Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی گیلان ‌گفت:‌ این نهاد حمایتگر قصد دارد با تصویب طرحی میزان مناسب‌سازی محیط‌های شهری و مسکونی در گیلان را برای معلولان و افراد ناتوان جدی‌تر نظارت کند. ۲۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمدرضا پارسی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اداره کل بهزیستی گیلان قصد دارد با تصویب طرحی نحوه عملکرد دستگاه‌ها در رعایت اصول مناسب‌سازی محیط‌های شهری و مسکونی استان برای معلولان و افراد ناتوان را جدی‌تر از گذشته نظارت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی گیلان بررسی نحوه مناسب‌سازی محیط‌های شهری را از تکالیف این نهاد اعلام کرد و افزود: در حال حاضر گزارشات و نتیجه برنامه‌های اجرا شده سازمان‌ها و دستگاه‌ها در مورد میزان مناسب‌سازی محیط‌ها برای تردد معلولان به اداره کل بهزیستی گیلان ارسال می‌شود.

پارسی ارسال گزارشات در مورد نحوه عملکرد دستگاه‌ها را کافی ندانست و ابراز داشت:‌ اداره کل بهزیستی گیلان قصد دارد علاوه بر رسیدگی گزارشات ارسالی،‌ به صورت میدانی نیز از اقدامات انجام شده دستگاه‌ها در حوزه مناسب‌سازی محیط‌ها برای معلولان بازدید به عمل آورد.

وی با اشاره به اینکه معلولان و افراد کم‌توان مشکلات زیادی برای تردد در سطح شهرها و معابر استان گیلان دارند بیان داشت: علاوه بر این‌ها‌ در حال حاضر بسیاری از ساختمان‌های اداری و خدماتی استان نیز برای تردد معلولان و افراد ناتوان مناسب‌سازی نشده‌اند.

مدیرکل بهزیستی گیلان ارائه خدمات درمانی به افراد تحت پوشش این نهاد را مورد بررسی قرار داد و گفت:‌ خدمات توان‌بخشی فیزیوتراپی تحت پوشش بیمه‌ها قرار دارد اما در سایر حوزه‌ها نظیر کار درمانی و گفتار درمانی این خدمات بیمه‌ای به افراد تحت پوشش بهزیستی ارائه نمی‌شود.

پارسی افزایش خدمات بیمه‌ای به معلولان و جامعه تحت پوشش بهزیستی را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت:‌ امیدواریم با تعاملات مثبتی که در سطح کشور بین وزارت بهداشت و درمان،‌ بیمه سلامت و سازمان بهزیستی کشور شکل گرفته سطح پوشش خدمات بیمه‌ای ارتقاء پیدا کند.

وی با بیان اینکه بهزیستی با خدمات محدود و تعریف شده خود نمی‌تواند تمام افراد نیازمند جامعه را تحت پوشش قرار دهد تصریح کرد: تعامل بهزیستی و رسانه‌ها باید تعاملی در هم تنیده باشد تا از این منظر و با کمک خبرنگاران به جامعه هدف خدمات بهتر و بهینه‌تری ارائه شود.

مدیرکل بهزیستی گیلان جامعه تحت حمایت این نهاد در استان را برشمرد و خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر 40 هزار معلول تحت پوشش این دستگاه هستند که از این تعداد 10 هزار نفر در گروه معلولیت‌های ذهنی، 4 هزار نفر نابینا و 6 هزار نفر در ردیف ناشنوایان قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • اهدای ۱۴ سری جهیزیه به ۱۴ زوج زیر پوشش بهزیستی در اصفهان
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان