Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@08:30:28 GMT

ساده ترین توصیه ها برای افزایش سلامت دستگاه گوارش

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۴۵۶۵

ساده ترین توصیه ها برای افزایش سلامت دستگاه گوارش

زاهدان- ایرنا- پایگاه خبری زاهدان پیگیر روز سه شنبه, 24 مهر 1397 مطلبی با عنوان «ساده ترین توصیه ها برای افزایش سلامت دستگاه گوارش» منتشر کرده است.

دراین مطلب آمده است: سبک زندگی شما و انتخاب مواد غذایی می تواند بر نحو هضم آنها تاثیر بگذارد. در این میان غفلت از سلامت دستگاه گوارش می تواند شما را دچار مشکلات هضم و جذب مواد مغذی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلامت دستگاه گوارش به بهبود کلی سلامت بدن نیز کمک می کند. در اینجا 9 راهنمایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش توصیه شده است:
یک رژیم غذایی با فیبر بالا: محققان دانشگاه هاروارد می گویند، مصرف یک رژیم غذایی با فیبر بالا و غنی از غلات کامل، سبزیجات، حبوبات، میوه ها می تواند سلامت دستگاه گوارش را بهبود دهد. این رژیم به حرکت مواد غذایی از طریق دستگاه گوارش کمک می کند و شما کمتر دچار یبوست می شوید. ضمنا این رژیم به جلوگیری از بیماری های مختلف دستگاه گوارش از قبیل عوارض روده، بواسیر، سندرم روده تحریک پذیر و ... به علاوه رسیدن به وزن سالم کمک می کند.
هر دو فیبر محلول و نامحلول برای سلامت دستگاه گوارش از راه های مختلف مفیدند. منابع خوب فیبر نامحلول عبارتند از سبوس گندم، سبزیجات و غلات سبوس دار. شما می توانید فیبرهای محلول در آب را از طریق سبوس جو، آجیل، دانه ها و حبوبات دریافت کنید.
پرهیز از غذاهای چرب: این غذاها سرعت فعالیت دستگاه گوارش را کند کرده و فرد را مستعد ابتلا به یبوست می کنند.
انتخاب گوشت بدون چربی: پروتئین بخش ضروری از یک رژیم غذایی سالم است اما کاهش چربی گوشت می تواند به هضم راحت تر پروتئین ها کمک کند. در انتخاب گوشت ها دقت کنید، گوشت های کم چرب و مرغ های بدون پوست را مصرف نمایید.
مصرف پروبیوتیک ها: پروبیوتیک ها باکتری های سالم هستند که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند. پروبیوتیک ها در حفظ سلامت بدن در مبارزه با اثرات رژیم غذایی نامناسب، اثرات آنتی بیوتیک ها و استرس موثرند ضمن این که جذب مواد غذایی را افزایش می دهند، به شکستن لاکتوز کمک می کنند و منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. پروبیوتیک ها منجر به کاهش علائم سندرم روده تحریک پذیر نیز می شوند. خوردن منابع پروبیوتیک ها مانند ماست کم چرب یا کفیر به صورت روزانه توصیه می شود.
مصرف خوراکی ها طبق برنامه: مصرف وعده های غذایی و میان وعده ها طبق یک برنامه منظم می تواند به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کند.
نوشیدن آب کافی: آب به حل چربی در دستگاه گوارش کمک می کند و برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است.
پرهیز از سیگار، الکل، کافئین: این محصولات با عملکرد دستگاه گوارش تداخل دارند و منجر به زخم معده و سوزش سر دل می شوند.
ورزش: تمرینات ورزشی منظم منجر به حرکت آسان تر مواد غذایی در دستگاه گوارش می شود و کاهش یبوست را به همراه دارد.
مدیریت استرس: استرس و اضطراب بیش از حد می تواند منجر به اختلال در عملکرد دستگاه گوارش شود.
8006**6081

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي رسانه پايگاه خبري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۴۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانوایی ها نان ساده پخت کنند/ نان کنجدی اجباری نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر جندقی افزود: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار می‌گیرند.

وی درباره افزودن موادی نظیر سبوس و انواع سبزیجات و کنجد به نان توسط نانوایی‌ها و مباحث مرتبط با سلامت آن، گفت: در این زمینه استاندارد ملی وجود دارد که در آن لیستی از موادی که در حین طبخ نان می‌توان به نان اضافه کرد وجود دارد و موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز در این لیست وجود دارد که مقدار مورد استفاده آنها باید رعایت شود.

رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نانوایی‌ها حق ندارند تمام نان‌هایی که طبخ می‌کنند نان کنجدی باشد زیرا برخی افراد ممکن است نسبت به مصرف کنجد یا سیاه دانه حساسیت داشته باشند، بنابراین نانی که طبخ می‌شود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری می‌توانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز به نان اضافه نمایند.

کد خبر 6083824 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رصد اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه امنیت غذایی
  • دسر ساده و سریع یخچالی را با این سه ماده غذایی ساده درست کنید
  • رصد اقدام دستگاه‌های اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • رصد اقدام های دستگاههای اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • تغذیه سالم یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد
  • نانوایی ها نان ساده پخت کنند
  • نانوایی ها نان ساده پخت کنند/ نان کنجدی اجباری نیست