Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از  روابط عمومی و بین الملل بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی امیری با اعلام این خبر افزود: نکته قابل توجه و مثبت آن این است که تنها ۳۲ درصد حق بیمه های تولیدی توسط بیمه ایران در نقش تنها شرکت بیمه دولتی تولید شده و بقیه آن سهم شرکت های بیمه خصوصی است. وی تصریح کرد: ما تلاش می کنیم که سهم شرکت های خصوصی رشد بیشتری پیدا کند چون به خصوصی سازی و جذب سهامداران بخش خصوصی اعتقاد داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس شورای عالی بیمه درباره اینکه آیا نهاد ناظر از افزایش سهم شرکت های خصوصی بیمه حمایت می کند؟، گفت: من بارها به این نکته اشاره کرده ام که شرکت های بیمه خصوصی باید با قدرت بیشتری در بازار حضور پیدا کنند و ریسک ها را در اختیار بگیرند و پوشش لازم را انجام بدهند. به هر حال با توجه به توانگری مالی شرکت ها این سهم بازار تقسیم می شود.

۷۶.۶ درصد حق بیمه تولیدی در اختیار ۸ شرکت

به گفته رییس کل بیمه مرکزی، در ۶ ماهه نخست سال تنها سهم ۸ شرکت‌ بیمه به ترتیب: ایران ۳۲.۳ درصد، آسیا ۱۱.۳ درصد، دانا ۷.۵ درصد، البرز ۶ درصد، پارسیان ۵.۴ درصد، پاسارگاد ۵.۲ درصد، کوثر ۴.۶ درصد و معلم ۴.۴ درصد بوده و این شرکت ها هریک با سهم بالاتر از ۳ درصد در مجموع بیش از سه چهارم (۷۶.۶ درصد) از حق بیمه بازار را به خود اختصاص داده اند.

سلیمانی امیری خاطرنشان کرد: ۲۳.۳ درصد مابقی حق بیمه، توسط ۱۹ شرکت بیمه دیگر تولید شده وتعداد بیمه‌نامه‌های صادره در این مدت نیز با ۸.۴ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل، بالغ بر ۳۰.۱ میلیون فقره بود. وی تصریح کرد: شرکت های بیمه خصوصی باید تلاش خود را بیشتر کنند و با افزایش سرمایه و ذخیره گیری مناسب به نقش آفرینی اساسی تری در بازار این صنعت فکر کنند.

افزایش حق بیمه زندگی به ۱۴.۸ درصد

سلیمانی درباره همخوانی ترکیب سبد بیمه ای با استانداردهای جهانی و رضایت از سهم بیمه زندگی، اظهار داشت: از حق بیمه تولیدی ۶ ماهه، ۳۶.۳ درصد حق‌بیمه‌های تولیدی به رشته بیمه شخص‌ثالث و مازاد اختصاص دارد و ۲۰.۹ درصد از حق بیمه های تولیدی مرتبط با بیمه درمان است؛ سهم بیمه زندگی نیز به ۱۴.۸ درصد از پورتفوی حق بیمه تولیدی بازار رسید.

رییس کل بیمه مرکزی ادامه داد: قطعا این میزان برای ما چندان قابل قبول نیست و باید تحولی اساسی در این حوزه صورت بگیرد. من فرهنگسازی و آموزش را راهکار اصلی افزایش ضریب نفوذ بیمه های زندگی در جامعه می دانم و اگر همگان با ظرفیت ها و مزایای بیمه نامه های زندگی آشنا شوند در سطح رفاه و امنیت خاطر جامعه تحولات بزرگی را شاهد خواهیم بود.

پرداخت ۱۰۸.۷ هزار میلیارد ریال خسارت

رییس شورای عالی بیمه با بیان اینکه ماموریت اصلی صنعت بیمه، پرداخت خسارات وارده بر بیمه گذاران است، اعلام کرد: شرکت‌های بیمه  در این بازه زمانی در حدود ۱۰۸.۷ هزارمیلیارد ریال خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت کردند که در مقایسه با ۶ ماهه اول سال قبل، معادل ۲۳.۲ درصد رشد نشان می‌دهد.

به گفته وی، ۶۶.۶ درصد از خسارت های بازار بیمه توسط بخش غیردولتی جبران شد که جایگاه ویژه و اهمیت شرکت های خصوصی بیمه ای را نشان می دهد. رییس کل بیمه مرکزی ادامه داد: شرکت های بیمه نزدیک ۲۶ میلیون مورد خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۱.۲ درصد افزایش داشته که از این میزان ۳۶.۹ درصد از خسارت‌های بازار بیمه در رشته بیمه شخص ثالث و مازاد، ۳۶.۹ درصد از خسارت‌های پرداختی به بیمه درمان اختصاص داشت و سهم بیمه زندگی هم  به ۸.۹ درصد از خسارت‌های پرداختی در بازار بیمه رسید.

سلیمانی امیری خاطرنشان کرد: نسبت خسارت صنعت بیمه در این مدت ۵۹.۳ درصد بود و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱/۱ واحد کاهش نشان ‌داد. به گفته وی، نسبت خسارت ۹ شرکت بیمه دی ۴۲۵.۴ درصد، میهن ۹۳.۳ درصد، دانا ۷۳.۱ درصد، رازی ۶۷.۸ درصد، البرز ۶۴.۷ درصد، ایران ۶۱.۳ درصد، سینا ۶۰.۲ درصد و پارسیان ۶۰.۱ درصد بوده است.

همچنین پس از شرکت های یادشده، نسبت خسارت شرکت بیمه آسماری با ۵۹.۲ در سطح بازار بیمه و نسبت سایر شرکت های بیمه به مراتب پایین تر از نسبت خسارت بازار بوده است. براین اساس دو رشته‌ بیمه اعتبار و درمان به ترتیب با ۱۷۹.۷ و ۱۰۴.۹ درصد، نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشته اند. پس از آن، نسبت خسارت بیمه شخص ثالث و مازاد با ۶۰.۳ درصد، کمی نزدیک به سطح بازار بیمه (با ۵۹.۳درصد) بوده و نسبت خسارت سایر رشته های بیمه به مراتب پایین تر از نسبت خسارت بازار بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حق بیمه تولیدی بیمه ایران بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۴۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۵۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی

به گزارش قدس آنلاین، «بهروز احمدی حدید» با اشاره به ابلاغ دستورالعمل حضور مشترکان بالای یک مگاوات در معاملات خارج از بازار از سوی وزیر نیرو در اوایل سال گذشته، از افزایش حجم معاملات این بازار از ۱۱ درصد در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۴.۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وی افزود: میزان معاملات روندی کاملاً صعودی دارد، به طوری که در ماه‌های بهمن و اسفند ۱۴۰۲ سهم معاملات صنایع در بورس انرژی به حدود ۲۰ درصد افزایش یافت.

احمدی حدید با تبیین وضعیت موجود گردش نقدینگی صنعت برق در سال‌های گذشته و بیان نقاط ضعف و قوت آن، بر تصمیم وزارت نیرو مبنی بر ضرورت تغییر روند جاری گردش نقدینگی تاکید کرد.

وی به تشریح مدل جدید روابط مالی و گردش نقدینگی در شرکت‌های توزیع پرداخت که بر اساس آن سیستم تخصیص منابع بازنگری شده و ذی‌نفعان زنجیره تامین برق می‌توانند سهم خود از منابع واریزی به‌حساب مدیریت منابع را به‌صورت منظم و در یکشنبه هر هفته دریافت کنند.

این مقام مسوول گفت: در این سازوکار شرکت‌های توزیع هزینه‌های جاری خود را بر اساس میزان وصول مطالبات و بر اساس ضرایب اعلامی وزارت نیرو به‌صورت هفتگی دریافت می‌کنند.

احمدی حدید افزود: باقی‌مانده منابع موجود در حساب متمرکز نیز پس از کسر تعهدات قانونی توسط توانیر، به‌حساب خرید برق شرکت‌های توزیع واریز می‌شود که باید نسبت به خرید برق از طریق بورس انرژی (معاملات سلف یا فیزیکی) اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از درآمد فروش برق نیروگاه‌ها از طریق بورس انرژی واریز خواهد شد، گفت: ظرفیت تزریق نقدینگی در حساب خرید برق شرکت‌های توزیع بین ۲۵ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که با توجه‌ به حضور صنایع بالای یک مگاوات در بورس انرژی با مصرفی حدود ۱۰۰ میلیارد کیلووات‌ساعت، انتظار می‌رود بیش از ۶۰ درصد از مصرف کشور در سال ۱۴۰۳ از طریق بورس انرژی تامین شود.

احمدی حدید ادامه‌داد: شرکت‌های توزیع موظفند به شرکت مدیریت شبکه برق ایران برای خرید برق مورد نیاز خود (که در بورس خریداری نشده است) وکالت دهند تا در صورت عدم خرید برق طی بازه زمانی معین، مانده‌حساب شرکت‌های توزیع در بورس را برداشت و به‌حساب تولیدکنندگان برق حاضر در بازار عمده‌فروشی واریز کند.

وی، افزایش سهم معاملات بورس انرژی به ۳۰ درصد در سال جاری و ۶۰ درصد تا پایان سال ۱۴۰۶ را از احکام قانونی پیش‌بینی‌شده در برنامه هفتم عنوان و خاطرنشان‌کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال دست‌کم تا ۴۵ درصد برنامه مذکور محقق شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سیل برای دوبی گران‌تمام‌ شد/آخرین قیمت منات،رینگیت،لاری،دینار و ریال را ببینید
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای کاهش خسارت‌های سیلاب
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • کاهش هیجانات بازار ارز با توقف شوک‌های سیاسی
  • قیمت طلا و سکه کاهش یافت
  • آخرین قیمت طلا و سکه در بازار
  • معامله ۵۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید
  • کاهش حاشیه سود شرکت ها از ۳۴ درصد به ۱۳ درصد