Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوحه – ایرنا – وزارت دفاع قطر اعلام کرد که این کشور قراردادی را برای آموزش عملیاتی و ایجاد تیم ویژه قطری برای پرواز با بالگردهای ایتالیایی نوع NH_90 را با وزارت دفاع این کشور امضا کرده است.

گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از حساب کاربری وزارت دفاع قطر در توئیتر حاکیست : قرارداد آموزش و تشکیل تیم عملیاتی قطر برای استفاد از این بالگردها با حضور وزیران دفاع دو کشور و از سوی سرتیپ خلبان ' مشوط فیصل الهاجری' رییس قطری طرح و 'پاسکوال مونته جیلو' رییس اداره سوم روابط بین الملل وزارت دفاع ایتالیا امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گزارش افزود :'محمد بن خالد العطیه' معاون نخست وزیر و وزیر دفاع قطر همچنین در دیدار با 'الیزابتا ترنتا' همتای ایتالیایی خود در خصوص روابط دو جانبه به ویژه همکاری های نظامی دو کشور بحث و تبادل نظر کرد .
سی ام مرداد ماه گذشته شرکت ایتالیایی لئوناردو اعلام کرد: کار ساخت 28 فروند بالگرد نوع NH_90 برای کشور قطر را آغاز کرده است.
تحویل این بالگردها که پیش تر قرارداد آن با دوحه به امضا رسیده است از ژوئن سال 2022 میلادی آغاز خواهد شد.
العطیه وزیر دفاع قطر 14 مارس سال جاری میلادی در حاشیه نمایشگاه دفاعی دیمدکس 2018 قطر قراردادی به ارزش 3 میلیارد دلار با روبرتو بینوتی همتای ایتالیایی خود امضا کرد که براساس آن شرکت لئوناردو 28 فروند بالگرد نظامی برای قطر می سازد.
این قرارداد همچنین شامل خدمات پشتیبانی و آموزش به مدت 8 سال برای خدمه و تکنسین های قطری خواهد بود.
براساس این قرارداد 16 فروند از این بالگردها برای حمل ونقل های تاکتیکی و 12 فروند دیگر ویژه ماموریت های دریایی خواهد بود و تحویل آنها از سال 2022 آغاز و تا 2025 به پایان خواهد رسید.
اگوست سال 2017 میلادی هم دو کشور قراردادی به ارزش 5.9 میلیارد دلار به امضا رساندند که براساس آن ایتالیا 7 ناو جنگی برای قطر می سازد.
قطر از زمان قطع روابطش با عربستان، امارات، بحرین و مصر در 5 ژوئن 2017 ( 15 خرداد 96) ، قراردادهایی برای خرید تسلیحات با کشورهای مختلف به امضا رسانده که مهمترین آن خرید 12 جنگنده رافائل از فرانسه و 490 خودروی زرهی از شرکت نکستر این کشور به ارزش حدود 10 میلیارد یورو بود.
دوحه همچنین قرارداد خرید 24 فروند جنگنده تایفون به ارزش 6 میلیارد دلار با انگلیس و خرید جنگنده های اف – 15 با آمریکا به ارزش 12 میلیارد دلار و خرید 7 کشتی جنگی با ایتالیا به قیمت 5 میلیارد یورو را امضا کرده است.
خرید 62 تانک نوع لیوبار -2 و خودروهای زرهی از آلمان به مبلغ 2 میلیارد یورو و خرید تانک، هواپیماهای بدون سرنشین و کشتی های جنگی از ترکیه بخش دیگری از قراردادهای نظامی قطر در یک سال اخیر است.
این کشور آوریل گذشته یک قرارداد خرید سامانه پدافند هوایی از آمریکا به مبلغ 2.5 میلیارد دلار امضا کرد و گفت وگوهایی برای خرید سامانه موشکی اس – 400 از روسیه را هم آغاز کرده است.
خاورم**1508*1049

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي قطر ايتاليا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند

ایتنا - نظرسنجی جدید رویترز و ایپسوس، که نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد اکثر آمریکایی‌ها اپلیکیشن تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند.
این نظرسنجی که در ماه مارس انجام شده است، نشان می‌دهد ۶۷ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تیک‌تاک یک تهدید امنیتی برای ایالات متحده است.

حدود ۵۲ درصد هم گفته‌اند استفاده از آن را به‌دلیل «نگرانی‌های امنیتی» متوقف کردند.

این نظرسنجی در حالی انجام شده که تنش‌ بین ایالات متحده و چین بر سر این رسانه اجتماعی محبوب که روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شود، افزایش یافته است.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا این برنامه را در ایالات متحده ممنوع کند، اما این تلاش‌ها با چالش‌های حقوقی روبرو شد.

بسیاری از مقام‌های آمریکا معتقدند تیک‌تاک خطرات امنیت ملی دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی‌اش را به پکن بدهد.

کنگره آمریکا اخیرا طرحی را تصویب کرد که بایت‌دنس، مالک چینی تیک‌تاک، یا باید آن را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند، یا فعالیتش در ایالات متحده ممنوع خواهد شد.

این مصوبه هفته گذشته با امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل شد.

رویترز پنجشنبه گذشته از قول منابع آگاه گزارش داد که بایت‌دنس ترجیح می‌دهد به‌جای فروش تیک‌تاک به یک شرکت آمریکایی، این برنامه را در ایالات متحده تعطیل کند.

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • گزارشگر ایتالیایی: طارمی خرید بسیار مفیدی برای اینتر است
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • تیم جدید و اروپایی اکرم عفیف مشخص شد؟
  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت
  • اکرم عفیف: رونالدینیو قطری می‌تواند به اروپا برود
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند