Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@23:15:38 GMT

راهی برای درمان زنبور گزیدگی

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۷۰۵۵

راهی برای درمان زنبور گزیدگی


حتما هریک از شما بالاخره روزی دچار زنبور گزیدگی می‌شوید که باید آن را درمان کنید. گزیدگی زنبور و نیش زنبور دردی دارد که شاید در لحظه زیاد باشد، اما می‌توانید زود درمانش کنید و مانع از عوارض دیگرش مثل ورم زیاد و خارش و سوزش روز‌های بعد شوید. البته این برای کسانی است که به زنبور حساسیت ندارند که اگر خدای ناکرده اینطور باشد باید سریعتر به اورژانس و بیمارستان منتقل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر به محض گزیدن زنبور نشانه‌های زیر را داشتید حتما به اورژانس زنگ بزنید. تنگی نفس گسترش قرمزی و التهاب به جا‌های دیگر بدن عدم توانایی قورت دادن آب دهان و خفگی سرگیجه و عدم تعادل در ایستادن ضربان قلب بالا کاهش یکباره فشار خون این‌ها نشانه‌های خطرناک حساسیت به زنبور است در اولین فرصت آنتی هیستامین بخورید و فورا به بیمارستان منتقل شوید. اگر این عوارض را نداشتید یعنی به زنبور حساسیت ندارید و می‌توانید به راحتی خودتان با چند درمان خانگی مانع از ورم و یا درد و قرمزی آن شوید. اگر زنبوری که شما را گزیده زنبور عسل بوده سعی کنید

خیلی سریع نیش آن را بیرون بیاورید. می‌توانید از روش قدیمی‌ها استفاده کنید و جای گزیدگی را بمکید و تف کنید. بعد از گزیدگی اگر جوش شیرین در دسترس دارید کمی با آب مخلوط کنید و روی جای گزیدگی بگذارید این کار درد شما را کم می‌کند در غیر این صورت یخ هم مسکن خوبی برای از بین بردن سوزش ناشی از نیش زنبور است.

خمیر دندان ممکن است در لحظه اول بیشتر بسوزاند، اما دردش را زودتر آرام می‌کند. هر ۵ ساعت خمیردندان را دوباره بزنید تا جای گزیدگی را بهبود ببخشد. ترکیب سرکه سیب و جوش شیرین: این ترکیب هم خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و برای از بین بردن عفونت احتمالی بسیار مفید است. ممکن است کمی حس سوزش داشته باشد.

پیاز رنده شده و یا خود پیاز نصف شده را روی جای نیش زنبور بگذارید تا بماند سوزش اولیه آن به ورم نکردنش می‌ارزد. روی جای گزیدگی عسل بمالید تا دردش آرام شود و مانع از ورم زیاد شود. سیب‌زمینی را نصف کنید و روی جای گزیدگی زنبور بمالید. این کار درد و سوزش آن را کم می‌کند و باعث می‌شود جای گزیدگی زودتر خوب شود.

جعفری تازه را له کنید و روی جای نیش بگذارید. گام اول این است که بلافاصله نیش حشرات را از پوست خارج کنیم. فقط چند ثانیه طول میکشد که سم مضر زنبور وارد بدن شود. نیش حشرات را با یک موچین خارج کرده سپس باید آن ناحیه را با صابون ضدعفونی و با آب بشوئید. بعد از خشک کردن پماد ضد عفونی کننده بزنید.

همچنین می‌توانید لوسیون کالامین برای کاهش خارش و تورم استفاده کنید یخ گام بعدی کمپرس یخ بر روی منطقه آسیب دیده برای رهایی از درد است. دمای سرد التهاب را کاهش داده و همچنین به کاهش درد و تورم کمک میکند. تکه‌های یخ رادر پارچه نازک قرارداده و ببندید و در منطقه آسیب دیده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نگه دارید.

هر چند ساعت تا زمان بهبودی این کار را انجام دهید همچنین می‌توانید یک بطری آب سرد در منطقه آسیب دیده نگه دارید. توجه: هرگز یخ را به طور مستقیم بر روی پوست، قرا رندهید جوش شیرین جوش شیرین یک محصول قلیایی است که به خنثی کردن سم اسیدی، کمک میکند و در نتیجه درد.

خارش و تورم زودتر التیام میابد ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین را با کمی آب ترکیب کرده تا خمیر شود. سپس در محل گزش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید. منطقه را با آب ولرم بشویید. اگر ناراحتی همچنان ادامه دارد، بعد از چند ساعت دوباره تکرار کنید. عنبر سائل یکی دیگر از درمان‌های طبیعی موثر برای نیش زنبور عسل.

عنبر سائل است. با توجه به خواص ضد التهابی و قابض آن، آبه کاهش خارش، درد و تورم کمک میکند. در منطقه آسیب دیده قرار داده تا خشک شود در صورت نیاز دوباره تکرار کنید سرکه سیب سرکه سیب همچنین به خنثی سازی اسید در زهر کمک می‌کند. درد و خارش و تورم را کاهش می‌دهد.

یک توپ پنبه‌ای را در سرکه سیب خالص فروکرده و بمدت ۱۰ دقیقه نگه دارید و در صورت نیاز دوباره تکرار کنید. اگر سرکه سیب نداشته باشید، می‌توانید از سرکه سفید استفاده کنید. عسل عسل یکی دیگر از درمان خوب برای نیش زنبور عسل است. این خطر ابتلا به عفونت را کاهش می‌دهد. عسل را در منطقه آسیب دیده.

زده و بگذارید خشک شود سپس با آب گرم بشوئید. هر روز چند بار این کار را انجام دهید. همچنین می‌توانید مقدار مساوی از عسل و زردچوبه را مخلوط کنید. در منطقه آسیب دیده، چند بار در روز به مدت چند روز بمالید ژل آلوئه ورا ژل آلوئه ورا یکی دیگر از درمان خوب برای نیش زنبور عسل است.

خواص تسکین دهنده و ضد التهاب آن به کم شدن درد، تورم و خارش کمک میکند. برگ آلوئه ورا، را شسته و به کمک چاقو باز کرده و ژل از آن استخراج میکنیم در منطقه آسیب دیده چند بار در روز به مدت چند روز بزنید نعناع این گیاه محل نیش زنبور عسل را ضدعفونی کرده و خارش را از بین می‌برد.

خواص ضد التهابی و ضد درد آن به کاهش درد، تورم و التهاب کمک میکند ۱ یا ۲ قطره از اسانس نعناع را به طور مستقیم در محل گزش چند بار در روز بزنید. اگر دارای پوست حساس هستید، مخلوطی از روغن حامل مانند روغن نارگیل و یا روغن زیتون استفاده کنید یا آب برگ نعناع تازه را استخراج کنید و آن را بر روی منطقه آسیب دیده بزنید.   منبع: ایران ناز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زنبور گزیدگی تورم خارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

کد خبر 849437 منبع: ایسنا برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم استان اردبیل سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • ماجرای عجیب بار الکتریکی گل ها و زنبور عسل (فیلم)
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  •  40 سال چشم به راهی
  • زنبور سرخ یا همان زنبور گاوی خودمان! (عکس)