Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@21:46:50 GMT

سقوط آخرین کشتی هوایی و تولد هواپیما

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۱۰۳۳۳

سقوط آخرین کشتی هوایی و تولد هواپیما

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ این برنامه به نقد و بررسی عکس ثبت شده توسط موری بکر، عکاس آسوشیتد پرس، از سانحه سقوط کشتی هوایی هیندنبورگ در 6 می 1937 خواهد پرداخت.

این کشتی هوایی که از فرانکفورت عازم نیوجرسی بوده است به دلیل شرایط نامساعد جوی در منچستر توقف کرده و پس از آنکه اقدام به ادامه مسیر می کند در اثر برخورد با یک دکل آتش می گیرد و در اثر این آتش سوزی 97 نفر از سرنشینان آن و 35 نفر روی زمین (به علت سقوط کشتی) در آتش می سوزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بکر لحظه به لحظه از بین رفتن کشتی هوایی را ثبت کرد و توانست با استفاده از المان‌های انسانی موجود در تصویر حجم وسیع حادثه را نمایش دهد.

این برنامه در ادامه به تاثیر عکس موری بکر از سقوط آخرین کشتی هوایی بر سیاست ها و تصمیم گیری های آینده صنعت هوایی اشاره کرده و تشریح می کند که پس از این عکس، سوخت هواپیماها از شکل هیدروژنی به سوخت‌های فسیلی- نفتی تغییر کرده و اختراع برادران رایت که هواپیماهای موتوردار بود به شکل جدی‌تری مورد استفاده قرار گرفتند.

عکس سانحه هیندنبورگ در نهایت منجر به منسوخ شدن استفاده کشتی هوایی و جایگزینی هواپیماهای امروزی به جای آنها شد به طوری که حدود دو سال بعد از واقعه هیندنبورگ اولین جتِ امروزی در آلمان مورد آزمایش قرار گرفت.

برنامه «عکس های تکان دهنده» پنجشنبه 26 مهر ماه ساعت 10:00 از شبکه پرس تی وی پخش می شود. تکرار این برنامه جمعه ساعت 17:20 ، شنبه 07:00 و یکشنبه 14:00 پخش می شود.

خبرنگار: فاطمه زاهد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پرس تی وی تولد فرودگاه کشتی هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است

امیر سرتیپ خلبان واحدی با بیان اینکه نخبگان در رفع مسائل نهاجا نقشی بی بدیل دارند، گفت: امروز نیروی هوایی به برکت خون شهدا، نیرویی آماده، با اقتدار و مطیع فرماندهی معظم کل قوا برای جانفشانی در راه صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حفاظت از کیان کشور است.

به گزارش ایسنا به نقل از  ارتش، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع نخبگان و پژوهشگران دانشگاه هوایی شهید ستاری، گفت: بحمدلله امروز مجموعه دانشگاه هوایی شهید ستاری یک مجموعه منظم، پای کار و علمی است و در عملیاتی شدن نیروی هوایی نقش اساسی را ایفا می‌کند.

وی نقش نخبگان و پژوهشگران دانشگاه شهید ستاری را در رفع مسائل و مشکلات نیروی هوایی بی‌بدیل دانست و از پژوهشگران و نخبگان خواست که در این عرصه به نیروی هوایی کمک کنند؛ زیرا مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش خطاب به اساتید و نخبگان دانشگاه هوایی، با بیان اینکه نقش شما برای آموزش جوانان و دانشجویان نقش بسیار مهمی است و الگوپذیری را باید در دانشجویان اجرایی کنید، باید جوانان را به شکلی در مسیر انقلاب اسلامی سوق دهیم که بتوانیم پویایی، شادابی و ارتقا را در نیروی الهی ببینیم.
وی تصریح کرد: سه وظیفه اصلی باید در این دانشگاه در اولویت قرار بگیرد؛ اول پرورش افسر عالم، دوم تولید علم و مسئله سوم اینکه باید به تربیت عالم و تولید علم برای تحول در نیروی هوایی جهت دهیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: امروز نیروی هوایی به برکت خون شهدا و وجود جوانانی متخصص و ولایی، نیرویی آماده، با اقتدار و مطیع فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برای جانفشانی در راه صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حفاظت از کیان کشور عزیزمان ایران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • کشتی هوایی اینتر بر فراز شهر میلان پس از کسب ستاره دوم / فیلم
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • طرحی از افتخارات جان سینا در WWE به مناسبت تولد او + عکس
  • حمایت از لایحه جوانی جمعیت برنامه اصلی شهرداری قزوین
  • گزارشی از تولد رادیو در ایران؛ از هیاهوی مردم در میدان توپخانه تا نخستین آوازخوانان
  • (ویدیو) فوجیان؛ بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کشتی جنگی چین
  • فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس)