Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: پیشرفت ابزار ‏پزشکی، مقایسه وضعیت کشورهای پیشرفته با ایران، بالا رفتن توقعات مردم برای دریافت خدمات پزشکی نیازمند ایجاد واحد مراقبت‌های ‏فوری و توجه است.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، علی اکبر ولایتی روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه اولین کنگره بین المللی سیستم‌ها، فناوری و ‏مدیریت پزشکی مراقبت‌های ویژه افزود: افزایش سن، صنعتی شدن جهان، آلودگی محیط، توسعه بیماری‌های مزمن و زیاد بودن بیماری‌ها، خدمات پزشکی تخصصی شد، اما انسان یک کل تفکیک ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آی سی یو یا واحد مراقبت‌های ویژه نیازمند این است که متخصص این واحد از بیماری‌های مختلف اطلاع داشته باشد. آی ‏سی یو مقدمه‌ای برای این است که بدانیم همه اجزای انسان به هم مرتبط است. اگر قلب دچار مشکل شود، کلیه و تنفس و فشار خون ‏نیز دچار مشکلاتی می‌شود. در نتیجه افرادی که در آی سی یو کار می‌کنند باید پزشک جامع الاطراف باشند.‏
ولایتی ادامه داد: در جنگ خندق به امر پیامبر اکرم، چادری درون مسجد مثل واحد مراقبت‌های فوری برپا شد و زخمی‌هایی که ‏حالشان خیلی بد بود به آنجا فرستاده می‌شد و شخصی به عنوان یک پرستار کارآمد، این مجروحین را معالجه می‌کرد.‏
رئیس کنگره بین المللی سیستم‌ها، فناوری و مدیریت پزشکی مراقبت‌های ویژه گفت: پایه این کار، بیهوشی است. حکیم ابوالقاسم ‏فردوسی در شاهنامه نیز به داروی هوشبری و بیهوشی اشاره کرده است. در داستان عامیانه امیر ارسلان نامدار نیز طرز تهیه و ‏طریقه مصرف یک داروی بیهوشی از قول شخصی به نام قمر وزیر آمده است. در ارداویرافنامه بازمانده از عهد ساسانی نیز به منگ ‏شدن یا بیهوشی اشاره شده است. حتی اشاره به داروی بیهوشی در اشعار عطار نیشابوری نیز اتفاق افتاده است. در نتیجه استفاده از ‏داروی بیهوشی در اسطوره‌ها و تاریخ کشور ما آمده است.‏
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: ذکریای رازی نیز خودش بیمار را بیهوش کرده و جراحی می‌کرد. نخ بخیه را از روده بز تهیه و ‏برای بیهوشی نیز از تدخین افیون استفاده می‌کرد. بنابراین کشور ما در زمینه بیهوشی تاریخ طولانی دارد.‏
اجتمام *9482‏ * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آي سي يو ولايتي بيهوشي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم

علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست امروز در نوزدهمین نشست ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار که با حضور سرتیپ مجید فخری - رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح - و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، اظهارکرد: حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی تمامی دستگاه‌هاست. ما باید از موازی‌کاری در این زمینه پرهیز کنیم و هر آنچه که در بحث اجرا به نتیجه رسیدیم با هوشمندی و اولویت بندی به آن بپردازیم.
وی ضمن تبریک روزملی خلیج فارس و یادآوری عملیات افتخار آمیز وعده صادق گفت: انتظار و برآورد ما مشخص شدن درصد پیشرفت و علل عدم انجام مصوبات و بررسی مشکلات بود و با توجه به تعاملی بودن ستاد، دستگاه‌ها باید به قانون ورود پیدا کردند و به انجام وظیفه بپردازند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در نظرسنجی‌های معتبر مشاهده شده که دیدگاه‌های مخالف و موافق نسبت به محیط زیست منفی است و دشمن هم مرتب در حال تهدید کشور در این زمینه است. همچنین مطالعات علمی نشان می‌دهد که از بین ۱۰ موضوع مهم دنیا شش مورد آن به محیط زیست ربط دارد و ما باید توجه بیشتری به این مساله داشته باشیم.
سلاجقه یادآور شد: با توجه به عقبه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و ظرفیت‌های آن و توانمندی‌های موجود لازم است در قالب تفاهمنامه دستگاه‌ها به‌صورت جدی پای کار باشند تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
وی همچنین در خصوص تاثیر رسانه‌ها بر اقدامات و فعالیت‌های محیط زیستی اظهارکرد: رسانه‌ها به‌ویژه صداو سیما در حاشیه نیستند و تمام ظرفیت‌های خود را در اختیار کشور و محیط زیست قرار داده‌اند و ما باید از این ظرفیت استفاده و برای مردم امیدآفرینی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی