Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین قسمت فیلم سینمایی «آنابل» توسط «گری دوبرمن» ساخته می‌شود.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از وِرایِتی، سومین فیلم «آنابل» با بازی «پاتریک ویلسون» و «وِرا فارمیگا» در نقش «اد و لورن وارن» ساخته می‌شود.

ویلسون و فارمیگا در سال ۲۰۱۳ در نقش محققان فیلم «احضار» بازی کردند و بعد از موفقیت آن در «احضار۲» نیز ظاهر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حالا سری سوم فیلم ژانر وحشت «آنابل» از کمپانی «نیو لاین» که به نوعی ششمین فیلم از مجموعه دنیای «احضار» هم می‌توان آن را نامگذاری کرد، ساخته می‌شود. پنج فیلم پیشین در مجموع یک میلیارد و ۵۶۰ میلیون دلار فروش داشتند.

«راهبه» جدیدترین فیلم اکران شده این کمپانی این هفته با مجموع فروش ۳۵۹ میلیون دلار پرفروش‌ترین فیلم این کمپانی نام گرفت. نکته جالب اینکه بسیاری رویداد‌ها در این فیلم‌ها مشترک هستند.

موضوع فیلم در مورد راهبه‌ای اهریمنی است که در فیلم «احضار۲» از نقاشی‌ای که توسط اِد وارِن کشیده شده به دنیا می‌آید و بعد به لورِن وارن حمله می‌کند. «آنابل» در فیلم «احضار۲» به عنوان یک عروسک اهریمنی که در اتاق صنایع دستی‌شان وجود دارد، معرفی شد.

داستان فیلم جدید آنابل درباره بیدار کردن شیطان اتاق توسط آنابل است که بر روی هدف تازه‌ای تمرکز کرده است و آن هدف چیزی نیست جز «جودی» دختر ۱۰ ساله خانواده وارِن که «مَکِنا گرِیس» نقش آن را ایفا می‌کند.

فیلم‌نامه «آنابل۳» را «گَری دوبِرمَن» نوشته و کارگردانی آن را نیز برعهده خواهد داشت. «جیمز وان» تهیه‌کنندگی این فیلم را برای استودیوی «اتمیک مانستر» و «پیتر سَفران» نیز تهیه‌کننده کمپانی سَفران است. «مایکل کلیر» و «میشل موریسی» نیز مدیران اجرایی این پروژه هستند.

فیلم «آنابل۳» در تاریخ ۳ جولای ۲۰۱۹ (۱۲ تیرماه ۹۸) اکران خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آنابل فیلم ترسناک فیلم سینمایی ژانر وحشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریع‌ ترین دوربین جهان ساخته شد

دانشمندان کانادایی موفق به ساخت سریع‌ترین دوربین جهان شده‌اند که قادر به ثبت ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در هر ثانیه است.   به گزارش ایسنا، مهندسان مرکز تحقیقات INRS در کانادا سریع‌ترین دوربین جهان را ساخته‌اند که می‌تواند با سرعت خیره‌کننده ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در ثانیه فیلمبرداری کند.   به نقل از ان‌ای، بهترین دوربین‌های تصویربرداری آهسته(اسلوموشن) در تلفن‌های هوشمند معمولاً با چند صد فریم در ثانیه کار می‌کنند. دوربین‌های سینمایی حرفه‌ای ممکن است از چند هزار فریم برای دستیابی به جلوه‌ای خیره‌کننده استفاده کنند، اما اگر بخواهید ببینید در مقیاس نانو چه اتفاقی می‌افتد، باید سرعت کار را تا میلیاردها یا حتی تریلیون‌ها فریم در ثانیه کاهش دهید.   این دوربین جدید می‌تواند رویدادهایی را که در قلمرو فمتوثانیه‌ (چهار میلیاردم ثانیه) رخ می‌دهند، ثبت کند.   پژوهشگران این دوربین را بر پایه یک فناوری معروف به عکاسی فوق سریع فشرده(CUP) خود که در سال ۲۰۱۴ توسعه دادند، ساخته‌اند که می‌توانست ۱۰۰ میلیارد فریم در ثانیه ثبت کند، عددی که حالا ناچیز به نظر می‌رسد.   نسخه بعدی T-CUP نام داشت که T نماد واژه تریلیون بود و می‌توانست تا ۱۰ تریلیون فریم در ثانیه را ثبت کند.   سپس این تیم در سال ۲۰۲۰ با نسخه‌ای به نام عکاسی طیفی فوق سریع فشرده(CUSP) سرعت سیستم خود را به ۷۰ تریلیون فریم بر ثانیه رساند.   اکنون آنها دوباره آن را بیش از دو برابر قوی کرده‌اند و به عدد ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در ثانیه رسیده‌اند.   این دوربین جدید SCARF نامیده می‌شود که می‌تواند رویدادهایی را ثبت کند که خیلی سریع اتفاق می‌افتند و حتی نسخه‌های قبلی فناوری نمی‌توانند آنها را ببینند. این رویدادها شامل چیزهایی مانند امواج ضربه‌ای هستند که در ماده یا سلول‌های زنده حرکت می‌کنند.   سیستم SCARF بدین صورت عمل می‌کند که ابتدا یک پالس فوق کوتاه نور لیزر را شلیک می‌کند که از رویداد یا شیء مورد نظر عبور می‌کند. اگر نور را به صورت رنگین کمان تصور کنید، طول موج‌های قرمز ابتدا رویداد را ثبت می‌کنند، سپس نارنجی، زرد و از پایین طیف به بنفش می‌رسند. از آنجا که رویداد بسیار سریع اتفاق می‌افتد، زمانی که هر رنگ متوالی به آن می‌رسد، متفاوت به نظر می‌رسد و به پالس اجازه می‌دهد تا همه چیز را در یک دوره زمانی بسیار کوتاه تغییر دهد.   سپس این پالس نوری از میان دسته‌ای از اجزایی عبور می‌کند که آن را متمرکز، منعکس، منکسر و رمزگذاری می‌کنند تا در نهایت به سنسور دوربین برسد. سپس به داده‌هایی تبدیل می‌شود که می‌تواند توسط رایانه به تصویر نهایی بازسازی و تبدیل شود.   در حالی که بعید است ما بتوانیم ویدئوهای را که توسط سیستم SCARF گرفته می‌شود، تماشا کنیم، پژوهشگران می‌گویند ثبت پدیده‌های فوق سریع با این دوربین جدید می‌تواند به بهبود حوزه‌هایی مانند فیزیک، زیست‌شناسی، شیمی، علم مواد و مهندسی کمک کند.   این پژوهش در مجله Nature Communications منتشر شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پل شکسته یا شاپوری در خرم آباد
  • ربات های مبارز هیوندای با توجه به خودروهای این کمپانی! (تصاویر)
  • پدیده عجیب کورش کمپانی چگونه شکل گرفت؟/ چرا همه این‌قدر دیر متوجه شدند؟
  • تلاش WWE برای حضور هالک هوگن و استون کلد استیو آستین در رسلمنیا
  • «باغ تیتو» لکه‌ای سبز در دل کویر
  • آیا هوش مصنوعی در ارائه ربات های مرسدس بنز با توجه به خودروهای این کمپانی موفق عمل کرده است؟ (تصاویر)
  • چگونه تشخیص دهیم یک تصویر با هوش مصنوعی ساخته شده است؟
  • (عکس) سریع‌ترین دوربین جهان ساخته شد
  • سریع‌ ترین دوربین جهان ساخته شد
  • ترساندن از مبارزه با اسرائیل باعث سکوت مردم نشود