Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@08:48:28 GMT

عدالت کم‌اثر و ازدواج افسردگان

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۱۳۸۶۹

عدالت کم‌اثر و ازدواج افسردگان

اجتماع > اجتماعی - عدالت را کم‌اثر کرده‌ایم که ۵/۶‌ میلیون افسرده در کنار و جوار ما هربار به شکلی درمی‌آیند و به گوشه‌ای می‌خزند تا جمال جمیل ما را نبینند، چون بهار و تابستان را فراموش کرده‌اند؛ کدام شکوفه و کدام خزان است و تابستان و زمستان هم برایشان یکی است.

قانون را و به ‌تبع آن عدالت را بی‌اثر کرده‌ایم که 38درصد، یعنی حدود 20میلیون نفر شاغل از جمعیت 50میلیونی 15 تا 65 ساله ما، بین 10 تا 12درصد افسردگی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا افسردگی مسری است؟ یعنی 5/6 میلیون 15 تا 65 ساله عزیز ما نخواسته و ندانسته، ما بستگان و آشنایان را که عاشقانه و دردمندانه تسلی و تشفی حال آنان هستیم کم ‌و بیش رنگ‌و‌بویی از افسردگی را با خود به خانه، به مدرسه، به کارخانه، به اداره، به پارک و پاساژ و... می‌بریم و یعنی همه داریم شکل هم می‌شویم مسئولان گرفتار در تب و لرز دلار هم نمی‌توانند در هر کوی و برزنی شفاخانه برای افسردگان و شرکای آنان بسازند.

سوال ساده؛ آیا با وضع موجود هرگونه تغییر و تحول، مرمت و اصلاح امور و پیرو آن بهبود حال افسردگان و بستگان و آشنایان آنان منتفی است؟

پاسخ ساده؛ وقتی کشمکش‌های جناحی و گروهی مسئولان و مدیران جامعه دائم‌التزاید است، در چنین اوضاعی، تحول که رکن اجتناب‌ناپذیر زندگی است ایستا می‌شود؛ یعنی ما درجا می‌زنیم و به‌تدریج گمشده به‌حساب می‌آییم.

البته برخی باور دارند که مداوای جمعیت بیشمار افسردگان، دیابتی‌ها، قلب و عروقی‌ها و... اولویت مسئولان بهداشت و درمان و مسئولانی دیگر است و به هیچ‌وجه مصروف نبردهای رودرروی جناحی و جریانی با رقیب و گاه رفیق نمی‌شود.

البته برخی دیگر مدعی هستند در چنین کارزاری ما مردمان احتمالا هنوز بیمار نشده به امراض کهنه و نوظهور، به‌تدریج داریم فرار از بیکارگی، تلاش برای زندگی بهتر و پیشرفت سزاوار را از یاد می‌بریم و به‌جای آن هرلحظه و دقیقه ناخواسته درحال تولید خشم، عداوت و نفرت هستیم.

نتیجه ساده؛ مسئولان هم کم‌کمک فراموش می‌کنند که وظیفه آنان برخلاف هنرمندان که کارشان مرئی‌کردن نامرئی‌هاست آنچه را داشته‌ایم و داریم به‌تدریج نامرئی می‌کنند ؛مثل معادن، مثل جنگل‌‌ها، مثل چشمه‌ها و دریاچه‌ها و حتی زاینده‌رود. در چنین اوضاع و احوالی ما افسردگان، بیماران قلب و عروقی، دیابتی‌ها و بیماران خاص ظاهرا توانی ‌جز دعا و نذر و امیدواری نداریم، اما آیا مسئولان همچنان باید در حال خیالبافی و اجرایی کردن خیالات باشند؟

مگر وظیفه آنان پیشگیری و پیش‌بینی نیست تا مردمان محترم و مطیع به‌جای افسرده شدن، شادمان باشند. پیش‌بینی یعنی چگونگی حضور، حیات و پیشرفت جامعه در اکنون و فردا، به‌همین سادگی. جز این اگر باشد ما نه‌تنها پیش نمی‌رویم که فرو می‌رویم، چون خالی از تفکر، خرد و اندیشیدن به آینده شده‌ایم.

سوال ساده؛ ما نمی‌دانیم با امروزمان چه کنیم چون تصوری از اعمال آینده نداریم؟ پس نواندیش، نوگرا و نوخواسته نیستیم. پس فاقد اراده قوی برای فهم، درک و ساخت آینده، یعنی امروز هستیم! ما مردمان محترم و مطیع امیدواریم به‌عنوان بیمار، به‌عنوان دوستان و بستگان بیماران که چنین نباشد و نیست یا کمی نیست.

مسئولان و ما باید باور کنیم عدالت، بازخوانی نیازهای پیشین و آفرینش راه‌حل‌های دوراندیشانه برای پاسخ به نیازهای فردا- یعنی همین امروز- است و اگر چنین شد و باشد، بی‌تردید عدالت بی‌اثر نخواهد شد فراموش نکنیم اگر چنین نکنیم ازدواج افسردگان فقط برتعداد کودکان نامتعادل می‌افزاید، چنان ازدواج بینوایان که جمعیت گدایان را افزایش می‌دهد.

در همین زمینه: مردمان محترم، سیل و سیگار، پیام و اعتماد جای قرمزی ۲ انگشت روی گونه باران قرمز و آبی و زردهای الهام‌بخش این پیام راست است ترش‌شدن شیرینی دلیل دارد راه همچنان نامرد است خانم بریجیت! آقای درویش خان! حال واردکنندگان نازنین دارو چون است؟

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی

ایتنا - در حال حاضر تلفن‌های همراه نقش پررنگی در فعالیت‌های روزمره ما پیدا کرده‌اند و شاید بتوان گفت که به اصلی‌ترین ابزاری که روزانه از آن استفاده می‌کنیم، تبدیل شده‌اند؛ به همین دلیل این سوال همواره پیش می آید که چگونه گوشی را سریع شارژ کنیم ؟
در دنیای امروزی که استفاده از گوشی‌های موبایل بسیار رایج شده است، مشکل عدم دوام باتری و نیاز مکرر به شارژ گوشی موبایل برای کاربران اهمیت بسیاری دارد.

عادات شارژ گوشی یا تلفن همراه متفاوت است؛ برخی افراد، قبل از خواب گوشی را شارژ می‌کنند، برخی دیگر آن را در ماشین شارژ می‌کنند درحالی که بعضی‌ها تنها و در صورت لزوم آن را شارژ می‌کنند.

در این مطلب با استناد به گزارش «بتا نیوز»، به بررسی روش‌های شارژ سریع باتری گوشی موبایل پرداخته خواهد شد.

این روش‌‌ها به شما امکان می‌دهند در کمترین زمان ممکن و با کارایی بیشتر، باتری گوشی خود را شارژ کنید.

۱- بررسی دمای دستگاه؛ از شارژ کردن گوشی در دمای خیلی بالا یا خیلی پایین خودداری کنید

۲- استفاده از قابلیت Power Saving Mode (حالت صرفه‌ جویی در مصرف باتری) و عدم استفاده از گوشی موبایل در هنگام شارژ یا خاموش کردن گوشی در حین شارژ

۳- شارژر را به درستی در سوکت قرار دهید

۴- از شارژر دیواری استفاده کنید و از شارژ کردن باتری گوشی با استفاده از شارژرهای ماشینی یا به وسیله‌های دیگری مانند کامپیوتر خودداری کنید

۵- گوشی را در حالت پرواز قرار دهید

۶- از شارژر اصل و سالم استفاده کنید 

۷- از شارژرهای فست استفاده کنید؛ یک شارژر فست به شما کمک می‌کند تا باتری گوشی را در کمتر از دو ساعت به وضعیت شارژ کامل برسانید

۸- از پاوربانک اسفاده کنید؛ استفاده از پاوربانک می‌تواند به شما کمک کند تا گوشی خود را به صورت سریع شارژ کنید

دیگر خبرها

  • سه روش راحت برای تعمیر لامپ LED به سبک مکزیکی (فیلم)
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • (ویدئو) یک ترفند ساده و سریع: آسانترین راه پیچیدن دلمه برگ مو
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • تصاویری دیده نشده از حال و هوای شهر مکه در ۷۰ سال قبل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • (تصاویر) تصاویری دیده‌نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • یک روش ساده برای تکثیر درخت کاج در خانه (فیلم)