Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه ستاد بازسازی مناطق سیل‌زده غرب استان با حضور استاندار مازندران و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط به منظور مرور آخرین وضعیت مناطق سیل زده و اتخاذ تصمیمات لازم در تنکابن برگزار شد.

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در این جلسه با قدردانی از تلاش‌های تمامی دستگاه‌ها در امدادرسانی و بازسازی موقت زیرساخت‌ها، بر تسریع در بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی هر چه سریع‌تر نسبت به اجرای پروژه‌های ابلاغی ستاد بحران، اقدام و با به‌کارگیری پیمانکاران واجد صلاحیت، عملیات اجرایی را با کیفیت مطالبه و نظارت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر آغاز پرداخت خسارات وارده به مردم در دو قالب کمک بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت توسط بنیاد مسکن تاکید و خاطرنشان کرد: منابع تخصیصی بابت جبران خسارات زیرساخت‌ها باید صرفا در پروژه‌های ابلاغی هزینه شود.

استاندار مازندران با بیان این‌که سازمان آب منطقه‌ای استان، باید عملیات لایروبی، آزادسازی، ایمن سازی رودخانه‌ها و سردخانه‌ها را شتاب بخشد، افزود: آزادسازی بستر و حریم رودخانه‌ها راهبرد اصلی برای کاهش خسارات سیل و حفظ زیرساخت‌هاست و باید در فرصت به دست آمده با همکاری و همراهی مردم، برابر مقررات ستاد بحران، تمامی بسترها و حرائم تصرف شده آزاد شود.

اسلامی یادآور شد: راه و شهرسازی نسبت به پیش‌بینی و اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح به‌ویژه برای ورودی و خروجی کمربندی تنکابن، اقدام و عملیات اجرایی را آغاز کند.

وی هم چنین بر آغاز اجرای پروژه‌های مربوط به طرح‌های آبخیزداری و سرشاخه گیرها و اتمام آن از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، استاندار مازندران هم‌چنین از مناطق مختلف آسیب دیده از سیل در غرب استان بازدید کرد.

استاندار مازندران در حاشیه این بازدید اظهار کرد: ۳۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای جبران خسارات آسیب‌دیدگان از سیل اخیر در اختیار استان قرار گرفته است که به تناسب میزان خسارت وارده به مردم توزیع می‌شود.

اسلامی در بازدید از مناطق سیل‌زده در رامسر با اشاره به این‌که هدف اساسی و اولویت خدمات رسانی در این مناطق، بازگشت زندگی مردم به روال عادی است و به همین دلیل بلافاصله مرمت تاسیسات زیربنایی، راه‌ها و پل‌ها را در دستور کار قرار دادیم و این روند با جدیت تداوم دارد، تصریح کرد: دستگاه‌های متولی همراه با پیمانکاران مکلف هستند با تداوم حضور در صحنه عملیات مرمت و بازسازی مناطق آسیب دیده نسبت به اجرای کامل پروژه‌ها و ایمن سازی نقاط لازم اهتمام جدی داشته باشند.

استاندار مازندران، لایروبی و ایمن‌سازی رودخانه‌های استان را یک ضرورت دانست و گفت: این مهم به دستگاه‌ها ابلاغ شده و دستگاه‌های اجرایی و شرکت آب منطقه‌ای با گستردگی و سرعت در حال لایروبی و ایمن‌سازی هستند و باید در آینده این روند سرعت یابد.

وی با اشاره به این که در جریان سیل سهمگین اخیر، رودخانه‌های مفقود شده شناسایی شدند، گفت: سیل اخیر بیانگر این بود که مردم کارکرد رودخانه‌ها را تجربه نکرده بودند و امروز وزارت نیرو نیز در حال بازسازی، احیا و آزادسازی مسیر تاریخی و اصلی این رودخانه‌هاست.

استاندار مازندران با اشاره به این‌که در سیل اخیر بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان به تاسیسات عمرانی و زیربنایی و ۲۰۰ میلیارد تومان به زندگی مردم استان خسارت وارد شده است، خاطرنشان کرد: از سوی هیئت دولت مصوب شد تا خسارات وارده در دو قالب تسهیلات و کمک‌های بلاعوض به مردم جبران شود و بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض به آسیب دیدگان در اختیار استان قرار گرفته است که این اعتبارت از طریق فرم‌های بنیاد مسکن و جهادکشاورزی با توجه به میزان آسیب وارده مطابق شرایط و ضوابط در اختیار سیل زدگان قرار می‌گیرد.

اسلامی با اعلام این‌که از ستاد مدیریت بحران کشور، مجوز جابه جایی ۵۰۰ واحد مسکونی از حریم و بستر رودخانه‌ها نیز دریافت شده است، اظهار کرد: تسهیلات ارزان قیمت ۴ درصدی به آسیب دیدگان از سیل برای مرمت و نوسازی واحدهای مسکونی ارائه می‌شود.

رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بیان داشت: باید از فرصت سیل اخیر به عنوان آغاز یک حرکت جهادی با حمایت و همکاری مردم آغاز کنیم و محیطی امن و ایمن را برای زندگی مردم فراهم آوریم تا دیگر کسی از سیلاب و شدت باران آسیب نبیند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام سیل مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۶۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و برخورد با ۵۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران

علی محمد لطفی مسئول واحد حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران از شناسایی ۵۶۲۷ مورد تخلف در حریم راه‌های این استان توسط گشت صیانت از حریم در فروردین ماه امسال خبر داد.

او افزود: ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم راه‌های مازندران به صورت مستمر توسط گشت‌های راهداری شناسایی می‌شوند که در فروردین ماه سال جاری، ۱۰۵ مورد برخورد با دستفروشان حاشیه راه، ۳۷۰ مورد جمع آوری تابلو‌ها و بنر‌های غیرمجاز، ۱۴ مورد انسداد راه دسترسی غیرمجاز و ۵۸ مورد برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز صورت پذیرفت.

لطفی گفت: به استناد ماده ۱۷ قانون ایمنی راه‌ها، ایجاد هرگونه ساختمان و دیوارکشی و تاسیسات به شعاع صد متر از انتهای حریم راه‌ها و حریم راه آهن‌های کشور و در طول کنارگذرهائی که وزارت راه و شهرسازی احداث کرده یا می‌کند و یا مسئولیت نگهداری آن را به عهده دارد بدون کسب مجوز از وزارت مذکور ممنوع است.

او با بیان این که درصورت عدم برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم راه‌های استان، در بحث ایمنی با چالش جدی مواجه خواهیم شد، افزود: حفظ و حراست و پاکسازی از حریم راه‌ها نیازمند یک همت و عزم استانی و ملی بوده که می‌بایست تمامی دستگاه‌های ذیربط خود را ملزم به اجرای آن بدانند.

مسئول حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بر لزوم اجرای قوانین و مقررات ایمنی راه‌ها تاکید کرد و گفت: مردم فهیم استان قبل از هرگونه فعالیتی در خصوص ساخت و ساز در حریم راه نسبت به اخذ مجوز لازم از این اداره کل اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • شناسایی و برخورد با ۵۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • شهروندان از تردد و توقف در حریم رودخانه ها خودداری کنند
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند