Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا نقدی شامگاه سه شنبه در گفتگوی تلویزیونی با اشاره به اینکه کرامت انسان ها دستاورد انقلاب است، اظهار داشت: انقلاب هم آزادی را آورد هم استقلال را، انقلاب امکان اینکه یک دیکتاتوری با زور برای مردم تصمیم بگیرد را از بین برد و حق تعیین سرنوشت، برنامه ریزی و پیش برد کارها را به دست مردم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص های توسعه ای ایران در همه زمینه ها ارتقای جدی داشته است

وی با بیان اینکه بعد از اینکه این آزادی به مردم داده شد، ظرفیت های مردمی شکوفا شد و کارهای شگفتی سازی انجام دادند، تصریح کرد: اگر می گوییم راه های روستایی ما گسترش یافته است، سلامت مردم از متوسط ۵۴ سال به ۷۶ سال رسیده است، این ها تبعات آزادی و استقلالی است که انقلاب آورد و نتیجه این شد که استعدادهای مردم شکوفا شد و حرکت کردند و در هر حوزه ای پیشرفت حاصل شد.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: شاخص های توسعه ای ایران در همه زمینه ها ارتقای جدی داشته است و این مرهون انقلاب است.

سردار نقدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه نقطه قوت ابرقدرت ها نیروی سخت افزاری است، دشمنان تصور می کردند با بمب ها و ماهواره ها و تجهیزات جنگی خود می توانند انقلاب را از بین ببرند، گفت: جنگ تحمیلی، کودتا، عملیات تروریستی و ... را بر ملت ایران وارد کردند تا از این طریق انقلاب را از بین ببرند.

سلاح در مقابل ایران کارایی ندارد

وی با بیان اینکه انقلاب بر همه این ها غلبه کرد، ما در تحریم کامل بودیم و در عوض چندین کشور به دشمن همه امکانات را می رسانند، اما آنچه که باعث پیروزی ما شد انرژی و ظرفیت مردم بود، تصریح کرد: جوانان ما فرماند لشکر بودند، هیچ کتاب جنگی نخوانده بودند و فرماندهان کار کشته بعثی از بین می بردند، شهید وزوایی دانشجویی بود که ۹۰ قبضه توپ را از دشمن به غنیمت می گیرد.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه همین جوانان دانشگاهی قدرت ایران را تشکیل می دادند، افزود: این ها باعث شد که دشمن بفهمد سلاح در مقابل ایران کارایی ندارد، از آن زمان ما به قدرت بازدارندگی رسیدیم، با نیروی ایمان و قدرت شهادت طلبی به جایی رسیدیم که سلاح های دشمن کاربردی ندارد.

روزی که جنگ را به ما تحمیل کردند با دست خالی به میدان رفتیم، امروز در جنگ اقتصادی دست ما پر است

سردار نقدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات معیشتی در جامعه ادامه داد: روزی که جنگ را به ما تحمیل کردند با دست خالی به میدان رفتیم و پیروز هم شدیم؛ امروز در اقتصاد دست های دشمن خالی و دست ما پر است.

وی با بیان اینکه یک اقتصاد مولد و پیش رو نیاز به انرژی دارد که ما داریم،   معادن و مواد اولیه، نیروی انسانی و نقدینگی نیاز دارد که ایران از همه آن ها برخوردار است، تصریح کرد: دست ما خالی نیست، دست ما پر است اما مشکل این است که با منطقی که آن زمان جنگیدیم امروز نمی جنگیم، منطق آن موقع خودباوری بود اما در مورد اقتصاد نگاه ما به خارج است، به روابط دیپلماتیک است و ظرفیت های خود را مغفول گذاشته ایم.

«اف ای تی اف» همان نگاه به خارج است

معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه به خاطر ظرفیت های متراکمی که داریم اگر به جای توجه به خارج به داخل توجه کنیم جهش های بزرگی اتفاق می افتد، افزود: «اف ای تی اف» همان نگاه به خارج است، با اتکای به روابط خارجی می خواهیم نفت ما را بخرند و اقتصاد را درست کنیم.

سردار نقدی با اشاره به اینکه هچ کشوری نداریم که بر اثر تغییر روابط خارجی اقتصاد آن شکوفا شده باشد، به گل و بلبل روابط خارجی هم برسیم فقط نفت را می توانیم بفروشیم، سرمایه گذاری نمی شود، فناوری به ما داده نمی شود، اظهار داشت: این شکوفایی نیست و بدبختی است؛ ما خدومان داوطلبانه باید شیر نفت را ببندیم و اتکا را برداریم؛ این تفکر همه اقتصاد دانان است و درد اقتصاد ایران وابستگی به نفت است.

وی با بیان اینکه منطق «اف ای تی اف» این است که چه کنیم نفت را بفروشیم، تصریح کرد: تا روزی که مردم و نخبگان چنین منطقی دارند هیچ تحول اقتصادی رخ نمی دهد، با این منطق مردم منتظر بهبود اقتصاد نباشند؛ ما با منطق خودباورانه جنگ می توانیم در عرصه اقتصاد موفق شویم

کد خبر 4432511

منبع: مهر

کلیدواژه: خرم آباد سپاه پاسداران محمدرضا نقدی اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان بوشهر یاسوج مشهد شیراز شهرکرد خرم آباد بارش باران خطبه های نماز جمعه سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با سخت گیری های بانک مرکزی، جهش تولید مقدور نخواهد بود

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از اقتصاد آنلاین، صمد حسن زاده، رییس اتاق بازرگانی ایران در جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با انتقاد نسبت به عملکرد سیاستگذار ارزی و پولی گفت: فعالان اقتصادی می توانند جهش تولید را انجام دهند، ولی حتما باید مسئولین زیرساخت ها را از جمله نقدینگی، نیازهای اولیه را فراهم کنند تا بخش خصوصی بتواند به موقع جوابگو باشد.

وی تاکید کرد: با وجود مشکلات در تامین نقدینگی و ارز و با سخت گیری هایی که مسئولین بانک مرکزی انجام می دهند به هیج وجه بحث جهش تولید مقدور نخواهد بود. 

به گفته حسن زاده، با وجود ۴۰ درصد بهره بانکی که آن هم با سختی تامین می شود، هیچ توجیهی برای فعالیت های اقتصادی وجود ندارد و مسئولان بانک مرکزی باید تدییر کنند.

وی اظهار داشت: اتاق ایران به زودی نظر خود را در مورد سیاست های پولی مطلوب ۱۴۰۳ را تهیه و ارائه می کند، اما در یک کلام پیش نیاز جهش تولید و ثبات در عرصه سیاسی و اقتصادی دست برداشتن دولت از دخالت‌ در امر تولید است. 

حسن زاده ادامه داد: عدم وجود انحصار و تبعیض ها علیه بخش خصوصی مانند واگذاری یک پروژه های به نهادهای بزرگ و یا ترک تشریفات مناقصه، دخالت دولت در ساز و کارها، قیمت گذاری، عدم ثبات در نرخ خوراک صنایع همزمان با از بین رفتن اعتماد مردم برای سرمایه گذاری در بورس حتما مشکلات بزرگی را برای اقتصاد فراهم می کند.

وی ادامه داد: برای افزایش نقش مردم در اقتصاد و تحقق شعار سال هر سه قوه باید نقش ایفا کنند و ریشه برخی معضلات فوق که در قوانین ناقص و ناکارآمد و عدم اجرای درست قوانین است رفع شود.

به گفته حسن زاده، سال گذشته برای اعضای هیات نمایندگان اتاق سال سختی بوده، اما آنها همواره برای این انجام رسالت خود و این که در کنار مردم نجیب ایران باشند تلاش های ارزشمندی انجام داده اند.

وی اظهار داشت: انتظار بخش خصوصی از دولت در سال جاری حفظ ثبات اقتصادی و ایجاد گشایش در فضای بین المللی است. بخش خصوصی هم تجریه و ظرفیت های مالی خود را برای اقتصاد کشور به کار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • دانش‌ بنیان شدن کشاورزی در گرو باور به نقش محوری روستاها است
  • برون‌رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای
  • برون رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای
  • مشارکت مردم حلقه مفقوده اقتصاد
  • رشد اقتصادی ایران در آسیا صعود کرد
  • عملیات «وعده صادق» موجب تقویت غرور ملی شد
  • موانع مشارکت مردم در اقتصاد باید رفع شود/ واحد‌های تولیدی با مشکلات تأمین ارز و نقدینگی مواجه اند؛ بانک مرکزی برای این وضعیت تدبیری بیندیشد
  • با سخت گیری های بانک مرکزی، جهش تولید مقدور نخواهد بود
  • واکنش مردم و فعالان بازار سرمایه به ریزش جنگی بورس / بورس هم از پول «کلیر» شد!
  • آمار‌ها نشان دهنده پویایی و حرکت رو به جلو اقتصاد استان است