Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به توزیع نهاده های کشاورزی توسط شبکه تعاون روستایی استان قزوین اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲ هزار تن کود شیمیایی، ۲۰۰ تن کودهای ریز مغذی و ۴۰ تن انواع کودهای آلی و زیستی در بین کشاورزان توزیع شد.

رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین  از تهیه و توزیع ۱۶ هزار و ۷۰۰ تن انواع نهاده‌های دامی خبر داد و اظهار کرد: این نهادها شامل کنجاله سویا، ذرت دانه ای، جو و سبوس گندم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول همچنین در ادامه از توزیع ۲۰ هزار کیلوگرم، لیتر سموم شیمیایی خبر داد و گفت:  توزیع سموم با کیفیت و به قیمت مناسب توسط شبکه تعاون روستایی صورت می گیرد و کارشناسان فنی سازمان برآن نظارت کامل دارند.

تولید بیش از یک هزار و ۶۰۰ تن انواع بذر اصلاح شده توسط شبکه تعاون روستایی استان

محمودی در ادامه با اشاره به تولید بذر گواهی شده در شرکت های تعاون روستایی استان، گفت:  هدف از تهیه این نوع بذر بالا بردن ارزش کیفی و کمی محصولات کشاورزی است و بذر زمانی ارزش دارد که دارای صفات ارزشمند زراعی بوده و ارزش یک محصول گیاهی نیز به میزان قابل ملاحظه ای به کیفیت بذر بستگی دارد.

رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون یک هزار و ۶۵۰ تن انواع بذر اصلاح شده توسط شبکه تعاون روستایی استان تولید شده است.

این مسئول همچنین از اجرای طرح های کشاورزی حفاظتی در ۵۰۰ هکتار و طرح مبارزه تلفیقی آفات در ۳۰ هکتار از اراضی قزوین خبر داد و افزود: در این طرح اجرای شیوه های جدید خاک ورزی، روش های صحیح کاشت، شیوه های کاهش اثرات خشکسالی و افزایش بهره وری در تولید رعایت می شود.

کد خبر 4432880

منبع: مهر

کلیدواژه: تعاون روستایی قزوین کود شیمیایی اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه گرگان بوشهر خبرگزاری مهر یاسوج مشهد شیراز خرم آباد شهرکرد بارش باران خطبه های نماز جمعه مرز مهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنبه‌کاران تربت‌حیدریه ۱۰ تن بذر یارانه‌ای دریافت کردند

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست اداره تعاون روستایی شهرستان تربت حیدریه گفت: مرحله اول شامل هشت تن بذر مادری پنبه امسال بین کشاورزان تربت حیدریه توزیع می‌شود که در هفته جاری ۳ تن بذر مادری رقم ورامین در محل اتحادیه تعاونی روستایی این شهرستان تخلیه شد.

حمیدرضا رضایی افزود : البته میزان توزیع بذر مادری پنبه بستگی به سطح زیرکشت داشته است و پس از توزیع می‌توان گفت چند کشاورز از تسهیلات یارانه‌ای دولت استفاده کرده‌اند.

وی  بیان کرد: کشاورز برای هر کیلو باید ۵۴۰ هزار ریال به اتحادیه تعاون روستایی بابت بذرهای مادری بپردازد و بابت هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۱۰ ریال یارانه از سوی دولت به کشاورزان تعلق گرفته است، کشاورزان این شهرستان در مجموع بابت هشت تن چهار میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال پرداخت خواهند کرد.

به گفته او ، دولت بابت هشت تن بذر مادری پنبه مبلغ ۶۷۹ میلیون و ۲۸۰ هزار ریال یارانه پرداخت می‌کند.

رضایی ادامه داد: خرید این میزان بذر پنبه در راستای تحقق اقتصاد تعاونی ها و خدمات رسانی به بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان تربت حیدریه برحسب مصوبه کمیته فنی و هماهنگی با مدیریت جهاد کشاورزی و در راستای فعالیتهای بازرگانی و دادن خدمات فنی و تخصصی به بهره برداران بخش کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است.

وی اشاره کرد: قراردادهای خرید هم با تولید کنندگان بذر مادری از جمله شرکت‌های وابسته به آستان قدس رضوی منعقد شده است.

سرپرست اداره تعاون روستایی شهرستان تربت حیدریه افزود: ایجاد زنجیره های تخصصی و توانمندسازی شرکتها و رقابت اقتصاد تعاونیها با اقتصاد بخش خصوصی و از سوی دیگر توانمندسازی بعد بازرگانی شبکه تعاون روستایی جزء اولویت های سال جاری است.

وی گفت: بر همین اساس سعی شده همسو با فعالیت‌های حوزه بخش کشاورزی، تعامل مثبتی با جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، اداره توسعه نوغانداری ،دامپزشکی و اداره غله و خدمات بازرگانی و سازمان های مردم نهاد برقرار باشد.

بر طبق اطلاعات منتشره پارسال ۲۶ تن بذر پنبه در بین کشاورزان تربت حیدریه توزیع شده است.

بیش از ۱۲ هزار بهره‌بردار کشاورزی که معادل ۷۹ درصد نیروی کار تربت‌حیدریه است، در گستره ۹۰ هزار هکتاری زمین‌های کشاورزی و باغی این شهرستان به کشاورزی اشتغال دارند.

تربت حیدریه به عنوان یکی از مراکز مهم کشاورزی در خراسان رضوی، دارای تنوع بالایی از محصولات کشاورزی است، به عنوان مثال زعفران، ابریشم، خربزه، پسته، بادام، گندم، جو، سیب زمینی، کلزا، پیاز، چغندرقند، و گوجه فرنگی نیز در تربت حیدریه کشت می‌شود.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، تربت حیدریه دارای ۹۱ هزار و ۲۸۴ هکتار اراضی زراعی و باغی است.

این شهرستان به دلیل تنوع آب و هوایی و ظرفیت‌های فراوان، در تولید و سطح زیر کشت محصولات کشاورزی در خراسان رضوی جایگاه برتری دارد.

مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه با مزیت‌های مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی ۲۱ هزار تن گندم توسط شبکه تعاون روستایی فارس
  • خرید تضمینی ۲۱ هزار تن گندم در فارس
  • خرید تضمینی بیش از ۲۱ هزار تن گندم توسط شبکه تعاون روستایی فارس
  • توزیع ۳۴ هزار تن آرد خانه پزی در بین روستائیان لرستان
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • پنبه‌کاران تربت‌حیدریه ۱۰ تن بذر یارانه‌ای دریافت کردند
  • توزیع بیش از ۱۰۰ هزار تن نهاده دامی و کشاورزی در کرمانشاه
  • محکومیت یک کارگزار کود و نهاده‌های کشاورزی در امیدیه
  • جلوگیری از فاسد شدن ۲۷ هزار تن نهاده های دامی در ایلام