Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@12:45:16 GMT

خیابان های شهر اهواز در تصرف وانت بارها

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۴۱۲۳

خیابان های شهر اهواز در تصرف وانت بارها

به گزارش ایرنا وانت بارهای فروش میوه این روزها بسیاری از خیابان های پر تردد شهر اهواز را به اشغال خود درآورده اند تا بر حجم ترافیک افزوده، و عبور و مرور را سخت تر از گذشته کنند. طبق ماده 101 قانون شهرداری ها یکی از مصادیق سد معبر حضور وسایل نقلیه برای فروش کالا در معابر و اشغال پیاده‌روها و میادین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این میان هر از گاهی اجراییات شهرداری با برخوردهای مقطعی اقدام به جمع آوری این وانت بارها می کند اما پس از چند روز بار دیگر به جای خود باز می گردند.
ایجاد گره ترافیکی در معابر، مخدوش کردن چهره شهر، رعایت نکردن مسایل بهداشتی، کثیف کردن خیابان ها و بروز مشکلات اقتصادی برای عرضه کنندگان مجاز میوه تنها بخشی از عوارض ناشی از فروش میوه توسط وانت بار ها است اما با این وجود همچنان شاهد وجود تقاضا از سوی شهروندان برای خرید از آنها هستیم که این امر ضرورت ساماندهی این وانت بارها در یک محل مشخص را بیشتر می کند.

** نبود اهتمام اجراییات برای جمع آوری وانت بارها
یک عضو شورای شهر اهواز معتقد است: هزینه بالایی از بیت المال صرف امور اجراییات شهرداری می شود اما با این وجود شاهد هیچ تغییری در جمع آوری دستفروشان و وانت بارهای مرکز و ورودی های شهر نیستیم و اجراییات شهرداری اهتمامی برای حل این مشکلات ندارد.
سید ناصر موسوی نژاد ادامه داد: وانت بارها و دستفروشان خود دارای مشکلات بسیاری هستند و باید با احداث بازارچه هایی این نابسامانی ها را رفع کرد.

** شهرداری زمینی برای ساخت بازارچه ندارد
یکی دیگر از اعضای شورای شهر با انتقاد از اینکه حدود یکسال و نیم از عمر شورای شهر اهواز گذشته اما هنوز به مسایل مهمی همچون ساماندهی دستفروشان پرداخته نشده گفت: وظیفه ساماندهی دستفروشان برعهده شهرداری است؛ درست است که در این شهر مدیریت یکپارچه وجود ندارد اما بهرحال برای ساماندهی این آشفته بازار باید کاری کرد.
رحیم کعب عمیر ادامه داد: اما باید توجه داشت که شهرداری از خود زمینی برای ساماندهی دستفروشان و وانت بارها و همچنین ساخت بازارچه برای آنها ندارد.
وی گفت: برای ساماندهی وانت بارها و دست فروشان به احداث حدود 15 بازارچه در اهواز نیاز داریم و تحقق این امر منوط به همکاری دستگاه هایی همچون شرکت نفت، بنیاد مستضعفان، بنیاد فرمان امام خمینی(ره) و سازمان مسکن است زیرا عمده زمین های شهری در اختیار این دستگاه ها است اما متاسفانه این دستگاه ها همکاری نمی کنند.
به گفته وی با ساخت بازارهای مختلف همچون بازارهای روز، بازار شب و جمعه بازار می توان این وانت بارها و دستفروشان را ساماندهی کرد تا ضمن استفاده مردم مشکلی برای تردد در سطح شهر ایجاد نکنند.

** توان محدود شهرداری در جمع آوری وانت بارها
مدیر پیشگیری و مقابله با تخلفات شهری شهرداری اهواز با اشاره به اینکه توان شهرداری در جمع آوری و ساماندهی وانت بارها محدود است بیان کرد:ساماندهی این وانت بارها نیازمند همکاری قضایی و انتظامی است.
دانیال سبزعلی ادامه داد: برای جمع آوری وانت بارهای کنار زیرگذر خلیج فارس اهواز بارها ماموران اجراییات اقدام کردند اما هربار این وانت بارها با سنگ، ماموران را هدف قرار می دادند در نهایت نیز با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی موفق به جمع آوری آنها شدیم.
وی با اشاره به وجود به گفته وی برخی باندبازی ها در میان وانت بارهای مستقر در سطح شهر اهواز گفت: صاحبان برخی وانت بارها که در خیابان ها فعالیت می کنند به صورت طایفه ای و خانوادگی هستند و اجازه ورود به هیچ کس دیگری را در محدوده فعالیت خود نمی دهند.
سبزعلی، حل مشکل تجمع وانت بارها در سطح شهر اهواز را منوط به همکاری دستگاه های دیگر دانست و بیان کرد:هم اکنون برای ساماندهی وانت بارها و دستفروشان پاسداران، پردیس و خیابان کارگر از فرمانداری اهواز درخواست وقت جلسه کردیم تا شرایط آنها بررسی و برای آنها فکری شود.
بنابراین گزارش، تعداد وانت بارهای فروش میوه و آثار بر جا مانده از آنها در سطح شهر روز به روز درحال افزایش است؛ تعداد بالایی از صاحبان این وانت بارها به دلیل نداشتن شغل مناسب روی به این سو آورده اند از این رو، تنها جمع آوری آنها راهکار مناسبی نیست و تمام دستگاه های مربوطه باید برای ساخت بازارچه و ساماندهی این مشاغل برنامه ریزی و اقدام موثر کنند.
9887/ 6037
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی ترافیک دستگاه قضایی شورای شهر شهرداری مسکن راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۴۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد

ایسنا/گیلان رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت با بیان اینکه ظرفیت سامانکده سگ‌های بلاصاحب شهرداری کامل شده، گفت: چالش جدی رشت، غذادهی بی‌رویه برخی از شهروندان به سگ‌های بلاصاحب است.

علی مقصودی امروز ۱۲ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وظایف شهرداری درخصوص ساماندهی سگ‌های بلاصاحب، اظهار کرد: جمع‌آوری، عقیم‌سازی و واکسیناسیون سگ‌های بلاصاحب توسط شهرداری رشت انجام شده است.

وی با بیان اینکه وظیفه شهرداری نگهداری، جمع‌آوری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب است، افزود: شهروندان می‌توانند با شماره ۱۳۷ شهرداری رشت تماس بگیرند و موارد تجمع سگ‌های بلاصاحب را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت با اشاره به تکمیل ظرفیت سامانکده سگ‌های بلاصاحب شهرداری، گفت: ۴۵۰ سگ در این سامانکده حضور دارد که با این تعداد ظرفیت سامانکده تکمیل شده است.

مقصودی، چالش پیش‌روی شهر را غذادهی بی‌رویه تعداد کمی از شهروندان به سگ‌های بلاصاحب دانست و تصریح کرد: این غذادهی سبب تجمع سگ‌ها در نقاط مختلف شهر بخصوص در حاشیه پارک‌ها و رودخانه‌ها شده است.

وی با تاکید بر اینکه غذادهی غیر اصولی تعداد کمی از شهروندان در نزدیکی منازل مسکونی و در محیط شهری سبب تجمع سگ‌ها شده است، خاطر نشان کرد: غذادهی سگ‌ها باید خارج از محیط شهری انجام شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت تاکید کرد: سگ حیوان بازیگوشی است و رفتار این حیوان با رفتار انسان همخوانی ندارد؛ شاید رفتار انسان‌ها، تنش‌ها و حرکات آنها به چشم سگ‌ها به عنوان بازی دیده می‌شود به همین دلیل گاهاً شاهد وقوع حوادث گزیدگی سگ‌ها به انسان خواهیم بود.

مقصودی با بیان اینکه شهر رشت، شهری با تراکم جمعیت بالا است و حدود ۸۴۰ هزار نفر جمعیت دارد، افزود: با این تراکم جمعیت نمی‌توانیم این انتظار را داشته باشیم که هر کجا خواستیم سگ‌ها حضور داشته باشند، مقوله غذادهی غیر اصولی به سگ‌های بلاصاحب سبب تعارض رفتار بین انسان و حیوان می‌شود.

وی با اشاره به کارگروه ساماندهی سگ‌های بلاصاحب، گفت: باتوجه به اینکه ظرفیت سامانکده تکمیل شده و نیازمند معرفی مکان یا محیط برای رهاسازی سگ‌های بلاصاحب هستیم که این مهم نیازمند تصمیم کارگروه است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت گفت: شهرداری رشت تنها شهرداری است که ساماندهی سگ‌ها را انجام می‌دهد به همین دلیل سایر شهرها سگ‌های بلاصاحب را به این شهر منتقل می‌کنند و این عمل برای شهر ایجاد مشکل می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسیر ویژه خیابان جمهوری ساماندهی شد
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد
  • جمع آوری متکدیان و کودکان کار در دزفول
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • برخورد کامیون با وانت یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج