Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرهاد قائمیان بازیگر فیلم بادیگارد در نمایش "نشانه‌ها" به کارگردانی مانلی شجاعی‌فرد در تصاویر ویدئو وال در پس‌زمینه صحنه حضور دارد و نقش "رییس" را بازی می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فرهاد قائمیان بازیگر فیلم بادیگارد در نمایش "نشانه‌ها" به کارگردانی مانلی شجاعی‌فرد در تصاویر ویدئو وال در پس‌زمینه صحنه حضور دارد و نقش "رییس" را بازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایش نشانه‌ها به نویسندگی و کارگردانی مانلی شجاعی‌فرد از ۱۸ آبان ماه در پردیس تاتر شهرزاد به روی صحنه می‌رود.

فیروزه فیاض بخش تهیه کننده این نمایش است و مازیار فکری ارشاد مدیریت پروژه و مشاوره کارگردان را برعهده دارد. تاکنون حضور مهدی کوشکی، رویا بختیاری، مهدی بوسلیک، محمدحسین صفری و شراره رنجبر، عیسی حسینی در جمع بازیگران نمایش قطعی شده است.

در توضیح این نمایش آمده است: "نشانه‌ها" کنکاشی است در جریان زیست بشری در گذر زمان. فلسفه زندگی و در انتها رسیدن به ایستگاه مرگ تعاریف متعددی دارد که در قالب یک نمایش نمی‌گنجند. نمایش "نشانه ها" بخش کوچکی از این تعاریف را در قالب ساختار‌های جدید نمایشی در معرض دید مخاطب می‌گذارد. پرسشی که "نشانه ها" مطرح می‌کند این است که چرا انسان برای رسیدن به مرگ و نیستی چنین رقابت پرشتابی را در پیش گرفته است؟ آدم‌ها در این مسابقه قادرند تا هرچه در مسیرشان قرار می‌گیرد و با منافع شان همسو نیست را کنار بزنند. این همه شتاب در مقابل چه چیز؟ هیچ! آدم باشیم و آدم بمانیم.

آمار تماشاگران ۶ نمایش اعلام شد

مجموعه تئاتر شهر با ۴ نمایش و تالار هنر با ۲ نمایش روی صحنه تعداد تماشاگران خود تا ۲۰ مهرماه ۹۷ را اعلام کردند. مجموعه تئاتر شهر که هفته گذشته میزبان چهار نمایش "مرگ و پنگوئن "، "عند از مطالبه "، "سیم و سرمه " و "به آسمان خوب نگاه کن " بود، آمار تماشاگران هر نمایش را به تفکیک اعلام کرد.

نمایش "مرگ و پنگوئن" به کارگردانی پیام دهکردی که تا ۲۰ مهرماه ۳۱ نوبت در سالن چهارسو روی صحنه رفته میزبان ۳۲۱۳ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۱۶۸۵ بلیت تمام بها، ۴۱۶ بلیت نیم بها، ۱۷۲ بلیت تخفیف دار و ۹۴۰ بلیت میهمان ارائه شده و گیشه آن ۶۰۹ میلیون و ۱۸۰ هزار ریال ثبت شده است. سالن چهارسو برای ۱۲۲ تماشاگر گنجایش دارد.

نمایش "عند از مطالبه" به کارگردانی سامان خلیلیان نیز که تا ۲۰ مهر ۲۸ نوبت روی صحنه رفته میزبان ۱۷۷۸ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۴۱۱ بلیت تمام بها، ۱۴۰ بلیت نیم بها، ۲۷۵ بلیت تخفیف دار و ۹۵۲ بلیت میهمان ارائه شده که در گیشه ۲۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال برایش ثبت شده است. سالن قشقایی تنها ۹۶ صندلی دارد.

در سالن سایه نیز نمایش "سیم و سرمه" به کارگردانی روزبه حسینی طی ۱۹ اجرایی که تا تاریخ یاد شده انجام داده میزبان ۶۱۷ تماشاگر بوده است. برای این نمایش نیز ۱۹۸ بلیت تمام بها، ۲۸ بلیت نیم بها، ۳۳ بلیت تخفیف دار و ۳۵۸ بلیت میهمان ارائه شده که در گیشه ۷۱ میلیون و ۵۲۰ هزار ریال شده است. سالن سایه تنها برای ۷۲ تماشاگر صندلی دارد.

نمایش "به آسمان خوب نگاه کن" به کارگردانی شهاب راحله نیز در پلاتو اجرا مجموعه تئاتر شهر ۱۰ نوبت روی صحنه رفته بوده که ۱۸۵ تماشاگر نیز آن را دیده اند. برای این نمایش ۶۳ بلیت تمام بها، ۷ بلیت تخفیف دار و ۱۱۵ بلیت میهمان ارائه شده و گیشه آن ۱۰ میلیون و ۱۵۰ هزار ریال ثبت شده است. پلاتو اجرا تنها برای ۲۶ تماشاگر صندلی دارد.

دو نمایش تالار هنر که تا کنون ۱۸ و ۲۰ نوبت روی صحنه رفته اند تنها در هفته گذشته با شش اجرایی که داشته اند میزبان ۱۳۴۵ تماشاگر بوده اند.

نمایش پدرآن به کارگردانی مهدی فرشیدی سپهر هفته گذشته ۶۶۴ تماشاگر داشته که مجموع تماشاگرانش طی ۲۰ اجرایی که تا ۲۰ مهرماه پشت سر گذاشته به ۱۸۹۳ تماشاگر رسیده است. این نمایش تا کنون ۸۹۵ بلیت تمام بها، ۳۷۱ بلیت نیم بها و ۱۴۰ بلیت تخفیف دار داشته و تعداد بلیت‌های مهمانش نیز ۴۸۷ بلیت بوده است. مجموع فروش این نمایش طی ۲۰ نوبت اجرا ۲۱۳ میلیون و ۳۹۰ هزار ریال اعلام شده است.

نمایش دیگر تالار هنر با عنوان "شاپرک‌ها در خیابان" به کارگردانی ناصر آویژه نیز هفته گذشته ۶۸۱ تماشاگر داشته است. در مجموع ۱۸ اجرایی که این نمایش پشت سر گذاشته ۱۹۹۵ تماشاگر داشته است. آمار بلیت‌های این نمایش نشان می‌دهد ۶۹۵ بلیت تمام بها، ۲۸۵ بلیت نیم بها، ۳۰۴ بلیت تخفیف دار و ۷۱۱ بلیت میهمان برایش ارائه شده است. این نمایش تا ۲۰ مهرماه به فروش ۱۹۱ میلیون و ۷۹۰ هزار ریال رسیده است.

خانه ای درسکوت آبان ماه به صحنه می‌رود

شیوا مکی نیان از جمله بازیگران با سابقه تئاتر است که در سال های اخیر اجراهای موفقی با مهدی مشهور در خارج از کشور مثل نمایش «در» داشته است.

شیوا مکی‌نیان فارغ التحصیل کارشناسی ارشد نمایش از دانشکده تربیت مدرس؛ بازیگر و کارگردان متین و توانای تئاتر، سالهاست که در این حوزه در تئاتر و تلویزیون فعالیت می کند.اوعضو هیات امنای انجمن نمایش استان اصفهان، مدیرگروه تئاتر تجربه نو، داور جشنواره تئاتر آموزشگاه‌های کشور، داور جشنواره تئاتر خیابانی در اصفهان و عضو هیات تحریریه بولتن رپرتوار فصلی تئاتر اصفهان بوده است.

مکی نیان با گروه‌های مختلف نمایش حضورهای موفق بین المللی نظیر حضور در جشنواره بین المللی تئاتر جاده ابریشم با نمایش سرخ آب، حضور در جشنواره بین المللی شبهای سفید با نمایش اترار نامه، حضور در جشنواره بین المللی تئاتر در تئاتر روهر آلمان با نمایش دایره گچی قفقازی تولید مشترک ایران و آلمان داشته است .

