Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از روابط عمومی ذوب‌آهن، علیرضا رضوانیان مدیر تولیدات کک و شیمیایی گفت: تلاشگران ذوب‌آهن اصفهان برای اولین بار در کشور موفق شدند درهای فلکسیبل سلول‌های باتری های کک سازی را طراحی و تکنولوژی ساخت این درها را بومی سازی کنند، با طراحی این درها گام بلندی در جهت حذف آلاینده های زیست محیطی برداشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا پیش از این طراحی و ساخت این درها تنها در چند کشور خارجی انجام می‌شد اما با تلاش متخصصان ذوب‌آهن، این درها پس از یک سال کار تحقیقاتی طراحی و آماده ساخت شد.

مدیر تولیدات کک و شیمیایی ذوب‌آهن تصریح کرد: جهت حذف آلاینده‌های زیست محیطی در بخش کک‌سازی 4 پروژه مد نظر است که بدین شرح است: تنظیم رژیم هیدرولیکی و گرمایی باتری، طراحی، ساخت و اجرای درهای سلول‌های باتری به شکل فلکسیبل، تعویض سیستم‌های تمیزکننده در سلول‌های باتری، تکمیل طرح‌های نیمه تمام باتری کک‌سازی که با ترک محل کار توسط پیمانکار به صورت نیمه تمام باقی ماند .

وی گفت: سالانه در ذوب‌آهن اصفهان یک میلیون و 200 هزار تن کک تولید می‌شود که با به روزرسانی کردن تجهیزات باتری‌ها، علاوه بر حذف آلاینده‌های زیست محیطی، کیفیت این محصول افزایش می‌یابد.

رضوانیان ادامه داد: در بخش کک‌سازی باید بیش از 150 در سلول باتری تعویض شود که ساخت آن در ذوب‌آهن اصفهان ارزش افزوده بسیاری ایجاد می‌کند و از خروج 7 میلیون و 500 هزار دلار ارز جلوگیری می‌شود .

مهدی ظرافتی سرپرست دفتر فنی مدیریت تولیدات کک و مواد شیمیایی در خصوص بومی سازی دانش طراحی و ساخت این درها گفت: هر کدام از این درها از حدود هزار قطعه تشکیل شده که شامل قطعات ریخته‌گری ، اسکلت فلزی، مکانیکی و ... است .

وی افزود: با بومی سازی دانش ساخت درهای مذکور کشور ما به جرگه معدود کشورهای دنیا پیوست که از این دانش برخوردار هستند.

مهرداد صابر کارشناس طراحی دفتر فنی مدیریت تولیدات کک و مواد شیمیایی نیز مزایای این طرح را بدین شرح بیان کرد: جلوگیری از شکستن درهای سلول‌های باتری، عدم خسارت به ماشین آلات باتری کک سازی، جلوگیری از ریزش قطران از اطراف درها، تسهیل در تعمیر و نگهداری درهای موجود و کاهش تنش‌های حرارتی.

ساخت این درها در مدیریت کارگاه‌های ساخت و تولید در کارگاه ماشین کاری و عملیات حرارتی آغاز شده است.

رسول مقدس سرپرست کارگاه مذکور در خصوص ساخت درهای باتری‌های کک سازی گفت: جهت بهینه‌سازی شرایط زیست محیطی و جلوگیری از نشت گازهای باتری‌های کک سازی، طرح جدید درهای فلکسیبل در این کارگاه ساخته می‌شود که بدین منظور ابتدا عملیات‌های ریخته‌گری و ماشین‌کاری صورت گرفته و سپس مونتاژ قطعات انجام می‌شود.

 

انتهای پیام/م

بومی‌سازی تکنولوژی در کک‌سازی ذوب‌آهن اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد

استاندار خراسان جنوبی گفت: مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد، فعالیت این مجتمع در اشتغال‌زایی و رونق استان نقش بسزایی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در نشست بررسی مسائل مجتمع کک طبس که با حضور مدیرعامل و سهامداران مجتمع، معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همراه بود، به عنوان شعار سال، جهش تولید با مشارکت مردم اشاره و اظهار کرد: این مجتمع که در ابتدای دولت سیزدهم با ۲۰ درصد ظرفیت دو باتری فعال بود، به همت سهامداران و با پیگیری‌های صورت گرفته، با افزایش حجم تولیدات به فعالیت خود ادامه داد.

وی با اشاره به فعال شدن دو باتری این کارخانه در سال ۱۴۰۱ افزود: با رسیدن باتری‌های قبلی به ظرفیت ۱۰۰ درصدی و افتتاح فاز دوم کارخانه شامل باتری‌های سه و چهار، تولید کک در این مجتمع افزایش چشمگیری داشت.

استاندار خراسان جنوبی با قابل تقدیر خواندن اقدامات صورت گرفته گفت: فعالیت این مجتمع در اشتغالزایی و رونق استان نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای این واحد تولیدی متذکر شد: به جهت اهمیت موضوع و نقش تولیدات این کارخانه در رفع نیاز داخلی کشور، مجتمع کُک طبس باید با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد.

در ادامه این نشست درخصوص راهکارهای توسعه و افزایش سطح تولید کک در این مجتمع بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش ایمنا، مجتمع کک طبس، سومین مجتمع صنعتی تولید کک کشور است که با زیربنای ۱۵ هزار و ۵۰۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۳۰۰ هزار متر مربع ایجاد شده و زمینه اشتغال حدود ۴۰۰ نفر را فراهم کرده و تولیدات این مجتمع در صنایع فولاد و زغال کاربرد دارد.

کد خبر 747318

دیگر خبرها

  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