Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - فرماندار شوشتر گفت: دامداری به تنهایی پاسخگوی نیازهای اقتصادی جامعه عشایری نیست و باید تلاش شود تا اقتصاد زندگی عشایری از حالت تک بعدی خارج و متناسب با استعدادها در دیگر زمینه ها شرایط آموزش برای آنان فراهم شود.

به گزارش ایرنا حسین پنبه دانه پور بعدازظهر روز سه شنبه در نشست شورای عشایری شوشتر افزود: اشتغالزایی در ابعاد دیگر باید متناسب با توانمندی و علاقمندی عشایر متقاضی باشد و تلاش شود با همکاری اصناف شرایط ارایه تولیدات آنان نیز در بازار فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: دولت تدبیر و امید توجه ویژه ای به این قشر مولد دارد و بخشی از اعتبارات ارزش افزوده را در راستای خدمات رسانی به آنان اختصاص داده است.
وی بیان کرد:در زمینه ارایه خدمات به جامعه عشایری تاکنون اقدامات خوبی انجام گرفته اما انتظار می رود روند این خدمات با جدیت بیشتری پیگیری شود.
رییس شورای عشایری شهرستان شوشتر افزود: ترمیم حدود 40کیلومتر راه عشایری،احداث پنج مخزن آب شرب، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، آموزش مشاغل به حدود 100 نفر و پرداخت حدود یک میلیارد و 500میلیون ریال تسهیلات خرید علوفه از خدمات ارایه شده به عشایر شوشتر از ابتدای امسال تاکنون است.
وی گفت:با توجه به آغاز کوچ پاییزه عشایر به سمت شوشتر، اداره دامپزشکی و دانشکده علوم پزشکی موظف هستند شرایط معاینه و پذیرش عشایر و دام آنان را فراهم کنند.
پنبه دانه پور افزود: سوخت رسانی و آبرسانی سیار به عشایر نیز همچون سال های گذشته انجام می شود و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
وی ادامه داد: اداره امور عشایر باید تلاش کند تا جامعه عشایری از مزایای صندوق بیمه حمایت از عشایر و روستاییان آگاه و زیر پوشش این بیمه قرار گیرند.
جمعیت عشایری شهرستان شوشتر 2 هزار و 500 خانوار با جمعیتی حدود 15 هزار نفر هستند.
7159/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فرماندارشوشتر عشاير اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی

حاتم طهماس‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر با اهداف و معرفی ظرفیت‌ها و تولیدات جامعه عشایری و حفظ و احیا و معرفی فرهنگ، هنر، آداب و سنن و صنایع دستی و نمایش جایگاه بی بدیل جامعه عشایری در زمینه‌های تاریخی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و همچنین فراهم ساختن آشنایی اقوام و تبادل افکار و تجارب عشایر کشور برگزار می‌شود.

وی گفت: جشنواره با حضور و مشارکت ۷ استان گلستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، فارس و کرمانشاه اجرا خواهد شد.

مدیرکل امور عشایر استان تصریح کرد: در این جشنواره ۷ کشور شامل افغانستان، مغولستان، ترکمنستان، عراق قزاقستان، ترکیه، پاکستان و نیجریه حضور خواهند داشت.

طهماس پور گفت: در جشنواره دو روزه شهر جعفرآباد صنایع دستی، پخت غذای سنتی، محصولات عشایر، لباس سنتی، آیین‌های موسیقی، رقص و عاشیق و بازی‌های بومی و محلی شامل چلینگ آغاجی، قییش کوتی، اسب سواری، شتر کوچ برتر برای عموم به معرض نمایش گذاشته خواهد شد.

کد خبر 6088139

دیگر خبرها

  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان