Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري-ايرنا- رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي مازندران گفت: بين ايران و ايتاليا حدود 13 ميليارد دلار پروتکل تجاري امضاء شده که بايد اجرايي شود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، عبدالله مهاجر روز چهارشنبه در نشست بازرگانان مازندراني که با حضور مدير بخش توسعه بازرگاني سفارت ايتاليا در ساري برگزار شد، افزود: درخواست ما از سفارت ايتاليا در ايران اين است که اين پروتکل تجاري را اجرايي کند تا بتوانيم سطح مبادلات تجاري خود را افزايش دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد: هم اکنون روابط ديپلماتيک بين دو کشور ايتاليا و ايران در سطح خوبي قرار دارد و اين مناسبات پيش زمينه خوبي براي توسعه هر چه بيشتر روابط تجاري است.
مهاجر اظهار داشت: اجرايي شدن پروتکل هاي دو جانبه مي تواند سطح روابط تجاري و مناسبات اقتصادي دو کشور را افزايش دهد و مازندران با داشتن ظرفيت هاي اقتصادي و تجاري مي تواند نقش مهمي ايفاء کند.
رئيس اتاق بازرگاني مازندران گفت: اين استان سالانه 7 ميليون تن محصولات کشاورزي توليد مي کند که مي تواند بخشي از اين توليدات را به ايتاليا صادر کند.
وي افزود: مازندران با داشتن 338 کيلومتر ساحل خزر و مواهب طبيعي و تاريخي براي توسعه گردشگري در اين حوزه نيز مي تواند پذيراي گردشگران ايتاليايي باشد و در بخش زيرساختي نيز ظرفيت براي سرمايه گذاران اين کشور وجود دارد.
مدير توسعه بازرگاني سفارت ايتاليا در ايران گفت که شرکت هاي سرمايه گذاري کشورش با وجود تحريم يکجانبه آمريکا در ايران مي مانند.
آئوگوستو دي جاچينتو در اين نشست افزود: درخواست هاي زيادي از سوي شرکت هاي ايتاليايي براي سرمايه گذاري در ايران وجود دارد و ما در سفارت نيز به دنبال فراهم کردن شرايط سرمايه گذاري براي اين متقاضيان در ايران هستيم.
وي نگراني سرمايه گذاران ايتاليا را مبادلات مالي و بانکي دانست و ابراز اميدواري کرد تا اين مشکلات نيز بزودي بر طرف شود.
در سفر يکروزه مدير توسعه بازرگاني سفارت ايتاليا در تهران به مازندران تعدادي از بازرگانان و تجار اين کشور نيز حضور دارند.
در حال حاضر ميزان مبادلات تجاري ايران و ايتاليا حدود پنج ميليارد دلار است و پروتکل هاي تجاري امضاء شده بين دو کشور نيز 13 ميليارد دلار است که پيش بيني مي شود در چند سال آينده سطح مبادلات دو کشور به اين ميزان برسد.
6982 /1899
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا

مدیر کل دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران ضمن تاکید بر آغاز فصل جدیدی از تعاملات تجاری بین ایران با قاره آفریقا، از حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا خبر داد.

لیلا باغبان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بیشترین میزان تجارت خارجی بین ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاد، گفت: تجارت خارجی با آفریقا به حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید؛ اما این عدد در مقایسه با تجارت کشورهای دیگر با قاره آفریقا قابل توجه نیست از این‌رو سازمان توسعه تجارت ایران برای تصاحب سهم بیشتر از بازار این قاره برنامه‌ریزی‌هایی را در نظر گرفته است.

به گفته این مقام مسئول آمار تجارت با آفریقا بیشتر از عددهای اعلامی است، اما به دلیل محدودیت‌های ناشی از اعمال تحریم‌ها، صادرات مستقیم به این کشورها نداریم و محصولات ایرانی از طریق کشور دوم مانند امارات، ترکیه، قطر و عمان به کشورها صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه باید فصل تازه‌ای از تعاملات تجاری با آفریقا باز شود، تصریح کرد: تجار چندان با ظرفیت‌های تجاری قاره آفریقا آشنا نیستند، هرچند برخی شرکت‌های ایرانی سال‌های سال است که در آنجا فعالیت دارند. اما ارقام تجار با کشورهای آفریقایی باتوجه به ظرفیت‌های تجاری ایران قابل قبول نیست و ظرفیت تجاری ایران قابلیت رشد چندین برابری را دارد. به بیان دیگر پتانسیل‌های دوجانبه و چند جانبه‌ای تجاری بین ایران و کشورهای آفریقایی وجود دارد.

مدیر کل دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه در سال‌های اخیر شناخت بهتری از فرصت‌های قاره آفریقا ایجاد شده، افزود: هیئت‌های تجاری آفریقایی رفت‌وآمدهای خود را به ایران افزایش داده‌اند. در ایران اکسپو ۲۰۲۳ از ۱۷ کشور آفریقایی هیئت تجاری داشتیم و به نظر می‌رسد که در سال جاری این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد.

به گفته این مقام مسئول؛ همزمان با اکسپو ۲۰۲۴ رویداد اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا برگزار خواهد شد که در این اجلاس از مقامات آفریقایی برای شرکت در این رویداد دعوت شده است. 

وی با اشاره به دعوت از وزرای اقتصادی و تجاری آفریقایی در این همایش، گفت: تفاهم‌نامه‌های خوبی فی مابین ایران و کشورهای آفریقایی امضا خواهد شد و هم‌زمانی این همایش با ایران اکسپو شناخت آنها را از ظرفیت‌های ایران افزایش خواهد داد و این موضوع توسعه سریع‌تری به روابط تجاری ایران با این کشورهاخواهد داد و آن را تسهیل کند. 

باغبان استقبال از اجلاس ایران و آفریقا را قابل قبول توصیف کرد و گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در این اجلاس حضور پیدا خواهند کرد و به نظر می‌رسد که تعداد شرکت‌کنندگان از قاره آفریقا در اکسپو ۲۰۲۴ افزایش پیدا خواهند کرد. 

وی ادامه داد: برنامه‌های اولیه اجلاس مشخص شده این برنامه‌ها از جنس دیدار با مقامات و مذاکره با تجار و شرکت‌های بزرگ و توانمند است همچنین بازدیدها و تورهای صنعتی نیز پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد