Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@01:01:02 GMT

تسهیلات پرواربندی به عشایر کرمانشاه پرداخت می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۷۱۸۹

تسهیلات پرواربندی به عشایر کرمانشاه پرداخت می شود

قصرشیرین - ایرنا - مدیرکل امور عشایری کرمانشاه ، از پرداخت تسهیلات پرواربندی با کارمزد 10 درصد و با بازپرداخت یکساله و تامین معیشت عشایر تا سقف 15 میلیون تومان با کارمزد چهار درصد و با بازپرداخت پنج ساله به عشایر این استان خبر داد.

حسین احمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در قصرشیرین ، از آمادگی لازم برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای ایجاد اشتغال از محل اعتبارات پایدار روستایی و عشایری به جامعه عشایری خبر داد و گفت: تسهیلات مورد نیاز برای خرید «میش» در کارگروه اشتغال استان تصویب شده و عشایر می توانند در سامانه کارا ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی سقف تسهیلات مصوب و قابل پرداخت به جامعه عشایری در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان را 250 میلیون تومان و بالاتر از این سقف را نیز در کارگروه استانی بیان کرد.
وی بیان کرد: عشایر استان کرمانشاه سالیانه یک هزار و 100 تن گوشت قرمز ، 25 هزار لیتر شیر و یک هزار و 200 تن کرک و پشم تولید می کنند و بخشی از کشک و روغن تولیدی آنها نیز علاوه بر خودمصرفی ، روانه بازار مصرف می شود.
مدیرکل امور عشایری کرمانشاه ، جمعیت عشایر این استان را 100 هزار تن و در قالب بیش از 14 هزار خانوار ذکر کرد و گفت: کوچ عشایر استان به 2 صورت درون استانی و برون استانی صورت می گیرد که بخشی از آنها به شهرستان های گرمسیر قصرشیرین ، سرپل ذهاب ، گیلانغرب و بخشی نیز به استان های خوزستان ، لرستان و ایلام سفر می کنند.
احمدی ، زمان کوچ قشلاقی عشایر را اواخر آبان ماه ذکر کرد و افزود: تامین علوفه مورد نیاز و بخشی از سایر مایحتاج شامل آرد و سوخت فسیلی و آبرسانی از عمده خدمات ارائه شده به جامعه عشایری استان کرمانشاه است.
فرماندار قصرشیرین نیز گفت: این شهرستان یکی از بیشترین مکان های قشلاق عشایر استان کرمانشاه است و از این رو اقدام های ضروری برای ارائه خدمات لازم به عشایر منطقه انجام شده است.
مرادعلی تاتار اضافه کرد که عشایر کوچ رو قصرشیرین یک هزار و 590 خانوار با بیش از 9 هزار تن جمعیت هستند که با در اختیار داشتن 195 هزار راس جمعیت دامی ، در مجموع سالانه سه هزار و 415 تن شیر ، 183 تن پشم و 2 هزار و 559 تن گوشت قرمز تولید می کنند.
وی ، تهیه مواد خوراکی ، مواد شوینده ، آرد مصرفی ، تعمیر و مرمت راه روستایی و ارائه خدمات بهداشتی و آموزشی با همکاری بهداشت و آموزش و پرورش را از جمله خدمات ارائه شده به جامعه عشایری این شهرستان عنوان کرد.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از 27 هزار تن جمعیت دارد.
7079/3012/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد عشاير تسهيلات قصرشيرين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۷۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند

فرماندار شهرستان نقده گفت: عشایر در خصوص تأمین گوشت و لبنیات یکی از ذخایر اصلی کشور هستند و نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمد نوبخت‌نیا، امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مسائل عشایری شهرستان با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که عشایر ذخایر انقلاب هستند، اظهار کرد: عشایر در خصوص تأمین گوشت و لبنیات یکی از ذخایر اصلی کشور بوده و نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند.

فرماندار نقده با اشاره به فرارسیدن فصل کوچ عشایر شهرستان نقده افزود: سرکشی و کمک به عشایر و رفع مشکلات آنان باعث تأمین غذایی کشور و افزایش تولیدات خواهد بود و همچنین موجبات دلگرمی آنان را نیز فراهم می‌کند.

بهروز قنبری، رئیس اداره امور عشایر شهرستان نقده نیز در این جلسه در خصوص توزیع نهاده در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: ۴۷۰ تن جو ۳۰۰ تن کنسانتره، ۱۶۰ تن ذرت و ۳۰۰ تن آرد بین عشایر منطقه توزیع شده است.

وی در خصوص مناطق ییلاقی افزود: مناطق ییلاقی عشایر نقده دو منطقه شاهین‌دژ، بیجار، لیگ بن، کانی زرد، کانی هوارجو و سه منطقه پیرانشهر شامل قمطره، کفارستان و کلاشین اشنویه است.

رئیس اداره امور عشایری شهرستان نقده گفت: هزار ۶۸۲ نفر عشایر عضو شرکت هستند که ایل مامش با سه طایفه، قره پاپاق ۳۲ طایفه و شاهسون دو تیره هستند.

قنبری ادامه داد: از پانزدهم اردیبهشت کوچ میان‌بند عشایر شروع و تا پانزدهم خرداد ادامه داشته و از پانزدهم خرداد موقع کوچ اصلی شروع و تا پانزدهم شهریور ادامه دارد.

وی یادآور شد: ارائه خدمات به کوچندگان، رفع مشکل آرد، توزیع پنل‌های خورشیدی ۳۷ مورد، سه‌ونیم کیلومتر لوله‌گذاری در شیخ معروف، توزیع دو هزار و ۷۰۰ متر لوله بین عشایر برای انتقال آب از چشمه، توزیع آبشخور ۱۴ مورد، پنج تانکر به صورت امانی، ۲۰ کیلومتر مرمت جاده‌های عشایری، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از تبصره ۱۶ به مبلغ شش میلیارد و ۷۰ میلیون تومان از اهم فعالیت‌های این اداره در سال گذشته بوده است،

کد خبر 747237

دیگر خبرها

  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد