقه آستارا در استان گیلان به میزان 103.6 میلی‌متر بوده است، میانگین گرمترین منطقه در این مدت آبادان در استان خوزستان به میزان 43.8 درجه سلسیوس و سردترین منطقه سربیشه در استان خراسان جنوبی به میزان 4.5- سلسیوس بوده است.

در همین زمینه: هشدار سازمان هواشناسی | سیل در راه است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • هشدار وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • پیش بینی بارندگی در مناطقی از غرب و مرکز کشور
  • هواشناسی ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تداوم بارش در ۲۴ استان / از سفر به این مناطق خودداری کنید
  • بارش باران در استان‌های غربی و جنوبی کشور | احتمال وقوع سیلاب در این استان ها + ویدئو
  • هشدار احتمال وقوع سیلاب در ایلام