مکی نیان در گفت وگو با ایران تئاتر در باره کارهای جدیدش می گوید: در اوایل آبان ماه برای اجرای نمایش «خانه ای در سکوت» به کانادا می رویم و در بازگشت قرار است نمایش در تهران به صحنه برود.

وی در باره ویژگی های نمایش گفت: من در این نمایش نقش شیوا را بازی می کنم.

این نمایش به زبان فرانسه و انگلیسی در خارج از کشور من جمله آونینون اجرا شده است. نمایش کم دیالوگ و بیشتر متکی به حرکت و اکت است. در این نمایش قصه زن و مردی روایت می شود که مثل تمام زندگی ها دارای چالش های زیادی هستند. نمایش اثری مدرن در باره آدم های امروز سراسر دنیا است و مضمونی جهان شمول دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بسته تئاتر اخبار تئاتر نمایش نشانه ها فرهاد قائمیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ستاد خبری بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، فرهاد قائمیان در نشست خبری تشریح برنامه‌های این دوره از جشنواره امام رضا(ع) و چله رضوی که امروز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت‌ماه در محل باغ هنرهای زیبای تهران برگزار شد، اظهارکرد: در مدیریت جدیدی که برای بنیاد امام رضا(ع) انجام‌گرفته رویکردهای متفاوتی اجرایی‌ شده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها مردمی‌کردن جشنواره‌های رضوی است؛ رویکردی که در دوره‌های قبلی هم مورد توجه بود ولی در این دوره تلاش شده است تا فرهنگ رضوی بیشتر در بین جامعه رواج پیدا کند.

وی با بیان این که از بدو انتخابم در جشنواره امام رضا(ع) سعی کردم بلافاصله شوراهای سیاستگذاری جشنواره‌های مختلف را راه‌اندازی کنم، ادامه داد: در این زمینه توجه به روستاها و شهرهای مختلف کشور یکی از رویکردهای جدید ما بود.

مدیر بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) ابرازکرد: اعتراف می‌کنم که در بخش روستایی و عشایری که در حوزه تئاتر و سرود متمرکز بود شاهد اتفاقات حیرت‌آوری بودم که سبب شد تمام مردم، روستای «کردر» را در اختیار هنرمندان و مخاطبان جشنواره قرار دهند و تلاش کنند در بهترین شکل ممکن میزبان شایسته‌ای صورت پذیرد؛ شرایطی که در محیطی سرشار از الطاف رضوی اتفاقات شگفت‌انگیز و ارزشمندی را رقم زد که برایم مثال‌زدنی بود. شرایطی که اصلا قابل مقایسه با جشنواره‌های ملی ما نیست و افتخار می‌کنم که در یک روستا شاهد بهترین و موثرترین رویدادها بودم.

وی در ادامه صحبت‌های خود ضمن ارائه توضیحاتی از روند برگزاری جشنواره‌های تئاتر رضوی و دیگر رویدادها، اظهار کرد: در این دوره از جشنواره سعی کردیم ماجرا را به سمتی هدایت کنیم که آثار راه‌یافته به بخش نهایی در شهرهای مختلف به مخاطبان ارائه شود.

قائمیان در ادامه این نشست خبری ضمن ارائه توضیحاتی درباره بخش هنرهای تجسمی و سرود جشنواره امام رضا(ع) گفت: در تدارک برگزاری نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام هستیم و امیدوارم هنرمندان عزیزمان در این عرصه افتخارآمیز باشند و بتوانیم شاهد برگزاری یک رویداد مهم باشیم.

وی بیان کرد: در این مسیر رویدادهایی همچون جشنواره «آوای رضوی»، «سرود رضوی» و رویدادهای مختلف دیگر را داریم و امیدوارم دربرگیرنده نتایج مطلوبی باشند

دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) ادامه داد: ما در فضای تولید هم کار دیگری انجام دادیم که در این راستا یک آلبوم موسیقی ویژه «موسیقی رضوی» در قالب تولید هشت قطعه با هشت گویش ملی در زبان‌های مختلف پیش روی مخاطبان قرار داده می‌شود. این آلبوم در آستانه میلاد حضرت امام هشتم(ع) پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

وی درباره برگزاری نمایشگاه خوشنویسی جهان اسلام نیز گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته، آثار هنرمندان بین‌المللی دریافت و در قالب یک نمایشگاه ویژه که در تهران و مشهد برگزار می‌شود پیش روی مخاطبان قرار داده خواهد شد.

قائمیان درباره جایزه ویژه «غزه» جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) هم بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده، جایزه ویژه «غزه» جشنواره امام رضا(ع) در قالب بخش گرافیک برگزار می‌شود و به زودی نیز جزئیات آن اعلام خواهد شد.

در ادامه زمانی مدیر اجرایی جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) و رفایی مشاور راهبردی جشنواره‌های رضوی توضیحاتی را درباره بخش‌های مختلف بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) که پیش‌تر در نشست‌های رسانه‌ای رویدادهای مختلف درباره آن توضیحات مشروح داده شده بود، ارائه دادند.

اجرای چند اثر نمایشی مختلف در تهران و استان‌های مختلف، تجلیل از هنرمندان برگزیده عرصه فرهنگ رضوی، برگزاری محفل‌های شعری مختلف، اجتماع بزرگ شاعران آذری زبان، میزبانی از رویداد شعر عربی در استان خوزستان، برگزاری اختتامیه شعر فارسی در کرمان، اجرای چندین برنامه نمایشی محیطی در ایام برگزاری جشنواره به میزبانی مشهد و دیگر شهرهای کشور، اجرای موسیقی مقامی برای عموم مردم در جهت مردمی‌سازی برنامه‌های جشنواره در بستر تولیدات، پیگیری برای دعوت از هنرمندان کشورهای لبنان، عربستان، عراق و پاکستان برای شرکت در یک نمایشگاه بین‌المللی خوشنویسی و تلاش برای توسعه جشنواره در حوزه دانشگاهی در راستای برگزاری دوره‌های بعدی جشنواره امام رضا(ع) در زمره مهم‌ترین سرفصل‌های مطرح شده این نشست بود.

مدیر عامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) تاکید کرد:حرکت بنیاد امام رضا(ع) به سمت خروجی‌محور شدن جشنواره‌های رضوی/ امسال نخستین طلیعه رویکرد جدید جشنواره امام رضا(ع) است

مدیر عامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) از حرکت بنیاد امام رضا(ع) به سمت خروجی‌محور شدن جشنواره‌های رضوی خبر داد و گفت: امسال نخستین طلیعه رویکرد جدید جشنواره امام رضا(ع) است.

مرتضی سعیدی زاده در نشست خبری تشریح برنامه‌های این دوره از جشنواره امام رضا(ع) و چله رضوی که امروز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت‌ماه در محل باغ هنرهای زیبای تهران برگزار شد، اظهارکرد: تلاش همکاران ما در دبیرخانه جشنواره، حرکت این تورنمنت فرهنگی و هنری در مسیر خروجی محور کردن آثار برای استفاده بیشتر عموم مردم است.

وی با اشاره به فعالیت تارنمای «پنجره فولاد» به عنوان درگاه ارائه تولیدات رضوی و نمایش محصولات جشنواره امام رضا(ع) بیان کرد: ما در بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در قالب جشنواره‌های رضوی با سبقه‌ای بیست ساله‌، رویکرد محتوا محور شدن محصولات رضوی را در دستور کار قرار دادیم.

