Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در  هرمزگان، در حاشیه این بازدید دکتر فریدون همتی با بیان اینکه حمایت های دولت در توسعه فعالیت های شیلاتی استان هرمزگان به خوبی صورت گرفته است گفت: شیلات از بخش های مهم و بسیار تاثیرگذار در اقتصاد، اشتغال، تولید و صادرات استان هرمزگان است و باید از تمامی ظرفیت ها برای رسیدن به اهدف ترسیم شده تولید و صیادرات آبزیان و محصولات شیلاتی برای هرمزگان استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول با بیان اینکه شیلات هرمزگان به عنوان حوزه استراتژیک اقتصاد هرمزگان نیازمند سیاست گذاری مناسب است و باید راهبری مناسبی در این بخش برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی صورت گیرد گفت: در این میان صیادان استان با بیش از سی هزار نفر جمعیت و با برخورداری از ناوگان صیادی بالغ بر چهار هزار و  500 فروندی جایگاه ویژه ای در این میان دارند.

همتی با اشاره به اینکه رعایت فصل صید میگو برای حفظ ذخایر ارزشمند آبزیان اهمیت ویژه ای دارد گفت: خوشبختانه در این باره نیز دولت حمایت های خوبی در راستای بازسازی ذخایر ارزشمند آّبزیان داشته است که پیگیر افزایش این حمایت ها در راستای توسعه این مهم هستیم.وی با اشاره به زحمات و تلاش صیادی صیادان هرمزگان برای صید میگو توسط صیادان گفت: امسال امید است بین هزار و ۶۰۰ تا دو هزار تن صید میگو در کنار پروش میگو داشته باشیم.استاندار هرمزگان افزود: استان هرمزگان نزدیک به ۵۰هزار هکتار اراضی  پروش میگو دارد که در صورت به بهره برداری رسیدن بالغ بر دویست هزار تن تولید خواهیم داشت.

در ادامه مدیر کل شیلات هرمزگان گفت : شیلات هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه بالغ  بر 270 هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده که این آمار نشان از جایگاه و اهمیت فعالیت های شیلاتی این استان در کشور دارد.

محسن یکتا پور با اشاره به اینکه تاکنون دوازده روز مفید و فعال از فصل صید میگوی استان هرمزگان سپری شده است و بالغ بر670تن میگو صید شده است گفت: از میزان 670 تن میگوی صید شده بالغ بر 547 تن از  آن را میگوی درشت و بیش از 120 تن از این میزان را سایر گونه ها  تشکیل داده است.

وی افزود در فصل صید میگو امسال استان هرمزگان از دهم مهرماه آغاز شده است   و  بیش از 160 فروند لنج صیادی و بالغ بر دو هزار و دویست نفر صیاد در فصل صید میگو هرمزگان در سال جاری مشارکت داشته اند

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد جهاد کشاورزی دولت فرماندار هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس کبریایی‌زاده در آیین افتتاحیه «دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و دارویی» و «سیزدهمین همایش طلای سبز» که صبح امروز، ۲۹ فروردین برگزار شد، اظهار کرد: اولین اصل درباره موضوع گذار نسل، نگاه و رویکرد استراتژیک است. آنچه که در حوزه مکمل‌های غذایی، طب سنتی و مکمل‌های گیاهی اتفاق افتاده ماحصل یک نگاه استراتژیک است.

وی با اشاره به سبقه مکمل‌های گیاهی و مکمل‌های غذایی گفت: بررسی تاریخچه مکمل‌های غذایی و مکمل‌های گیاهی کشور بیانگر این است که تولید مکمل در کشور سابقه ۱۴ ساله دارد و همچنین ساخت مکمل‌های گیاهی در کشور به دهه ۴۰ بازمی‌گردد.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی گفت: دستاورد‌هایی که در حوزه تولید مکمل‌ها به دست آورده‌ایم، نتیجه یک نگاه استراتژیک و رویکردی است که در گذشته وجود داشته است. آموزه‌های حکمرانی خوب بیانگر این است که اگر خواهان داشتن حکمرانی خوب هستیم باید نگاه حاکمیتی و نگاه مشارکتی داشته باشیم.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است هر گاه نگاه مشارکتی داشته‌ایم به موفقیت‌های متعددی نائل آمده‌ایم. به طور مثال، نگاه مشارکتی در دوران جنگ تحمیلی موجب پیروزی شد واگر نگاه مشارکتی وجود نداشت به موفقیت نمی‌رسیدیم. اجماع ذهنی و مشارکت نیز طی چند روز گذشته در برخورد با یک جنایتکار شکل گرفت.

کبریایی‌زاده گفت: بازهم تاکید می‌کنم باید امر مشارکت‌جویی و توجه به ذی‌نفعان را در کانون توجه قرار دهیم. اگر بخواهیم آینده خوبی داشته باشیم باید لازمه‌های حکمرانی خوب را بدانیم؛ نگاه استراتژیک، مشارکت‌جویی، اجماع، همفکری و همدلی جزو لازمه‌های حکمرانی خوب هستند.

وی با بیان اینکه حکمرانی خوب بر بستر شفافیت استوار است، افزود: حکمرانی خوب باید بر بستر شفافیت استوار باشد و هرگاه غیر شفاف عمل کنیم یک حکمرانی خوب صورت نمی‌گیرد. اگر شفافیت ایجاد شود و اطمینان خاطر ایجاد کنیم به سمت شکوفایی حرکت می‌کنیم.

کبریایی‌زاده در پایان گفت: پیشرفت‌های خوبی در حوزه طب گیاهی صورت گرفته است که این موضوع حاصل نگاه استراتژیک و حمایت‌های سازمان غذا و دارو است.

در ادامه این همایش همچنین محمدرضا شمس اردکانی - دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی اظهار کرد: اگرچه از منظر دسترسی به منابع طبیعی در کشور بسیار غنی هستیم، اما از منظر استفاده از ظرفیت منابع طبیعی به خوبی عمل نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید دارد، افزود: کمک و حمایت معاونت علمی ریاست‌جمهوری و همچنین حمایت سازمان غذا و دارو از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه دارویی می‌تواند در زمینه استفاده از ظرفیت بی‌نظیر منابع طبیعی اثرگذار باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: معاونت علمی به موضوع ورود بخش خصوصی در زمینه منابع طبیعی ورود کرده است. این ورود با هدف استفاده بیشتر از منابع طبیعی است که بتوانیم از منابع طبیعی در حوزه سلامت و رونق بیشتر حوزه سلامت استفاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی بازار‌های جهانی برای صادرات آبزیان از خوزستان
  • لزوم استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای توانمندسازی محلات شهر اصفهان
  • پرورش میگو در ۸ هزار هکتار اراضی ساحلی بوشهر/تولید افزایش می‌یابد
  • راهپیمایی هرمزگانی ها در حمایت از حملات سپاه
  • سال گذشته؛ ۱۸ هزار زوج هرمزگانی تسهیلات فرزندآوری دریافت کردند
  • سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور
  • رشد ۱۹ درصدی آموزش فنی و حرفه‌ای در استان مرکزی
  •  واگذاری بیش از هزار واحد مسکونی به مددجویان هرمزگانی
  • اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است