Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان رضوی گفت: ۶ هزار کودک مبتلا به سوء تغذیه در خراسان رضوی چشم انتظار حمایت های دولتی و مردم هستند.

به گزارش قدس آنلاین ، مهدی حسین پور صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ده هزار و ۸۵۰ کودک زیر ۶ سال مبتلا به سوءتغذیه در خراسان رضوی شناسایی شده اند که باتوجه به محدودیت سرانه حمایت غذایی از این افراد فقط چهار هزار و ۸۵۰ کودک مورد حمایت قرار دارند و۶  هزار نفر دیگر چشم انتظار حمایت های دولتی ومردمی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود:اکنون ۶ هزار کودک نیازمند مبتلا به سوء تغذیه، فاقد حمایت غذایی هستند که امیدواریم با حمایت های دولت و تامین بودجه لازم و نیز مشارکت افراد نوع دوست و نیکوکار شاهد حمایت از این تعداد کودک در استان باشیم. 

سرپرست معاونت حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان رضوی ادامه داد:در طرح همسفره حمایت غذایی از کودکان و زنان شیرده و باردار نیازمند، همکاری سه جانبه ای وجود دارد که دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت شناسایی و معرفی افراد نیازمند مشمول طرح و این نهاد حمایت غذایی از این افراد را عهده دار است. 

وی گفت: با فروشگاه هایی برای اهدای سبد کالا به مشمولین این طرحها قرارداد های لازم منعقد شده و مراکز طرف قرداد متناسب با نیاز کودکان یا زنان شیرده و باردار اقلام خوراکی شامل غلات و پروتئین را به آنان اهدا می کنند. 

حسین پور تاکید کرد: حمایت های غذایی از کودکان و زنان شیرده و باردار نیازمند و جلوگیری از تاثیرات مخرب در روند رشد کودکاندر این طرح مد نظر قرار دارد و در این راستا از چهار هزار و ۸۵۰ کودک زیر شش سال مبتلا به سوء تغذیه و ۱۲۰ زن شیرده و باردار نیازمند حمایت می کند که ماهانه به ازای هر نفر ۹۲ هزار تومان و در مجموع ۴۷۷ میلیون و ۲۴۰ هزار تومان اعتبار هزینه می شود. 

وی بیان کرد:در این طرح مراکز بهداشت روند رشد و افزایش قد و وزن کودکان و زنان شیرده و باردار را هر ماه مورد بررسی قرار می دهد تا اقدامات صورت گرفته در جهت تغذیه آنان فرایند مطلوب خود را داشته باشد.

منبع : مهر

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سوء تغذیه کودکان سوء تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۷۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است

به گزارش قدس آنلاین، ‌ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به کمبود بودجه برای کمک رسانی به افغانستان گفته است که بیش از ۲۴ میلیون فرد در این کشور به کمک نیاز دارند.

در بخشی از گزارش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: نیازهای بیش از ۲۴ میلیون نفر بسیار گسترده و به هم پیوسته است. بسیاری از این نیازها به دلیل ترکیبی از تاثیرات طولانی مدت چندین دهه درگیری، تغییرات اقلیمی و بحران عمیق اقتصادی ایجاد شده‌اند. منابع افغانستان گسترده است، اما مهم این است که راه‌حل‌هایی برای ریشه‌کن شدن‌ همه این نیازها اجرا شود.

«معاون» فردی میانسال که در طول شبانه‌روز با چرخ دستی خود در گوشه‌ای از شهر کابل مشغول تامین مخارج خانواده خویش است می‌گوید که تاکنون هیچ کمکی به دستش نرسیده است.

وی به طلوع‌نیوز گفت: وقتی که کمک‌ها می‌رسند، مسوول کوچه مجبور است آن را میان اقوام و همسایه‌های خود تقسیم کند و تا به حال کمکی به دست ما نرسیده است. اما حتی کسانی‌ که امرار معاش می‌کنند نیز ‌این کمک‌ها را دریافت کرده‌اند.

عبدالظهور مدبر کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: کمک‌های جهانی با توجه به مقیاس و میزان وخامت وضعیت کشور می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد افغانستان ایفا کند.

مسوولان حکومت سرپرست طالبان نیز خواستار کمک‌های سازمان‌های بین المللی برای کاهش فقر در افغانستان شده اند.

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد گفت: درخواست ما از جامعه جهانی و نهادهای کمک‌رسان این است که کمک به مردم افغانستان در ابعاد بشردوستانه و توسعه و زیر ساختی تداوم داشته باشد تا ما فقر را در افغانستان کاهش دهیم.

برنامه جهانی غذا به تازگی گفته است که به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های غذایی بشردوستانه‌ای خود را از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) کاهش می‌دهد و در ماه ژوئن سال جاری میلادی (خرداد-تیر) کمک‌های غذایی بشردوستانه خود را تنها به ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان کاهش می‌دهد و افراد مشمول کسانی‌ خواهند بود که برای زنده ماندن چاره‌ای دیگری جز دریافت این کمک‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم