Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-19@10:10:22 GMT

مديرعامل جديد سنگ آهن بافق معرفي شد

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۹۲۶۱

مديرعامل جديد سنگ آهن بافق معرفي شد

خبرگزاري آريا - يزد- ايرنا- مدير عامل جديد شرکت سنگ آهن مرکزي ايران- بافق روز چهارشنبه در مراسمي با حضور جمعي از مسوولان کشوري، استاني و محلي معرفي شد.

به گزارش ايرنا نماينده مردم ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مهريز در مجلس شوراي اسلامي در اين مراسم با قدرداني از تلاشهاي مديرعامل قبلي گفت: مسير رشد و توسعه بافق در حال تغيير است و در آينده نزديک به قطب صنعتي و معدني کشور تبديل مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدرضا صباغيان بافقي افزود: نمود رشد، توسعه و پيشرفت همه جانبه در عرصه تبديل شدن به منطقه صنعتي، احداث کارخانه هاي جوار معدني از جمله گندله سازي است که رشد خوبي دارد.
وي، گندله سازي و کارخانه آگلومراسيون را از مهمترين طرح هاي جوار معدني دانست و بيان کرد: اين واحدها از سوي شرکت سنگ آهن مرکزي ايران- بافق در دست ساخت است.
رئيس مجمع نمايندگان استان يزد يادآور شد: مراحل اجرايي برخي از اين طرح ها مانند آلگومراسيون به اتمام رسيده و بقيه نيز با آهنگي پر شتاب در دست اقدام است.
نماينده حوزه انتخابيه مهريز در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان کرد: اين طرح هاي جوار معدني و همچنين طرح گندله سازي بخش خصوصي، خوراک 2 کارخانه فولاد سازي بافق را تامين مي کند.
اين نماينده مجلس تصريح کرد: طرحهاي جوار معدني در بافق با هدف جلوگيري از خام فروشي سنگ آهن و ارزش افزوده آن اجرايي شده و سنگ آهن در همين شهرستان به انواع مختلف آهن و فولاد در کارخانه هاي ذکر شده، تبديل مي شود.
همچنين امام جمعه و فرماندار بافق نيز در خصوص معرفي بيشتر ظرفيت هاي اين شهرستان از جمله قرار گرفتن در مسير پنج راه ريلي کشور، توليد خرما و پسته و جاذبه هاي گردشگري و مناطق بوم گردي سخنراني کردند.
در پايان ضمن قدرداني از زحمات چهار ساله مديرعامل قبلي، علي اکبر رحيمي به عنوان مديرعامل جديد شرکت سنگ آن مرکزي ايران- بافق معرفي شد.
محمد جواد عسکري مديرعامل پيشين در صندوق بازنشستگان فولاد کشور بسمت مدير عامل اين شرکت منصوب شده است.
71.5 درصد شرکت سنگ آهن مرکزي بافق متعلق به صندوق ياد شده و 18.5 درصد همچنان در مالکيت دولت باقي مانده است.
بيش از پنج هزار و 600 نفر در شرکت سنگ آهن مرکزي ايران- بافق به کار اشتغال دارند که با احتساب افراد خانواده و کارکنان بازنشسته بيش از 75 درصد جمعيت شهرستان بافق به نوعي وابسته به اين شرکت هستند.
شهرستان بافق را گنجينه معادن ايران مي دانند و سنگ آهن، سرب، روي، فسفات آسفوردي، اورانيوم و سنگ هاي تزئيني از جمله مهمترين معدن هاي اين شهرستان به شمار مي آيد.
مرکز شهرستان 50 هزار نفري بافق در فاصله 110 کيلومتري جنوب شرقي يزد قرار دارد.
7543/ 6197
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع دستی خراسان جنوبی هنری است به گستردگی ایران

ذاکریان مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان گفت: هنر پارچه بافی هنری بود که به استان‌های مختلف و سفره‌ایی بود به گستردگی ایران، چون در استان‌های دیگر مانند اصفهان، هرمزگان، سیستان بلوچستان و فارس برای آموزش می‌رفتیم تا آنها نیز از این هنر دست بهره‌مند شوند و درآمدزایی صورت گیرد.

 او افزود: در سال ۱۳۸۳ به عنوان مدیرعامل شرکت تعاونی روستای خراشاد معرفی شدم و هنر منسوخ شده پارچه بافی را که به دست بانوان هنرمند خراشاد درست می‌شد را احیا کردم.

ذاکریان ادامه داد: ابتدا پیشنهاد در این خصوص مورد تمسخر قرار گرفت و تنها ۴ خانم بودند که در این هنر فعالیت می‌کردند ولی طوری شد که به ۴ نسل بعد انتقال و در آن زمان ۷۵ نفر و در حال حاضر ۳۰۳ نفر در این حوزه مشغول به کار هستند.

مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان اظهار کرد: بدلیل احیاء هنر منسوخ شدة پارچه بافی سنتی و تولید انبوه حوله‌های دست بافت و ایجاد اشتغال برای زنان منطقه و معکوس کردن روند مهاجرت در روستای خراشاد، در سال ۱۳۸۷ به عنوان نخستین روستای هدف صنایع دستی کشور از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور معرفی شد و در سال ۱۳۹۶ حوله بافی خراشاد ثبت ملی شد.

او تصریح کرد: پس از ثبت ملی و جدی شدن مساله جهانی شدن این روستا، همدلی بین مردم بیشتر شد و هرکس به اندازه توان، پای کار آمد و در اوایل آذر ماه ۱۳۹۷ با همکاری مردم و مسئولین این روستا ثبت جهانی شد. 

ذاکریان گفت: تاکنون مسئولین این شرکت توانسته‌اند با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نسبت به برگزار کلاس‌های آموزشی پارچه بافی در سطح استان و کشور و ترویج این هنر در منطقه اقدام کند که با توجه به خشکسالی‌های متمادی در خراسان جنوبی و کاهش امکان فعالیت زارعی و باغی برای کشاورزان این استان، درآمد‌های حاصل از پارچه بافی توانست کمک شایانی به اقتصاد روستائیان فعال در این زمینه کند. 

 مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان اظهار کرد: میراث فرهنگی خراسان جنوبی مرکزی را که مال دوران قاجاریه است را در اختیار ما قرار داده و در این مرکز بیش از ۲ هزار نفر آموزش دیدند و مشغول به کار هستند و زمانی که این هنر منسوخ شده احیا شد روستای خراشاد نیز جهانی شد و باعث ایجاد اشتغال پایداری شد.

او بیان کرد: این هنر نیز به خانم‌های زندانی آموزش داده می‌شود و ۲۷ نفر تاکنون آموزش دیده‌اند و زمانی که دوره‌ی بند آنها تمام شود و به منزل بازگردند هنری نیز برای زندگی و معیشت خود می‌توانند کسب کنند.

 ذاکریان اظهار کرد: با این فضای سنتی که میراث فرهنگی در اختیار گذاشته است محصولات نیز به خارج کشور کشیده شد چرا که گردشگرانی که بازدیدی داشتند خریدی نیز می‌کردند و مجموعه ما آموزش، تولید و تقدیر را با هم دارد و لذا صفر تا صد کار را خودمان انجام می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان تصریح کرد: حدود ۶ یا ۷ سال است که به کشور ایتالیا شال و کیف می‌فرستیم و برای آلمان، فرانسه، اتریش و اسپانیا و حتی کشور‌های مختلف محصولاتی فرستاده می‌شود.

او بیان کرد: صبر باید وجود داشته باشد چرا که ابتدای هر کاری سختی ولی به مرور زمان تجربه کسب شده باعث به دست‌آوردن موفقیت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مدیرعامل جدید خبرگزاری دانشجو معرفی شد
  • مديرعامل جدید خبرگزاری دانشجو معرفی شد
  • آمادگی شهرستان‌های بافق و بهاباد برای مدیریت سیلاب
  • آغاز ساخت خط انتقال آب به شهرستان بندرخمیر
  • کمک ۵۰ میلیون تومانی خیر بافقی به آزادی زندانیان غیر عمد
  • تشریح مصوبات شورای تأمین استان درخصوص سنگ آهن مرکزی ایران-بافق 
  • تشریح مصوبات شورای تأمین استان یزد در خصوص سنگ آهن مرکزی ایران-بافق
  • انتصاب جدید در صنعت برق/ مدیرعامل مدیریت شبکه برق منصوب شد
  • صنایع دستی خراسان جنوبی هنری است به گستردگی ایران
  • مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران منصوب شد