Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز مظلومی درباره جلسه کمیته فنی باشگاه استقلال که با حضور وینفر شفر برگزار شد، اظهار داشت: جلسه امروز در واقع در دو بخش برگزار شد. در نشست اول اعضای شورا در مورد آکادمی باشگاه بحث و تبادل‌نظر داشتند و آقای مومنی از مشکلات تیم‌های پایه و آکادمی گفت که در نهایت تصمیم گرفته شد به این مشکلات رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نظر داریم در آینده کمبود‌هایی را که تیم‌های پایه از لحاظ امکانات مالی و سخت‌افزاری دارند، برطرف کنیم که در این میان امیدواریم افرادی که کنار تیم هستند با کمک مالی آن‌ها بتوانیم این کار را هر چه سریع‌تر انجام دهیم.

سخنگوی کمیته فنی باشگاه استقلال یادآور شد: در بخش بعدی جلسه که با حضور وینفر شفر برگزار شد به مدت دو ساعت راجع به مسائل مربوط به تیم نظرات یکدیگر را شنیدیم. در بخشی از جلسه شفر صحبت‌های خود را مطرح کرد و اعضای کمیته فنی نیز بعد از شنیدن صحبت‌های سرمربی محترم تیم نقطه‌نظرات خود را در قالب مشاوره با وی مطرح کردند. به عقیده من شفر در این جلسه کاملاً متوجه شد که هدف اعضای کمیته فنی کمک به تیم است نه چیز دیگر و اتفاقاً از برگزاری چنین جلساتی استقبال کرد. مطمئن باشید اگر غیر از این بود او اصلاً در جلسه حضور پیدا نمی‌کرد.

مظلومی با بیان اینکه شرایط استقلال در آینده بهتر خواهد شد، تصریح کرد: نقطه‌نظرات هر دو طرف در مورد تیم مثبت بود. خوشبختانه تیم با دو بردی که مقابل نفت مسجدسلیمان به دست آورده شرایط بهتری نسبت به گذشته پیدا کرده است. ان‌شاءالله بتواند این روند را ادامه دهد، چرا که جایگاه استقلال در جدول مسابقات در میانه جدول نیست، بلکه در بالای جدول است که به‌زودی این اتفاق رخ خواهد داد.

سخنگوی کمیته فنی باشگاه استقلال در واکنش به این پرسش که شفر از حضور در جلسه کمیته فنی خوشحال بود یا اینکه او به دعوت باشگاه به این جلسه آمد و ممکن است دیگر این اتفاق رخ ندهد، تصریح کرد: متأسفانه در روز‌های اخیر حرف و حدیث در خصوص کمیته فنی زیاد مطرح شد. برخی اعلام می‌کردند ما قصد داریم مربی به شفر تحمیل کنیم و برخی مدعی شدند شفر اصلاً کمیته فنی را قبول ندارد. از این‌طور حرف‌ها زیاد است، اما باید دید واقعیت چیست. شفر به هیچ وجه مخالف کمیته فنی نبوده و نیست و با حضورش در جلسه امروز نشان داد که چقدر برای ما احترام قائل است و ضمن اینکه در این نشست او چیزی به جز احترام از کمیته فنی ندید. حتی شفر از اعضای کمیته فنی دعوت کرد تا به تمرین استقلال بیایند، اما نه همه بلکه برخی قرار شد در تمرینات آینده این تیم حضور پیدا کنند. حتی او خواست بازی‌های استقلال را برایش آنالیز کنیم تا نقطه‌نظرات‌مان را بشنود.

مظلومی در ارتباط با اینکه آیا اعضای کمیته فنی بحث حضور مجتبی جباری را در کادر فنی استقلال نزد شفر مطرح کردند یا نه هم، گفت: نه، اصلاً بحث اضافه شدن هیچ مربی به کادر تیم مطرح نشد، نه مربی و نه بازیکنی، بلکه اصلاً محوریت صحبت‌های ما چیز دیگری بود. همان‌طور که گفتم ما نقطه‌نظرات همدیگر را درباره مسائل تیم شنیدیم، اما شاید در جلسات آینده کمیته فنی اگر لازم شد در مورد عملکرد بازیکنان هم صحبت خواهیم کرد. ضمن اینکه اصلاً قرار نبود در خصوص اضافه شدن گزینه خاصی به کادر فنی با شفر حرفی بزنیم. این مسائلی بود که در برخی رسانه‌ها مطرح شده بود و واقعیت نداشت. مسئله مهم این است که در مورد اضافه شدن بازیکنی یا مربی به تیم، سرمربی تصمیم‌گیرنده است و اگر او گزینه خاصی مدنظرش بود به باشگاه معرفی می‌کند و کمیته فنی درباره آن نظر خواهد داد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: باشگاه استقلال مشکلات استقلال نفت جدول مجتبی جباری استقلال مظلومی شفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام رئیس جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، پس از سفر به ایالت پنجاب و شهر لاهور، به کراچی مرکز ایالت سند نیز سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح «قائد اعظم» و پدر استقلال این کشور، با تقدیم تاج گل و قرائت فاتحه به مقام وی ادای احترام کرد.

محمدعلی جناح ملقب به قائد اعظم در 25 دسامبر سال 1876 در یکی از محله‌های کراچی به دنیا آمد. پدرش بازرگان و خواهرش «فاطمه» یکی از مبارزان دوران استقلال پاکستان و هندوستان بود. وی در سال 1895 از دانشگاه انگلیس فارغ التحصیل شد و بعد از دریافت مدرک دکترای قانون، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.

جناح در سال 1896 به کنگره هند پیوست و در سال 1913 به عضویت «حزب آل اندیا مسلم لیگ» که توسط مسلمانان هند تشکیل شده بود درآمد. وی در سال 1916 بعد از برگزاری اجلاس ویژه حزب مسلم لیگ در شهر «لکهنو» به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد.

محمد علی جناح نقش مهمی در نزدیکی کنگره هند با حزب مسلم لیگ برای بیرون کردن انگلیس از هندوستان داشت. در سال 1929 جناح در گزارشی به عنوان «گزارش نهرو» بر 14 نکته اساسی درباره حقوق مسلمانان تأکید کرد که بعدها مقدمه‌ای برای تشکیل یک کشور مسلمان شد.

جناح تمام عمر خود را صرف حمایت از حقوق مسلمانان شبه‌قاره کرد و چون مسلط به قانون بود تلاش‌های وی به ثمر نشست و سرانجام توانست کشور پاکستان را تشکیل دهد.

با ورود محمدعلی جناح به حزب کنگره ملی هند که برای کمک به انگلیسی‌ها تأسیس شده بود، فعالیت‌های این حزب که مقرر بود متناسب با منافع انگلیسی‌ها باشد، مخالف اهداف آنان عمل کرد. مسلمانان هم برای حفظ منافع خود حزبی به نام مسلم لیگ را تأسیس کردند. این دو حزب راه استقلال را هموار نمودند و فعالیت‌های جناح به استقلال پاکستان منجر شد. جناح از تعصب‌های فرقه‌ای دوری می‌کرد و به همین خاطر یکی از بهترین نمایندگان اتحاد مسلمانان با هندوها به شمار می‌رفت.

در مارس 1927 جناح توانست طرح‌های مسلمانان دهلی را تدوین کند اما در طرح مربوط به قانون اساسی حق رأی دادن از مسلمانان گرفته شد و کارهای جناح بی‌نتیجه ماند. در سال 1929 محمدعلی جناح طرح معروفی را در 14 ماده تنظیم کرد و به کنگره داد. گنگره ملی هند به طرح 14 ماده‌ای جناح چندان توجه نکرد. او پس از این ناکامی‌ها به لندن رفت و از دور فعالیت‌های اجتماعی سیاسی شبه قاره را دنبال می‌کرد.

در 1940 محمد علی جناح بیمار شد و در سال 1947 درست یک سال بعد از تشکیل کشور مستقل مسلمان به عنوان پاکستان در سپتامبر سال 1948 دار فانی را وداع گفت، اما فداکاری‌های او برای تشکیل یک کشور مستقل مسلمان همیشه در یاد و خاطره مسلمانان شبه‌قاره باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مظلومی: دیگر در آسیا حذف نمی‌شویم +فیلم
  • ویدیو/ پرویز مظلومی: استقلال استادیوم می خواهد
  • ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان
  • ادای احترام رئیس‌جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • ادای احترام رئیس جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • سیدحسین در دادسرا فرهنگ و رسانه
  • کاپیتان استقلال با شکایت فراجا به دادسرا رفت
  • حضور کاپیتان استقلال در دادگاه با شکایت نیروی انتظامی
  • چرا باید برای کارلو آنچلوتی احترام قائل شویم؟