Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمان - ايرنا - معاون فرهنگي ستاد بازسازي عتبات استان کرمان گفت: کار ساخت گنبد حرم امام حسين (ع) در کرمان تا پايان سال جاري انجام مي شود و پس از آن به کربلا انتقال داده خواهد شد .

به گزارش ايرنا، محمدعلي شيخ بهايي روز چهارشنبه در بازديد خبرنگاران از روند ساخت گنبد حرم امام حسين (ع) در کرمان افزود: بتن مورد استفاده در ساخت اين گنبد ضد انفجار و ضد زلزله است و در نصب قطعات خشتي به نحوي اقدام مي شود که خدشه اي به بتن اصلي گنبد وارد نمي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بعد از واقعه کربلا که نخستين سايه بان بر قبر مطهر امام حسين (ع) احداث شد، اين گنبد 11 مرتبه مورد غارت قرار گرفت و آخرين بار در زمان صدام حسين ملعون بود.
معاون فرهنگي ستاد بازسازي عتبات استان کرمان با اشاره به اينکه بخشي از آثار هجمه گلوله صدام در ستاد عتبات نگه داشته شده است اظهار داشت: بعد از سقوط صدام، مردم پاي کار آمدند و بدون هيچ وجه دولتي و فقط با کمک هاي مردمي کار بازسازي عتبات عاليات آغاز شد.
شيخ بهايي عنوان کرد: کار مطالعاتي براي ساخت گنبد امام حسين (ع) از سال 90 و کار ساخت اين گنبد نيز از سال 93 آغاز شد.
وي به مشخصات گنبد کنوني امام حسين (ع) اشاره و بيان کرد: اين گنبد از نظر مقياس يک و نيم برابر بزرگتر از گنبد قبلي و از نظر ارتفاع نيز هفت و نيم متر بالاتر است.
معاون فرهنگي ستاد بازسازي عتبات عاليات استان کرمان ادامه داد: در ارديبهشت ماه 94 کار مقاوم سازي ستون هاي حرم مطهر امام حسين (ع) نيز آغاز شد.
وي يادآور شد: از سال 95 کار طراحي و ساخت قالب هاي سگمنت هاي بتني گنبد امام حسين (ع) آغاز شد.
وي با اشاره به اينکه بتن ريزي گنبد حرم امام حسين (ع) بيش از 6 ماه زمان انجام شد گفت: 60 درصد کار ساخت خشت هاي گنبد نيز انجام شده و بصورت پازل در هم جفت مي شوند.
وي گفت: هر ستون با صرف حدود هشت ماه زمان مقاوم سازي شده است.
وي افزود: سازه ستون ها 12 متر ارتفاع دارد و کار بسيار گسترده اي براي مقاوم سازي ستون ها انجام شده است.
3029/7440/ 5054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات

قدیمی ترین عکس رنگی ثبت شده در تاریخ از حرم مطهر حضرت سید الشهدا مربوط به ۲۳ فروردین سال ۱۳۰۶ شمسی و در ساعت ۵:۱۶ عصر است.

به گزارش مشرق، آلبرت خان یا کان یک بانکدار فرانسوی بود که در طول ۲۲ سال در پروژه‌ای به نان پروژه آرشیو سیاره تعداد ۷۲۰۰۰ عکس و ۱۸۳۰۰۰ متر فیلم را از ۵۰ کشور جهان تهیه و ضبط کرد. این فکر جذاب و اثر گذار در سال ۱۲۸۸ شمسی به ذهن آلبرت رسید و با هزینه شخصی تعداد بسیاری از عکاسان را برای این پروژه استخدام کرد و هر یک را به کشورهای مختلفی گسیل نمود تا این برنامه جهانی شکل بگیرد، آلبرت کان به جهت هزینه‌های زیاد این پروژه دچار بحران مالی شد و کار متوقف گردید، او سرانجام در تاریخ ۲۳ آبان سال ۱۳۱۹ شمسی هنگام اشغال فرانسه توسط آلمانی‌ها درگذشت. هم اکنون آرشیو آلبرت خان در پاریس قرار دارد.

فردریک گادمر یک عکاس نظامی فرانسوی بود، او در زمان خدمت در ارتش در بخش عکاسی و نقشه کشی فعالیت می‌کرد و پس از پایان جنگ جهانی اول به گروه آلبرت کان پیوست و تا زمانی که آلبرت ورشکست شد با او همکاری می‌کرد، گادمر تا آخر عمر مجرد باقی ماند و در اواخر تمام دارایی خود را به ارتش نجات که برای فقرا تلاش می‌کرد بخشید، او سرانجام در سال ۱۳۳۴ درگذشت. فردریک گادمر اولین عکاس در طول تاریخ است که اولین عکس‌های رنگی را از عتبات عالیات عرش درجات تهیه کرده است، او به شهرهای مقدس کربلا، نجف، کاظمین و سامرا و دیگر شهرهای عراق سفر کرد و از حرم های مطهر اهل بیت علیهم السلام تصاویر بسیار زیبا و دیدنی تهیه کرد.

در تصاویر زیر سعی شده است که ساعت عکاسی از روی برج ساعت حرم های مطهر تشخیص داده شده و اعلام شود، عکاس اغلب ساعات قبل از غروب خورشید را برای عکاسی انتخاب کرده است، این زمان به عنوان ساعت طلایی عکاسی شناخته می‌شود که اغلب تصاویر در این ساعات به صورت طلایی دیده می‌شوند، انتخاب ساعت طلایی عکاسی توسط فردریک گادمر نشان از هوش ذاتی و تبحر او می‌باشد.

حرم مطهر امیر المومنین حضرت علی (ع) _ نجف حرم مطهر حضرت سید الشهدا (ع) _ کربلا حرم مطهر حضرت ابوالفضل (ع) _ کربلا درب باب قبله حرم مطهر حضرت ابوالفضل (ع) _ کربلا حرم مطهر امامین کاظمین حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام سامرا آلبرت خان فردریک گادمر عکاس

دیگر خبرها

  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • روایت دختران حاج قاسم از اصفهان تا خانه پدری
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید 
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • عزای امام صادق در انار برپا شد
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)