مدیر عامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) همچنین به سلسله جلسات کارشناسی پیرامون بخش‌های مختلف جشنواره امام رضا(ع) در طی سال اشاره کرد و افزود: در این مسیر اصحاب فرهنگ و هنر به صورت مستمر در شورای سیاستگذاری و دبیرخانه جشنواره نقش پررنگ دارند و یکی از مهم‌ترین رویکردهای ما نیز استفاده از هنرمندان شاخصی همچون استاد قائمیان، استاد نجابتی، استاد شرافت، استاد نادری، استاد محمدحسین لطیفی و... بوده است

۵ میلیارد تومان اعتبار حمایتی

وی با بیان این که امسال پنج میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از تولیدات فاخر حوزه هنرهای نمایشی و تئاتر و همچنین هنرهای تجسمی ختصاص داده شده است، اضافه کرد: جریان هنر بدون حمایت و نقش آفرینی مالی و منابع لطف چندانی ندارد و امسال نیز منابع خوبی در این زمینه تعریف کرده‌ایم.

سعیدی‌زاده توجه به برگزاری کارگروه‌های آموزشی را از دیگر فعالیت‌های این دوره دانست و گفت: این نگاه سبب ارتقای هنرمندان در بخش‌های مختلف می‌شود و در همین راستا مداخله فرایندی این دوره‌ها را با اساتید اهل فن شکل داده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه چهار کارگاه آموزشی در اعتاب مقدسه برگزار شده است، یادآورشد: سال گذشته سه کارگاه ملی در حوزه پرچم و کتیبه داشتیم که جمعا ۲۵۰ نفر در این کارگاه‌ها شرکت کردند.

مدیر عامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) استفاده از ظرفیت‌های مردمی را از دیگر برنامه‌های این جشنواره برشمرد و اعلام کرد: به عنوان مثال کانون هنر شیعی در زمینه گرافیک در دوسال پیاپی به عنوان دبیرخانه تخصصی گرافیک با جشنواره همکاری دارند. انجمن خوشنویسان و دارالکتابه مرکز طبع و نشر قرآن کریم نیز ظرفیت بزرگی را در حوزه خوشنویسی برای جشنواره به ارمغان آوردند.

وی با اشاره به تعامل و مشارکت بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) با دستگاه‌های تخصصی است، عنوان کرد: بیش از ۱۵ نهاد تخصصی اعم از وزارتخانه‌ها، آستان‌های مقدس عتبات و دیگر نهادها و سایر مراکز با جشنواره امسال همکاری داشته‌اند.

برگزاری ۵۰۰ رویداد قرهنگی در کشور

سعیدی‌زاده با بیان این که امسال بالغ بر ۵۰۰ رویداد فرهنگی در جریان جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود، ادامه داد: در همین راستا در اردیبهشت ماه امسال، ۴۵ گروه نمایشی بیش از ۴۵۰ تئاتر فاخر را در حوزه رضوی به اجرا خواهند گذاشت.

وی همچنین ابرازامیدواری کرد: جشنواره امام رضا(ع) در سه الی چهار سال آینده به عنوان حرفه‌ای ترین جشنواره دینی کشور تثبیت شود.

مدیر عامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) با تاکید بر اینکه دوره بیستم دوره گذار این جشنواره بود و امسال اولین طلیعه رویکرد جدید جشنواره بین المللی امام رضا(ع) است، افزود: در افق پنج ساله جشنواره امام رضا(ع) با دهه فجر تلاقی پیدا می‌کند و امیدواریم در فضای تولیدات حرفه‌ای و بهره مندی جامعه از آثار، اتفاقات خوبی را در این زمینه شاهد باشیم. برای جشنواره بیست و دوم نیز که از اکنون فعالیتهای خودش را آغاز کرده است امیدواریم جنبه بین‌المللی بودنش را پر رنگ تر از قبل ادامه دهیم.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898810

دیگر خبرها

  • فراموشی و آلزایمر روی صحنه تئاتر
  • فرهاد قائمیان: تبعات منفی فرسودگی جمعیت برای جامعه مخرب است
  • «دروغ پارلمانی» در پردیس شهرزاد بازگو شد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • سی و پنج سال پیش دچار جادوی تئاتر شدم/شمع شب چراغ روشن شد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!
  • ۶ سال زندگی با «در انتظار گودو»!/ بازی با زمان بر صحنه تئاتر
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • نمایش «آلاء» به تونس می‌رود