Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران یزد گفت: سالانه 200 هزار نفر در این استان در زمینه نحوه مقابله با حوادث مختلف از جمله زلزله ، سیل و توفان آموزش می بییند.

هادی هادی‌نسب روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی آمادگی و مقابله با حوادث طبیعی و مترقبه استان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش، آگاهی و ارتقای سطح دانش عمومی، نقش اساسی در کاهش خسارات ناشی از حوادث دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: با آموزش می ‌توانیم خسارت ‌ها و تلفات ناشی از بحران ‌ها را کاهش دهیم و در برخی موارد نیز با آموزش صحیح از بسیاری بحران‌ ها و حوادث خطرآفرین جلوگیری می ‌شود.
هادی نسب یادآور شد: استان یزد در سال 95 به عنوان پایلوت آموزشی با دستور وزیر کشور برای برنامه ریزی و اولویت بخشی به مباحث آموزشی مدیریت بحران انتخاب شد ، برهمین اساس استان اقدام به تهیه و تدوین سند آموزش و مانورهای عملیاتی مدیریت بحران نمود.
وی افزود: بدلیل موفقیت استان در این زمینه سند یاد شده در چند استان کشور در حال اجراست.
هادی نسب با بیان اینکه آموزش ‌ها باید کاربردی و اثربخش باشد ادامه داد: مدیریت بحران استان توجه ویژه ‌ای به برگزاری مانورها داریم تا نکات آموزشی داده‌شده در عمل نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.
در کارگاه یاد شده با حضور کارشناسان رابطین آموزشی دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
برپایی کارگاه یاد شده هدف ارتقای سطح آموزشی شرکت کنندگان اعلام شد.
2088/ 6197

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران آموزش يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۹۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد

شهریار مرشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقا بهره وری عوامل کشاورزی استان طرح جهاد میدانی محققان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پژوهشکده میگوی کشور در راستای عملیاتی کردن شعار سال و باهدف اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید، بهبود کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و حفاظت و احیا و بهره برداری از منابع پایه در سطح استان با حضور ۲۷ محقق معین اجرا می‌شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوشهر و دبیر اجرایی طرح افزود: در این طرح با ابلاغیه ریاست سازمان به واحدهای تابعه برای ارائه اولویت‌های محصولی -موضوعی، مسائل مبتلا بر اساس سیاست‌های ملی و اولویت‌های استانی مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: سپس اولویت‌های زیر بخشی و محصولی و موضوعی واحدهای اجرایی بررسی و تعیین اولویت و سپس طبق زمانبندی مشخص شده برای اجرای طرح برای اعزام محققان کارگاه‌های حل مساله در مزرعه با رویکرد تسهیلگری و به کارگیری روش‌های مشارکتی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی گفت: در تقویم آموزشی ترویجی طرح حداقل ۳۷ کارگاه آموزشی ترویجی حل مساله در مزرعه تشکیل که بیشترین کارگاه‌ها (۱۵ کارگاه) در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

مرشدی بیان کرد: در اجرای این طرح همه ذی نفعان بخش کشاورزی (محققان، مروجان، کشاورزان، کارشناسان، …) مشارکت دارند.

کد خبر 6098305

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد