Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا،‌ سیده فاطمه حسینی نماینده مردم تهران و سرپرست هیات پارلمانی ایران در اجلاس ۱۳۹ بین المجالس جهانی ipu به ادعای تکراری و سخیف نماینده مجلس امارات درباره جزایر سه‌‌‌‌گانه ایران و خلیج فارس واکنش نشان داد و گفت: امروز نماینده پارلمان امارات متحده عربی در سخنان خود به سه جزیره ایرانی در خلیج فارس اشاره نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه من میخواهم مطالبی را بیان کنم.

وی افزود: نماینده جمهوری اسلامی ایران مجددا بر حاکمیت تام ایران بر جزایر ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در خلیج فارس تاکید می کند و هر ادعایی در این رابطه را رد می کند. جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند که هر اقدامی که در خصوص جزایر توسط ایران اتخاذ شده مبتنی بر اصول حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران است. لازم به ذکر است که حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران بر جزایر غیر قابل مذاکره است.

سرپرست هیات پارلمانی ایران در اجلاس ۱۳۹ بین المجالس جهانی ipu اظهار داشت: علاوه بر این در رابطه با سخنرانی نماینده امارات متحده عربی جمهوری اسلامی ایران تصریح می نماید که تنها نام تاریخی درست و به رسمیت شناخته شده نام خلیج فارس است. بنابراین از نظر ما هر گونه استفاده ساختگی یا ناقص مطلقا غیرقابل قبول و غیر قانونی و فاقد ارزش سیاسی است.

حسینی بر همین اساس تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اظهارات ضد ایرانی که بوسیله هیئت امارات متحده عربی ادعا شده را رد می کند و از منظر ما این چنینی اظهاراتی بی مبنا، فاقد ارزش و واهی است. جمهوری اسلامی ایران همیشه سیاست احترام خود نسبت به همسایگان را نشان داده است. ما تکرار می کنیم که سیاست احترام متقابل و همسایگی خوب در میان اولویت‌های مهم سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است و مداخله کردن در امور داخلی کشورهای دیگر هرگز توسط جمهوری اسلامی ایران دنبال نمی شود.

وی ادامه داد: ما توصیه داریم که امارات متحده عربی سیاست‌‌‌‌‌های دیکته شده نامفهومی را که علیه منافع کشورهای منطقه و جهان اسلام در پیش گرفته است متوقف کند. بجای اظهارات بی‌‌‌‌‌‌پایه و اساس تکراری علیه جمهوری اسلامی ایران، شما بهتر است در مورد ابتکارت و ایده‌‌‌‌های ایران فکر کنید که امنیت، ثبات و همکاری منطقه‌‌‌ای و کاهش تنش و سوءتفاهمات در منطقه است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جزایر سه گانه ایران جمهوری اسلامی ایران خلیج فارس مردم تهران در مجلس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن درباره میدان آرش