Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@12:27:40 GMT

220کیلومتر از خط لوله گاز گچساران شست و شو شد

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۸۵۰۲

220کیلومتر از خط لوله گاز گچساران شست و شو شد

گچساران- ایرنا- رئیس اداره خدمات عملیات شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: 220 کیلومتر از خط لوله 42 اینچ انتقال گاز آغار دالان صنعت نفت گچساران با تلاش متخصصان این شرکت به منظور شناسایی نقاط معیوب توسط این شرکت شست و شو (توپکرانی) شد.

بیژن آقایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان شست و شوی خط لوله انتقال گاز به منظور ایمن‎سازی با هماهنگی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و منطقه دالان از خط لوله 42 اینچ انتقال گاز آغار دالان، از کیلومتر 137 تا لخته گیر یکهزارو 600 به طول 170 کیلومتر و از لخته گیر یکهزارو 600 به ایستگاه 2 هزار به طول 50 کیلومتر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ایمن سازی خطوط لوله را از مهمترین اولویت های صنعت نفت ذکر کرد و گفت: این میزان عملیات به منظور تمیز سازی خط 42 اینچ، تعمیرات پالایشگاه دالان و همچنین تعمیر 21 نقطه بالادست این خط انجام گرفت.
آقایی با اشاره به نحوه اجرای این عملیات افزود: پس از آماده سازی و تامین فشار مورد نیاز، شست و شو /توپک/ از سوی منطقه دالان به سوی ایستگاه یکهزارو 600 ارسال شد.
وی ادامه داد: همچنین پس از هماهنگی با منطقه آغاجاری در سریعترین زمان ممکن عملیات شست و شوی دوم از لخته گیر یکهزارو 600 به سوی لخته گیر 2 هزار آغاز شد.
آقایی اظهار داشت: با دریافت نتایج اولیه، نقاط معیوب روی خط لوله شناسایی و عملیات تعمیر نقاط معیوب آغاز شد.
وی تصریح کرد: انجام توپکرانی موجب افزایش ضریب اطمینان انتقال پایدار گاز و تحویل سوخت پاک به مصرف کننده ها می شود.
توپک رانی /شست و شو/ عملیات عبور دادن شی خارجی با فرآیندی خاص از خطوط انتقال نفت و گاز است که با هدف، تمیز کردن شریان های انتقال از رسوبات ایجاد شده، خارج ساختن مایعات، اندازه گیری قطر درونی خطوط لوله، پوشش دادن جدار لوله با مواد ضد خوردگی و بازدید درونی خطوط صورت می گیرد.
میدان گازی دالان در فاصله ۱۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز و فاصله ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر فراشبند قرار دارد.
این میدان دارای تسهیلات سرچاهی، خطوط لوله جریانی، سه مرکز جمع آوری گاز و همچنین پالایشگاه گاز فراشبند است که گاز این پالایشگاه بنا به نیاز می تواند جهت تزریق در میادین نفتی به مناطق نفتخیزجنوب و یا به خط لوله سراسری شرکت ملی گاز ایران ارسال شود.
2082/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد انرژي و نيرو شركت نفت و گاز گچساران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط لوله گاز ، مهم‌ترین طرح ایران و پاکستان در حوزه انرژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد امیرآبادی فرآهانی افزود:موضوع انتقال گاز ازسوی وزرای نفت ایران و پاکستان مورد بررسی قرار گرفته و طرف پاکستانی اعلام کرده؛ در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف جهت تسریع برای اجرای خط لوله گاز صلح هستند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور،  احیای موضوع خط لوله صلح انتقال گاز به پاکستان مدنظر دولت می باشد، تصریح کرد: اگرچه طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال گذشته طراحی و اجرا شده و ایران به تعهدات خود در این زمینه عمل کرده و حتی لوله گاز را تا مرز پاکستان کشیده، اما این کشور هنوز تعهدات خود را انجام نداده است.

وی ادامه داد: در روز نخست سفر رئیس‌جمهور به پاکستان، موضوع انتقال گاز ازسوی وزرای نفت دو کشور مورد بررسی قرار گرفت و طرف پاکستانی اعلام کرد؛ برای تسریع در اجرای خط لوله صلح در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف هستند.

امیرآبادی‌فراهانی مهم‌ترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور را، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان دانست و گفت: به‌یقین اگر دولت پاکستان موضوع گاز طبیعی را از طریق ایران به کشورش برساند، رضایتمندی خوبی را در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد داد چراکه تامین گاز آن‌ها از طریق (ال.پی.جی) است و بسیار گران تمام می‌شود و این خط لوله صلح می‌تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید باشد.

این نماینده مجلس اظهار کرد: پیشنهاداتی برای عملیاتی کردن این خط لوله وجود دارد، اما برخی کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت‌هایی در این مورد دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آنها منافع مشترک دو ملت را مد نظر قرار دهد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزیر نفت پاکستان نیز پس از نشست دیروز اعلام کرد، فرصت‌های خیره‌کننده‌ای میان دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد و ایران و پاکستان به همکاری‌های خود برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

دیگر خبرها

  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت
  • کشف بیش از ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت!
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی
  • جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق
  • ۳ هزار کیلومتر از شبکه و خطوط انتقال آب لرستان نیازمند اصلاح و بهسازی است
  • خط لوله گاز ، مهم‌ترین طرح ایران و پاکستان در حوزه انرژی
  • شکستگی لوله انتقال آب زاینده‌رود به کاشان تخریب غیرعمد بود
  • عملیات ترمیم خط لوله انتقال آب از زاینده رود به کاشان
  • ۳ هزار کیلومتر از خطوط انتقال آب لرستان نیازمند بهسازی است