Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: زائرین اربعین حسینی قبل از عزیمت به کشور عراق واکسن آنفلوانزا را تلقیح کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید مهدی حسینی‌زاده اظهار کرد:  آنفلوانزا یک بیماری ویروسی حاد دستگاه فوقانی و تحتانی است که در اثر عفونت با ویروس مولد آنفلوانزا ایجاد می‌شود و در هر سنی می‌تواند افراد را مبتلا سازد که واکسیناسیون مهمترین روش برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا و عوارض آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی، تنفسی مزمن مانند آسم، نارسایی کلیه، نارسایی‌های کبدی، سرطان، افراد در حال شیمی‌درمانی، مبتلایان به دیابت پیشرفته و کنترل نشده، بیماران مبتلا به اختلالات خونی، تمام افرادی که تحت درمان طولانی مدت با آسپرین هستند، افراد بالای 50 سال، کودکان 6 ماه تا 59 ماه و  خانم‌های بارداری که سه ماهه دوم و سوم حاملگی آنان مقارن با فصل شیوع آنفلوانزا است، گروه‌های در معرض ابتلا به فرم شدید بیماری آنفلوانزا هستند که توصیه می‌شود قبل از خروج از کشور واکسن آنفلوانزای فصلی را تلقیح کنند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: این افراد بیشتر در معرض ابتلا به اشکال شدید آنفلوانزا هستند و بنابراین توصیه می‌شود واکسن آنفلوانزا را قبل از فرا رسیدن شروع فصل سرما و افزایش شیوع بیماری دریافت کنند و به همین دلیل نیز تزریق واکسن برای زائران به خصوص گروه پرخطر اهمیت فوق العاده‌ای دارد.

وی در ادامه به علائم این بیماری اشاره کرد و گفت: تب، سردرد، درد عضلانی، تعریق، آبریزش بینی، گلو درد، سرفه خشک و گاهی علائم گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال از مهمترین علائم ابتلا به بیماری آنفلوآنزااست.

حسینی‌زاده اظهار کرد: رعایت نکات بهداشتی از قبیل شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه اهمیت زیادی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری دارد و چنانچه فردی دچار علائم آنفلوانزا شد، باید بلافاصله به پزشک مراجعه و دستورات درمانی پزشک مانند استراحت کافی، تغذیه مناسب و استفاده از مایعات را رعایت و تا زمان بهبودی و رفع علایم از تماس نزدیک با افراد و ورود به اماکن سربسته و شلوغ خودداریکند.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آنفلوآنزا اربعین 97 منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)