Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@07:04:03 GMT

اصفهان| دشمن به دنبال حذف تاریخ دفاع مقدس ماست

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۸۰۷۴

اصفهان| دشمن به دنبال حذف تاریخ دفاع مقدس ماست

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: بخشی از تاریخ ایران در دوران جنگ جهانی اول حذف شد میلیون‌ها نفر به عمد کشته شدند و هیچ اثر تاریخی از آن‌ها نیست و این اتفاق برای دفاع مقدس ما نیز در حال تکرار شدن است. ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، امیر حمیدرضا گرامی شامگاه سه‌شنبه در آیین اختتامیه جشنواره داستان کوتاه دفاع مقدس «جایزه ادبی یوسف» با بیان اینکه نویسندگی سخت‌ترین کارهاست اظهار داشت: تاکنون 19 هزار اثر در حوزه دفاع مقدس ثبت و ضبط شده و بالغ بر 250 هزار شهید و هزاران آزاده و ایثارگر و جانباز وجود دارند که هیچ اثری از آن‌ها نگارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با طرح این پرسش که چرا برای این جشنواره موضوع داستان کوتاه انتخاب شده گفت: داستان کوتاه یک موضوع جهانی است و انتقال فرهنگ‌ها از طریق داستان کوتاه با سرعت، دقت، هیجان و نشاط بیشتری انجام می‌شود.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: در دیدار رهبری اسفندماه فرمودند دشمن کاری می‌کند تا بخشی از تاریخ شما فراموش شود و باید از آن مراقبت کنید.

وی ادامه داد: ایران در سال 1917 در دوران جنگ جهانی اول بخشی از تاریخ خود را از دست داد، میلیون‌ها نفر به عمد کشته شدند و هیچ اثر تاریخی از آن‌ها نیست و این اتفاق برای دفاع مقدس ما نیز در حال تکرار شدن است.

گرامی درباره دلایل مقدس بودن دفاع در جنگ تحمیلی بیان کرد: 36 تا 40 کشور به عراق کمک کردند تا ما نتوانتیم از انقلاب خود پیروی کنیم و به اهداف خود برسیم، آن‌ها جنگ را تحمیل کردند و مقدس بودن آن را در دفاع جوانانی که آموزش ندیده در جبهه‌ها ایستاندند دیدیم.

وی ادامه داد: ارتش ما در آن زمان آمادگی زیادی نداشت و تسلیحات ما تقریباً زمین‌گیر شده بود و جوانان آن را به دست گرفتند و امروز هم نیازمند مدیریت و تلاش انقلابی همین جوانان هستیم.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بیان کرد: در 40 سالگی انقلاب و در طول این سال‌ها دشمن هر کاری خواسته کرده و هر ضربه‌ای خواسته زده اما موفق نبوده است و به لطف حضور شماست.

وی افزود: شما در قلب جهان قرار دارید و باید موقعیت ژئوپولتیک کشور خود در جهان را بدانید تا متوجه تلاش دشمن برای از بین بردن تاریخ و فرهنگ خود باشید.

گرامی گفت: تاکنون 7 دوره جایزه ادبی یوسف به صورت ملی برگزار شده و هر سال بین هزار تا یک هزار و 500 اثر دریافت می‌شد و امسال با استفاده از ظرفیت‌های استانی هشتمین دوره جشنواره را در استان‌ها برگزار کردیم و بالغ بر 2 هزار و 700 اثر ثبت شد.

وی با اشاره به حمایت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از نویسندگان گفت: نویسندگان تولید محتوا می‌کنند و نیاز به پشتیبانی دارند و ما در حد توانمان از آن‌ها حمایت می‌کنیم.

ریاست سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس تصریح کرد: جوانان امروز ما با همه مشکلات و هجمه‌های فرهنگی از گذشتگان پیشی گرفته‌اند و در سوریه رزم آن‌ها را دیده‌ایم که چگونه به مقابله برخاسته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در آمریکا جنگ آنچنانی اتفاق نیفتاده اما هزاران اثر تولید کرده‌اند اما درباره جنگ هشت ساله ما هنوز آنقدر که باید تولید محتوا نداشته‌ایم. در دوران جنگ تحمیلی ما با دست خالی کشور را حفظ کردیم و روایت آن‌ها تاریخ و هویت ماست و کشور ما اکنون نیازمند مدیریت جهادی و انقلابی است.

انتهای پیام/ح

R41346/P1357/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۸۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است

اسدالله عباسی، استاندار گیلان امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار موثر دانست و گفت: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.

او با اشاره به اهتمام مسئولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان افزود: این استان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تأخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.

استاندار تصریح کرد: باید توجه به زیست بوم گیلان یک اصل در ساخت موزه دفاع مقدس باشد و حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی کند.

در این جلسه سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، تعدادی از مدیران و شهردار رشت نیز حضور داشتند و نقطه نظرات خود برای تسهیل در بهره برداری این پروژه را بیان کردند.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری گیلان؛ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در مسیر ورودی اصلی به استان و شهر رشت در حال ساخت است.

فاز اول این پروژه ۲ هزار متر مربع زیربنا و یک هکتار محوطه دارد و سوم خرداد امسال توسط رئیس جمهور به صورت ارتباط تصویری همزمان با ۵ استان دیگر افتتاح خواهد شد.

ساختمان مدیریت مرکز فرهنگی و ساختمان مرکز اسناد و کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، ساختمان‌های احداث شده در فاز اول هستند.

در فاز دوم و سوم نیز ساختمان‌های آمفی تئاتر و گالری‌های موزه احداث خواهند شد که در حال حاضر سازه آمفی تئاتر به پایان رسیده است.

بخشی از محوطه سازی فاز اول توسط شهرداری رشت ساخته شده و قرار است مابقی محوطه سازی نیز اجرا شود تا در آینده به عنوان یکی از پارک‌های شهر رشت بهره برداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • وزیر ورزش: امروز در تاریخ ورزش بهترین است
  • طلاب نسبت به تبیین تاریخ دفاع مقدس اهتمام داشته باشند
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