Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@19:23:33 GMT

خانه های افزون بر هفت هزار روستای کشور بهسازی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۹۲۹۸

خانه های افزون بر هفت هزار روستای کشور بهسازی شد

همدان- ایرنا- معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: طی سال های 94 تا 96 عملیات آسفالت و بهسازی در بیش از هفت هزار روستای کشور انجام شد.

به گزارش ایرنا، محمدرضا شاملو روز چهارشنبه در حاشیه بهره برداری از طرح بهسازی روستای کهریز ملایر اظهار داشت: در این راستا هفت هزار و 500 کیلومتر عملیات آسفالت ریزی معادل 60 میلیون مترمربع اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: طی سال های گذشته در روستاهای سراسر کشور نهضت آسفالت معابر انجام شد که قابل مقایسه با سال های پیش از آن نیست.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: در حال حاضر طرح هادی در بیش از 38 هزار روستای بالای 20 خانوار کشور تهیه و در 18 هزار روستا عملیات بهسازی روستایی انجام شده است.
وی اظهار داشت: 2 میلیون و 200 هزار واحد روستایی در برنامه های چهارم، پنجم و 2 سال اول برنامه ششم توسعه از تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی بهره مند شدند.
شاملو اضافه کرد: تاکنون عملیات مقاوم سازی در بیش از یک میلیون و 850 هزار واحد از این تعداد به اتمام رسیده و تحویل متقاضیان شده است.
وی بیان کرد: تاکنون برای بیش از سه میلیون و 200 هزار واحد روستایی با همکاری و مشارکت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و بنیاد مسکن تشکیل پرونده، نقشه برداری و اسناد مالکیت صادر و تحویل شد.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور یادآور شد: در شهرهای زیر 25 هزار تن جمعیت نیز در چارچوب این قانون، حدود 220 هزار واحد مسکونی سنددار شدند.
شاملو با بیان اینکه در بازنگری و تهیه طرح های هادی به اهداف کلی قانون برنامه ششم توسعه رسیده ایم ادامه داد: در حدود 98 درصد روستاها عملیات تهیه طرح هادی انجام شده است.
وی گفت: در برنامه پنج ساله ششم توسعه ظرفیت های خوبی برای توسعه روستایی فراهم شده است که امیدواریم به تدریج عملیاتی شوند.
به گزارش ایرنا، ملایر دارای 208 روستای دارای سکنه است که بیش از 70 درصد از جمعیت روستایی این شهرستان از طرح هادی و بهسازی روستایی برخوردار هستند.
7528/2090

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بنياد مسكن بهسازي روستايي مقاوم سازي مسكن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۹۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) از اجرای ۱۸ پروژه شاخص در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: خانه تاریخی توکلی در سال جاری به عنوان موزه عاشورا مرمت می‌شود.

علیرضا خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به عملکرد سازمان بهسازی، نوسازی اطراف حرم در سال ۱۴۰۲ و اجرای ۱۸ پروژه شاخص در کنار دیگر پروژه‌ها، اظهار کرد: بودجه اولیه معاونت بهسازی و نوسازی اطراف حرم در سال گذشته ۱۶ میلیارد تومان با ۱۸ پروژه شاخص بوده که در اصلاحیه به ۵۲ میلیارد تومان رسید.

وی از تأسیس اولین دفتر تسهیلگری در محله دروازه ری خبر داد و افزود: ساخت ۲ دفتر تسهیلگری در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات متعدد با گروهای مختلف، نیرو انتظامی و آموزش و پرورش، ایجاد بازارچه‌های مشاغل خانگی و صنایع دستی، کمک به نهادهای تقویت اجتماعی، پیگیری ساخت سرویس بهداشتی و ایجاد سازمان‌های فرهنگی از جمله تجربیات دفتر تسهیلگری در محله دروازه ری بود.

خاکی ادامه داد: تأسیس دفتر تسهیل‌گری در محلاتی همچون دروازه ری علاوه بر پشتیبانی کالبدی نیازمند پشتیبانی اجتماعی نیز است.

وی از اجرای پروژه بهسازی محور مسجد جامع تا میدان کهنه خبر داد و عنوان کرد: این پروژه دارای مقیاس ملی بود با هماهنگی‌های لازم توانستیم این پروژه را زودتر از موعد به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) از کف‌سازی و بهسازی ۱۵۰ متر از پروژه امامزاده سلطان محمد شریف خبر داد و گفت: تهیه طرح جداره سازی چهارراه بازار با مشارکت معاونت شهرسازی و ساماندهی و مرمت سازی با الگوی اصیل یکی از اقدام‌های شاخص در سال گذشته بود.

خاکی در خصوص میدان تره‌بار میدان مطهری افزود: ورود به میدان تره‌بار میدان مطهری از مهم‌ترین پروژه‌های سال ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده که در همین راستا دو میلیارد تومان برای طراحی فضای شهری این محدوده اختصاص یافته است.

وی از تملک شش خانه تاریخی در فرودین سال ۱۴۰۳ خبر داد و تاکید کرد: ساخت خانه تاریخی آیت الله فیض در دستور کار قرار گرفته است و خانه تاریخی توکلی به عنوان موزه عاشورا در سال جاری مرمت می‌شود.

کد خبر 747817

دیگر خبرها

  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • توسعه کشاورزی با حفظ و بهسازی قنات ها
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان