Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@12:23:25 GMT

۱۰ نکته درباره غذا خوردن در هواپیما

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۱۰۶۴۱

شاید هر یک از ما حداقل یکبار با هواپیما به جایی مسافرت کرده باشیم و این وسیله را به لحاظ صرفه جویی در وقت و تامین رفاه بر دیگر وسایل حمل و نقل ترجیح دهیم، اما آیا شده این کنجکاوی را داشته باشیم که بپرسیم نحوه تهیه غذا در هواپیما چگونه است و چرا بعضی اوقات طعم غذا در آسمان متفاوت از زمین است و آیا خلبان، کمک خلبان و سایر کادر پروازی از همان غذایی که ما می‌خوریم، می‌خورند یا خیر؟

در زیر به ۱۰ نکته درباره غذا خوردن در هواپیما برای مسافران علاقه‌مند به پرواز اشاره می‌کنیم که شاید برای بسیاری جالب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- غذای خلبان باید متفاوت از غذای کمک خلبان باشد. در بین شرکت‌های هواپیمایی این مساله امری کاملا ضروری به شمار می‌رود چرا که در صورت مسمومیت می‌توان مانع از بروز هر گونه حادثه دلخراش شد.

۲- هم چنین در صورت اصرار خلبان و کمک خلبان به خوردن یک نوع غذا، آن‌ها باید در زمان‌های متفاوتی که از آن به عنوان "زمان امن" یاد می‌شود، از یک نوع غذا مصرف کنند.

۳- اگر فکر می‌کنید که غذای سرو شده در هواپیما طعم غذای مشابه در روی زمین را ندارد به این دلیل است که شما به محض ورود به جو حس چشایی‌تان را از دست می‌دهید.

به گفته یکی از مدیران شرکت امریکن ایرلاین، حس بویایی و چشایی اولین حواسی هستند که شما آن‌ها را در ارتفاع نزدیک به ۱۰ هزار متر از دست می‌دهید.

۴- بنابر مطالعات انجام شده از سوی مرکز آلمانی فرونهوفر، زمانی که وارد هواپیما می‌شوید در درجه اول هوای داخل بر روی حس بویایی شما تأثیر می‌گذارد و همزمان با بالارفتن هواپیما تا ارتفاع ۱۰ هزار متری فشار هوا به صورت تدریجی کاهش یافته و رطوبت هم به کمترین درجه ممکن یعنی نزدیک به ۱۲ درصد می‌رسد. کاهش فشار هوا و رطوبت از میزان حس چشایی شما تا ۳۰ درصد می‌کاهد. بدین ترتیب با کاهش حس بویایی و چشایی ما غذایی بی طعم و بی بو را میل می‌کنیم.

هم چنین بر اساس این تحقیقات صدای موتور هواپیما نیز بر حس چشایی تأثیر گذاشته و باعث می‌شود تا ما غذا را بی نمک و یا بی مزه بدانیم.

۵- برخی مهمانداران توصیه می‌کنند برای اینکه غذای داخل هواپیما برای شما مزه‌دار باشد می‌توانید از نمک و ادویه کنار غذا استفاده کنید یا کمی نمک و ادویه به همراه داشته باشید.

۶- غذا‌هایی که داخل هواپیما میل می‌کنید در آشپزخانه‌ای در روی زمین و احیانا نزدیک به فرودگاه تهیه می‌شوند، سپس بسته بندی و در داخل یخچال‌هایی نگهداری می‌شوند.

۷- در داخل هواپیما نمی‌شود از ماکروویو یا اجاق‌های معمولی برای گرم کردن غذا‌ها استفاده کرد از این رو اکثر شرکت‌های هواپیمایی از اجاق‌های قابل حمل حرارتی که می‌توانند هوای گرم و خشک را تولید کنند، استفاده می‌کنند.

۸- وعده‌های غذایی مربوط به هواپیما‌ها تازه نیستند بلکه در بهترین حالت بین ۱۲ تا ۷۲ ساعت قبل از هر پرواز آماده می‌شوند. این وعده‌ها می‌توانند طبق استاندارد‌های غذایی بین المللی تا ۵ روز به صورت یخ زده باقی بمانند.

۹- بسیاری از اعضای کادر پروازی توصیه می‌کنند تا در سفر بطری آب تازه به همراه داشته باشید و از چای و قهوه نیز استفاده نکنید چرا که آبی که در هواپیما برای تهیه چای و قهوه مورد استفاده قرار می‌گیرد از آب مخزنی است که معلوم نیست در چه فاصله زمانی تا پرواز پر شده و این امر مساله‌ای روشن است که آب راکد حاوی میکروب‌های بسیار است.

۱۰- اولین بار در ۱۱ اکتبر ۱۹۱۹ غذای از پیش آماده شده در پرواز لندن به پاریس سرو شد، اما اولین آشپزخانه در هواپیما در سال ۱۹۳۶ و توسط هواپیمایی "یونایتد ایرلانز" راه‌اندازی شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: هواپیما صرفه جویی حمل و نقل زمین مسافران فرودگاه چای قهوه لندن حمل و نقل زمین قهوه مسافران هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۰۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، روگل البر تحلیلگر صهیونیست تداوم جنگ غزه را بیهوده دانست و درباره تبعات آن بر وجهه این رژیم به شدت هشدار داد.

وی افزود: چرا اسرائیل در جنگش شکست خورد؟ این سئوالی که اسرائیلی درباره آن وحدت دیدگاه ندارند در حالی که افراطی‌ها علت را عدم به کارگیری قدرت کافی می‌دانند اما مخالفان علت را نبود چشم انداز روشن جنگ عنوان کردند.

البر اذعان کرد: دیدگاه سومی هم وجود دارد که هضمش برای اسرائیلی‌ها دشوار است و آن باهوش‌تر بودن السنوار از اعضای کابینه جنگ است. او آینده نگر است و گام‌های آتی را به خوبی ارزیابی می‌کند و به پیش می‌رود و هر بار اسرائیل را غافلگیر می‌کند.

وی گفت: واقعیتی که نباید از نظر پنهان داشت این است که السنوار شطرنج باز قهاری است.

کد خبر 6091131

دیگر خبرها

  • مهم ترین نکته لیست تیم ملی والیبال؛ میلاد عبادی‌ پور خط خورد!
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • ببینید/ خلبان نامداری که درخواستِ کم کردن درجه‌اش را داشت!
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • کشف غذای سگ و گربه قاچاق در خوی 
  • ۵ نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • ایجکت خلبان میگ ۲۹؛ دو ثانیه قبل از سقوط + فیلم