Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@00:17:59 GMT

پشت پرده نامه ۲۴ حزب اصولگرا به روحانی

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۳۳۱۹

به گزارش نامه نیوز : تشکل های اصولگرا ساز همگرایی کوک کردند و در قالب شورای وحدت گرد هم آمدند تا با گفتگو و رایزنی از اختلافات کم کنند و بر اشتراکات بیافزایند. گویا تعاملات روند خوبی داشته و قرار است فعلا بروز و ظهور آن به شکل صدور بیانیه درباره موضوعات روز کشور باشد. ۲۴ تشکل اصولگرا اعم از جمنا، ۱۸ تشکل عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری، جبهه ایستادگی، جمعیت ایثارگران، جمعیت رهپویان، جبهه پایداری و جمعیت پیشرفت و عدالت بیانیه نخست خود را روز مهر صادر کردند و مهدی چمران خبر داد که نامه دوم روز ۱۳ آبان منتشر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۴ تشکل اصولگرا روز نهم مهر نشست مشترکی با هم داشتند، بعد از آن نشست در برخی رسانه ها اعلام شد شورای وحدتی شکل گرفته است، بیشتر در این باره توضیح می دهید؟

جلسات مختلفی بود و همه احزاب همسو نامه ای را نوشتند و امضا کردند تا به دولت بگویند برای حل مشکلات اقتصادی کشور آماده هستند که کمک کنند. روز ۱۳ آبان بیانیه دوم نیز داده خواهد شد. البته باید مقداری بگذرد تا کار شکل و قالب خود را پیدا کند تا بتوانیم بیشتر اطلاعات بدهیم. در حال حاضر بیشتر جلسات با این رویکرد برگزار می شود که حضار با هم می نشینند و درباره مشکلات معیشتی مردم بحث می کنند تا به راه حل های مناسب برسند.

دعوت کننده برگزاری این جلسات جمنا بود؟

همه موثر بودند، قاعدتا جمنا نیز موثر بود.

در واقع محور و دعوت کننده جمنا است؟

محوریتی وجود ندارد و همه شرکت می کنند ولی به عنوان اینکه یکی محور باشد، خیر این طور نیست. پیشنهادی مطرح شد و بقیه تشکل ها نیز پذیرفتند و در جلسات شرکت می کنند.

نمایندگانی که از تشکل های ۲۴ گانه اصولگرا به جلسات می آیند، چه مسئولیتی در مجموعه های خود دارند؟

کسانی که در مجموعه های خود بیشتر فرصت دارند و از مسئولان هر تشکل هستند، در این جلسات شرکت می کنند.

این طور نیست که کسی از یک مجموعه ای دعوت شود اما فردا آن حزب و تشکل اعلام کند فرد حاضر در جلسات نمایندگی از ما ندارد؟

خیر، حتما فرد با موافقت آن مجموعه به جلسات می آید.

چه طور جمنا رویکرد خود را از کار با نیروهای اصولگرا، به کار با تشکل های اصولگرا تغییر داد؟

در آن زمان نیز 22 حزب نامه معرفی جمنا را امضا کردند. به عبارت دیگر احزاب در درجه اول بودند.

در خبرها آمده که آقای زاکانی به معاونت اجرایی شورای احزاب ۲۴ گانه منصوب شده است؟

خیر، آنجا کسی ریاست یا معاونت ندارد. آقای زاکانی مسئولیتی به آن صورت نداشت، به بعضی ها مأموریت تهیه بیانیه داده می شد تا بقیه نظر دهند اما تاکنون عنوانی به نام معاونت اجرایی در این چارت تشکیلاتی نبوده است.

بعضی رسانه ها اعلام کردند شورای وحدت اصولگرایان تشکیل شد، آیا نامش همین است؟

اسمش را یک شورایی گذاشتند اما دقیقا یادم نیست که نامش چه شد.

می توان اسمش را شورای وحدت گذاشت؟

نمی دانم، وحدت هم شاید در نام آن بود ولی چود دو سه هفته گذشته دقیقا نامش یادم نیست.

اینکه پایداری به آن جمع آمد و نامش در ذیل بیانیه است، جای تعجب دارد، چه طور پایداری قبول کرد که با ۲۲ مجموعه امضاکننده بیانیه اعلام موجودیت جمنا همراهی کند؟ آیا پایداری بدون هیچ شرط و شروطی وارد این جلسات شد؟

من از شرط و شروط شان خبر ندارم و در جلسه هم شرط وشروطی مطرح نشد. به هر حالت انشاءالله جلسات همچنان ادامه پیدا کند و به یک نتیجه ای برسد. معتقدم فکر عاقلانه ای است که می تواند به نتیجه مثبت برسد.

آیا این شورا پیش درآمد مکانیزم ائتلافی اصولگرایان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی است؟

خیر، قبل از انتخابات ریاست جمهوری نیز چنین شورایی بود. آن زمان شورای مشورتی جبهه مردمی نیروهای انقلاب نام داشت حالا گسترش بیشتری یافت اما امروز ذیل مجموعه ای تعریف نمی شود، افراد با رویکرد همکاری، همراهی و هماهنگی دور هم جمع می شوند.

یک شائبه ای در رسانه ها مطرح شد که نیت و هدف تشکیل این شورا خارج کردن آقای لاریجانی از کرسی ریاست مجلس آینده است، پاسخ شما چیست؟

حالا اینها اینقدر سطح کار خودشان را پایین نمی آورند که هدف شان خارج کردن یا وارد کردن کسی باشد. چنین بحث هایی مطرح نبوده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اصولگرا روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه اصولگرا: تعطیلی شنبه یا پنجشنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبه‌رو کرده

روزنامه خراسان در مطلبی به خبر تعطیلی شنبه یا پنجشنبه واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: دولت در لایحه خود که بر تعطیلی دو روز در هفته تاکید شده، خواستار این شده است که دستش در انتخاب روز‌های تعطیل باز باشد.

با گذشت ماه‌ها از ارائه لایحه دولت به مجلس برای افزایش تعطیلات و رای موافق مجلس به کلیات این لایحه، طی روز‌های اخیر و پس از مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس برای تعطیلی پنج شنبه و جمعه، بحث‌هایی را در فضای رسانه‌ای و افکار عمومی ایجاد کرد و دوقطب که یک سر آن معتقد به تعطیلی پنج شنبه و جمعه و قطب دیگر که تعطیلی جمعه و شنبه را توصیه می‌کند، در این باره شکل گرفت.

دولت در لایحه خود که بر تعطیلی دو روز در هفته تاکید شده، خواستار این شده است که دستش در انتخاب روز‌های تعطیل باز باشد.

مروری بر سابقه مباحث مطرح شده در این باره نشان می‌دهد که از سال‌های گذشته در بین فعالان اقتصادی که با خارج از کشور مراودات کاری دارند، ضرورت سامان دهی تعطیلات و انطباق تعطیلات در ایران با سایر کشور‌ها مطرح بوده است. چراکه در بسیاری از کشور‌های جهان تعطیلات هفتگی دو روزه است و شامل روز‌های شنبه و یک شنبه می‌شود.

با توجه به تعطیلی جمعه و شرایط نیمه تعطیل پنج شنبه در صورت تعطیلی این روز در عمل ۴ روز از هفته امکان برخی پیگیری‌های اداری در ارتباط با خارج از کشور میسر نیست. همچنین افزایش بازدهی کاری در روز‌های غیرتعطیل و کمک به گردشگری داخلی و رونق سفر‌های کوتاه از دیگر دلایل مطرح شدن افزایش تعطیلات در کشور است.

در مجموع با توجه به لایحه دولت و موافقت مجلس با کلیات آن و نظر مثبت فعالان اقتصادی، به نظر می‌رسد درباره اصل دو روزه شدن تعطیلات در طول هفته تردیدی نیست، اما بر سر تعطیلی پنج شنبه یا شنبه اختلاف نظر وجود دارد.

موافقان پنج شنبه به شرایط تثبیت شده نیمه تعطیل پنج شنبه اشاره دارند و از این جهت تعطیلی پنج شنبه را شدنی‌تر می‌دانند، اما از طرف دیگر موافقان تعطیلی شنبه معتقدند با تعطیلی شنبه و دایر بودن فعالیت‌ها در روز پنج شنبه، تعطیلات مشترک در ایران و بسیاری از کشور‌ها به ۳ روز کاهش می‌یابد و به روان‌تر شدن ارتباطات کاری، تجاری و بانکی با خارج از کشور کمک می‌کند.

به نظر می‌رسد راهکار حل مشکل در وهله نخست پرهیز از دوقطبی سازی و مواضع تند سیاسی بر سر موضوعی اجتماعی - اقتصادی مثل تعطیلی است. این مسئله یک منطق اقتصادی دارد که به روان شدن مراودات اقتصادی با کشور‌های خارج برمی گردد.

به ویژه در شرایطی که روز‌های تعطیل در بسیاری از کشورها، حتی برخی کشور‌های اسلامی نیز شبیه کشور‌های غربی است؛ لذا تعطیلی شنبه با توجه به انطباق با تعطیلات سایر کشور‌ها برای فعالان اقتصادی و سایر افرادی که به نحوی با حوزه‌های بین المللی مراودات کاری دارند، مفیدتر است. هرچند در نهایت باید در موضوعاتی که صبغه اجتماعی نیز دارد، برداشت عمومی و همراهی جامعه با آن نیز مدنظر قرار گیرد، لذا بهتر است فعلا بدون جبهه گیری قطعی درباره روز تعطیل اضافه بر جمعه، این موضوع از منظر‌های مختلف بررسی شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • جنجال در هشتگرد؛ هر ۷ عضو شورای شهر هشتگرد حق ورود به جلسات را ندارند!
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • روزنامه اصولگرا: تعطیلی شنبه یا پنجشنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبه‌رو کرده
  • روزهای جلسات علنی مجلس تغییر کرد +جزئیات
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • واکاوی اصل ۲۲ قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئول راهبری تشکل‌های مردمی
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئول راهبری تشکل های مردمی