Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محبی در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان معاون نهاد رهبری دانشگاه معرفی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه که با حضور علی اکبر اختری، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، هیأت رئیسه و جمعی از مدیران و بسیج اساتید و دانشجویی در اتاق ریاست این دانشگاه برگزار شد، حجت الاسلام محبی به عنوان معاون نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه معرفی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  بنا بر این گزارش، در ابتدای این مراسم رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به بیان مطالبی در خصوص سابقه فعلی و گذشته دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان یک دانشگاه پیشرو در کشور، دستاورد‌های برجسته‌ای در تحول آموزش، پژوهش و فناوری کشور داشته است.    وی ادامه داد: در حال حاضر یکی از مشکلات پیش روی این دانشگاه، نبود خوابگاه است که امید می‌رود با حضور خیرین در آینده این مشکلات رفع گردد.

اختری در ادامه صحبت‌های خود کیفی سازی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: با توجه به تازه تأسیس بودن دانشگاه صنعتی کرمانشاه، انرژی ما بیشتر صرف ایجاد و تکمیل ساختار شده است؛ لذا امید می‌رود در آینده با راه اندازی سالن مجهز آمفی تئاتر دانشگاه، شاهد برگزاری برنامه‌های علمی - فرهنگی دانشجویان مستعد و صاحب نظر باشیم که حتم به یقین به کمک آن دانشگاه می‌تواند در زمینه فعالیت‌های فرهنگی به عنوان یکی از دانشگاه‌های فعال دانشجویی مطرح شود.   وی در پایان ضمن بیان اینکه نهاد رهبری در دانشگاه‌ها نقش مهم و جایگاه ویژه‌ای دارد، اظهار خرسندی نمود که دانشگاه صنعتی کرمانشاه این فرصت را داشته که بتواند با کمک این نهاد در تحقق برنامه‌های خود موفق‌تر از گذشته عمل کند.

حجت الاسلام محبی نیز در ادامه‌ این جلسه ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه بیان داشت: با وجود همکارانی توانمند در این دانشگاه به یاری خداوند در آینده شاهد رشد علمی، اخلاقی و تربیتی در دانشگاه باشیم و دانشگاه بتواند منشأ ثمرات فراوانی برای استان و کشور باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی کرمانشاه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۹۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت یکماهه مجلس برای تصویب طرح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌ها

در حالی که یکماه و ۱۴ روز به به پایان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است،‌ علی‌رغم وعده‌های قالیباف برای طرح اصلاح قانون تاسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در صحن علنی هنوز این اتفاق رخ نداده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ بیش از دو سال است که موضوع اصلاح قانون نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در قالب یک طرح در مجلس شورای اسلامی درحال پیگیری است. اما علی‌رغم تصویب در کمسیون فرهنگی مجلس و وعده‌های چند باره قالیباف برای طرح در صحن عمومی هنوز اتفاقی نیافتاده است و حالا تنها یک ماه تا پایان مجلس باقی مانده است.

قانون تأسیس و نحوه اداره کتابخانه‌های عمومی کشور مشتمل بر 15 ماده و هشت تبصره در جلسه علنی 17 اسفند‌ماه سال 1382 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. با توجه به گذشت دو دهه از این مصوبه و شکل‌گیری نیاز‌های جدید، همچنین رفع نواقص با هدف بهبود وضعیت حقوق و مزایای کتابداران مطابق دیگر دستگاه‌های فرهنگی، مشکل در تامین اعتبار برای منابع اطلاعاتی و ... منجر شد تا موضوع بازبینی قانون مطرح شود. 

 بازنگری در قانون تأسیس و نحوه اداره کتابخانه‌‌های عمومی کشور از سال 1394 با مذاکرات علیرضا مختارپور، دبیرکل سابق نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی آغاز شد. این مذاکرات از سال 1399 با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه، فراکسیون روحانیت مجلس، کمیسیون فرهنگی مجلس، برای اصلاح قانون تاسیس نهاد و  تأمین منابع پایدار بودجه‌ای جدی‌تر شد و  نهایتا آبان‌ماه سال 1399 در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی مطرح  و به تقویت بودجه نهاد در سال 1400 منجر شد.
 
طرح  اصلاح قانون نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در سال 1400 در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت و یکسال بعد پیش‌نویس طرح اصلاح قانون تأسیس و نحوه اداره کتابخانه‌های عمومی کشور از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس تهیه شد.

درخواست مساعدت از قالیباف برای تصویب اصلاح قانون تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی

 یکی از مهمترین ایده‌ها در تدوین متن جدید برای برطرف شدن مسائل نهاد کتابخانه‌ها، توجه به ترکیب هیئت امنا  و تاکید بر نقش مردم در اداره امور کتابخانه‌های عمومی به شیوه مؤثر‌تر بود. در بحث مالی نیز علاوه بر پیش‌بینی منابع مالی جدید و تغییر ماهیت پرداخت‌های دولتی، به دلیل نبود ضمانت اجرایی قوی در وصول سهم کتابخانه‌های عمومی از درآمدهای شهرداری، جرم‌انگاری و ترک فعل به‌‌عنوان یک ضمانت اجرایی برای دریافت سهم کتابخانه‌های عمومی از محل درآمد شهرداری‌ها در متن جدید گنجانده می‌شود. 

با تغییر مدیریت در نهاد و فعالیت مهذدی رمضانی به عنوان دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، پیگیری‌‌ها برای تصویب طرح دوباره از سر گرفته شد، نهایتاً طرح در پاییز 1401 در کمیسیون فرهنگی به تصویب رسید و از آن زمان تاکنون در انتظار طرح در صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

 از آنجا که تصمیم گیری درباره  اعلام وصول این طرح با هیأت رئیسه مجلس و  شخص قالیباف است،‌ وی بارها وعده طرح این موضوع را داده است‌، قالیباف در مراسم گرامیداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار قول داد که بررسی این طرح در صحن علنی را دنبال کند. اما حالا یک ماه مانده به پایان مجلس یازدهم هنوز خبری از تصویب نیست.

سیدحسن سیدابراهیم مشاور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی در امور مجلس درباره آخرین وضعیت این طرح به تسنیم گفت: علی رغم پیگیری‌های مستمری که شد و آقای قالیباف هم در همایش روز ملی کتاب و کتابخوانی  قول پیگیری را دادند، به دلیل کمبود وقت و شرایط انتخابات تا این لحظه هنوز خبری از طرح این موضوع در صحن علنی نیست.

پول یک کیلومتر اتوبان‌سازی؛کتابخانه‌های قدیمی را احیا می‌کند + فیلم

وی ادامه داد: اگر هیأت رئیسه مجلس این اولویت را قائل شود و بررسی طرح را در دستور کار بگذارند،‌ تصویب طرح یک روزه یا حتی یک نصف روز انجام خواهد شد.چرا که مقدمات آن پیشتر در مرکز پژوهش‌ها و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی انجام شده است.

سید‌ابراهیم تصریح کرد:‌ البته طرح‌های بسیاری در این مجلس مانده که هنوز به نتیجه نرسیده است،‌ به گفته معاون پارلمانی رئیس جمهور 200 لایحه دولت در نوبت صحن علنی است که تعدادی از آن‌ها دوفوریتی است. چند صد طرح دیگر نیز مشابه طرح ما در نوبت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعزام بیش ۵ هزار عمره گزار در ماه شوال به سرزمین وحی
  • رونمایی از یادمان «نشان فداکاری مقام معظم رهبری به شهدای دانشگاه افسری امام علی (ع)»
  • مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان منصوب شد
  • استقبال دانشگاه آزاد از رویداد‌های خلّاق فرهنگی و صنعتی شهرستان قدس
  • انتصاب مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان
  • الزام رستوران‌ها و مراکز پذیرایی برای درج غذا‌های محلی در منوی غذا
  • مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری: ایران در دفاع از تمامیت ارضی خود با هیچ‌کس شوخی ندارد
  • رهاورد ملاقات ۲/۵ ساعته
  • دانشجو و دانشگاه باید دارای هوش و تحلیل سیاسی باشد
  • فرصت یکماهه مجلس برای تصویب طرح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌ها