Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن طاهر احمدی روز سه شنبه در  جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک بیان کرد: روزهای آلوده در اراک از ابتدای سال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته، اما هوا سالم و پاک نشده است. باید تلاش شود تا بتوانیم وضعیت هوای اراک را به جایی برسانیم که مردم را از این نگرانی بیرون بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: گزارشات ضد و نقیضی در مورد وجود بیماری سرطان در برخی از روستاهای اطراف پالایشگاه شازند توسط یک روزنامه سراسری منتشر شده که کذب است و هیچ سندیتی ندارد، زیرا ما  گزارش مرگ و میرها و علل آن را نسبت به کشور مورد سنجش قرار می دهیم.

طاهراحمدی عنوان کرد: یک بار برای همیشه باید یک واکاوی و بررسی در مورد بحث سرطان و تاثیر گذاری آلاینده های صنعتی اراک در این زمینه انجام شود زیرا انگشت اتهام مردم به سوی برخی از صنایع است.

وی اظهار داشت: این رفع اتهام زمانی محقق می شود که بتوانیم با آمار، ارقام، مطالعه و پژوهش مستندات را در اختیار مردم قرار دهیم. در زمینه انجام اقدامات پژوهشی صنایع باید با ما همکاری لازم را داشته باشند و در این بخش هزینه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در زمینه گزارش غیرواقعی روزنامه مذکور باید گفت روستای کزاز دارای ۲۰۸۲ نفر جمعیت است که مبتلایان به سرطان در این روستا پنج نفر هستند، بنابراین ما حق نداریم با ارائه آمار غلط مردم را نگران کنیم.

طاهراحمدی افزود: با توجه به اینکه این گزارش نگرانی را در بین مردم استان به ویژه اراک به همراه داشته خواستار پیگیری و برخورد قانونی در این زمینه هستیم.

کد خبر 4432484

منبع: مهر

کلیدواژه: آلودگی هوای اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان بوشهر یاسوج مشهد شیراز خرم آباد شهرکرد بارش باران خطبه های نماز جمعه سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ کند.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • آزادسازی پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است